Přejít na výpis diskuzí

Hana Hladíková

OSOBNOST 20.7.2009 
42 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dianka

19.07.2009 - Skupinu 5angels po roce opouští Dianka Kahleová.Byla přijata ke studiu tance na konzervatoři a vystupování a koncertování s 5angels by zřejmě časově nezvládla.Moc jí to mrzí,ale neloučí se,třeba se s ní jednou setkáte na koncertě holek nebo někde jinde.Kamarádkám ze skupiny drží palce a doufá,že Haničku,která ji nahradila,budete mít stejně rádi,jako jste měli rádi ji.Hanka je výborná zpěvačka i tanečnice,takže Dianku určitě dobře zastoupí. Přepis včerejšího hodinového rozhovoru Hany s fandílky najdete na http://www.5angels.cz/forum/?akce=rozhovor
    • sára

myslim že dianka se do 5 angels hodila víc *9*
  • hmmm

no to je povedený má narozky ve stejnej den jako já( hmm) ale nevím podle mě se k 5 angels asi moc nehodí
  • avrilka-aja

Nechte toho!

Ahoj!Četla jsem co tady píšete za vulgární věci o Haně.Chápu váš pocit že je Dianka pryč,ale to chcete aby se Dianka trápila že stratila fanoušky.Podívejte se a zamyslete se jak byste chtěli být v 5angels.Haně se její sen splnil a tak jí ho dopřejte!A když někdo napíše že se k 5angels nehodí je to váš osobní názor a to mi nevadí.A pokuď mi někdo napíše jak to myslím.Že i to první je jejich osobní názor máte pravdu,ale zamyslet byste se mohli!
    • Re: Nechte toho!

Jojo přesně tak ale teď odelši všechny kromě Nikoli!Kristýnku vzali na hereckou školu a četla jsem že Týnce a Niki to prý zakázali rodiče no a včera jsem se ptala manažera co je z Hančou a toto mi napsal:Hana byla omyl,to byla moje chyba nemel jsem ji tam davat.Ublizilo to nam i ji.Omlouvam se,ale delame chyby!!!
      • Re: Re: Nechte toho!

Tak to vůbec nebylo nikdo to nechápe a tak by jste to měly nechat plavat pokud chcete muj pravej facebook tak je to HaňulQa Šibalka Hladíková a tam vám to můžu vysvětlit !! *5*
  • hana2

Co vám udělala/i?

Já mám 5angels hrozně ráda a Hana se mi nezdá hrozná.Co vám(tomu kdo říká že je hrozná a tak)udělala?A ten kdo říká že celý 5angels jsou děs a hrůza tak jim určitě závidí!!!!!!!Já je má ráda s ou bezva a akorát jim závidíte že jsou slavný. *3*
    • Re: Co vám udělala/i?

jo přesně!! Jak dlouho byla Hanicka v 5angels?
  • lucy_m

DEJTE HLAS DC!

http://diamondcats--jsou-nej.blog.c z/0911/diamond-cats-vs-5angels JE TAM ANKETA 5ANGELS VS.DIAMOND CATS!A 5ANGELS ZA CHVÍLI PŘEDBĚHNOU DC!!DÁVEJTE HLASY KOČIČKÁM!!!
  • Haník

Tak hele Hanik je hodná a srandovní holka .A kdyby to četla co o ní rikate tak by jí bylo fakt smutno ježiš kdyt maji novou skupinu *14* *14*
  • Lžii!

Já si teda myslím že Hanička by byla i v 5angels úžasná i když odelš Dianka 5angels se nerozpadli i když tekd ty new nemma moc rada vy byste tky chtěly třeba jít do skupiny a jke to váš sen a splní se vám to.Nechte Hanču napokoji nic neudělla je pěkná holčina a šikovná a navíc jaks jste psali že se do 5angels nehodí i kdyby se tam nehodila není to o vzhledu ale o její sen.Vím že píšu pozdě že je Hanička v Diamond Cats ale do 5anges se třeba nehodila ale určitě by se vám nelíbilo kdyby jste šl do 5angels a vyhodili by vás a nebyla na žádném koncertě!!!!A tohle není pravý osobnosti Haničky žádná z dc 5angels prostě všechny skupiny zpevaci herci a tak tohle nemaí je to jen vymyšlené!! *8* *8*
  • polianah

df

Hanička to sem i já super holčina *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit