Přejít na výpis diskuzí

Hana Holišová

OSOBNOST 31.12.2006 
32 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj Haničko jsem ráda že si vihrala to je super ahoj. *12*
  • Super herečka

Ahojky Hano Holišová jseš fakt super herečka a mám tě moc ráda jako herečku i když v Rodinných poutech hraješ takovou naivku stejně se
    i myslím,že jseš super klidně mi napiš prosím moc díky Terka.(ps.měj se)! *4* *14* *3*
    • Pro haničku

Ahoj Haničko jak se máš?mám tě moc ráda jako herečku až budeš mít čas tak mi prosim napiš na emai lADivisek@seznam.cz budu se těšit ahoj *14* *1* *14* *3* *13* *15* *8*
  • Všechno nejlepší k narozeinám ti přeji i za moji mamku. Jsi naše nej herečka z celého mdb *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Vnímám Vás nejen jako skvělou divadelní a Tv herečku, ale i jako muzikálový úkaz, není to jednoduchý žánr, a v soutěži Tvoje tvář...to jen potvrzujete. Bohužel, jde o taktiku, aby vždy vyhrál někdo jiný, všichni jsou skvělí, ale Vás řada diváků bude vnímat jako nejlepší, i když Vás porota a děsně dobrá parta kolegů třeba vyhrát nenechají. Pan Sokol je ale dost bystrý, aby uměl správně a objektivně zaglosovat.
  • Parta skvělých osobností, "pokusných" králíčků první Tváře, byla velmi zdařilou šou. Umělci nevěděli, do čeho jdou, ale zvládli to. Druhá řada mne děsí, jak už se tam všichni cpou, aby se zviditelnili a hledají si své odpovědi. Děkuji za pořad, ale pro mne parta kolem Sokola s Hankou, Aničkou, Davidem atd. bude ta první, a ráda budu sledovat jejich další umělecký vývoj. Pokud se hledají nové pěvecké objevy v Superstar, i když často zmizí v nenávratnu, prosím, ale kéž se z tohoto formátu nestanou jen Novoty, publikum se najde, osobně zklamané sory.
  • Hanka

Hanka! Strašně simpatická a krásná herečka...a hlavně, hraje naprosto ůžasně! Mám tě moc ráda *3* *4*
  • vše nej k narozkám jsem tvoje velka fanynka
  • je skvela a pekna *14*
  • Hazza

THINK  TODAY   NIGHT     MADISON  QOUARE  GARDEN   MOVIE   ONE DIRECTION    BEATIFUL   LOVE   1D   ONE DIRECTION   LIAM NIALL ZAYN LOUIS HARRY  FOREVER FRIENDS 1D ONE DIRECTION   💕💕💕💕💕💕💕                              🙈 🙉 🙊     💓 💓 💓 💓 💓 💓    CZECH REPUBLIC    FANNS  NAME IS   ANNA DIROVÀ  @GMAIL.COM   I'M   SIXTEEN   16  

• Všechno nejlepší k přirozeninám! 😘

• Fantom

Cože cotto NAROZENINÁM 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit