-
tema milan jo toje ferovej klučina je normalní má rát cestován a spěv tanec divadlo ne ubližil by ani mouše natoš člověku má rát zvířata i lidi je fe rovej každymu pomuže když vi ják je snim sranda má fakt velky srce skaždym jedna na rovinu na všechny lidi má stejnej metr nesnáši nasili když muž slovně na padá ženu nebo když silnější ubližuje slabšímu proto když našem městě děla pořádek dali sme mu přezdivku železnej orel ale že je i pracovitej tak že lezná ruka ale školi má vihozeý a praktyckou školu z viznamenáním
-
milan je nor malní kluk má rát fodbal divadlo a spěv a tanec a společnost rozumí si ze starejma lidma a i zmladejma skaždym je kamarát nikomu by ne ubližil má rát z vířata a rát cestuje rát sklada basničky má velky z laty srce malo komu otevře srce do kařán aby snim byl pořát doškoli chodil moc rát praktyckou školu má zviznamenáním praci je moc šikovnej udržuje našem městě pořádek
-
milan je skvělej kluk je normalní školi dostudoval má rát tanec spěv a divadlo a fodbal a ne ubližil by ani mouše natoš ženě má rát zvířata a skaždym je kamarát znam ho od mala basničky od něj nejsou sknich ale z hlavi vimišlije sám márát příběhy zdobrym koncem a rát čte a cestuje ne vidrží na jednom místě je šikovnej na praci aví coje jedna plus jedna toje jasny přeci dvě když někomu dá číslo na mobyl tak říka za volej kdy koliv když máš problem pomaha každymu má zlaty srce
-
Haničko, pamatujete se ještě, jak jste dělala na festivalu mládeže v Sofii modelku? Prodal jsem Vás na výletě k jezeru v horách za tři lahve Plisky! Už jste mi to odpustila? Škoda, že Vás neuvidím 17.2. v Jablonci, jsem zrovna na dovolené. Třeba někdy jindy!
Petr -
Pro upřesnění. Milan pochází ze stejného města, vídávám ho v ulicích a trpí vážným onemocněním tvz. mentální retardací. Je to člověk neškodný ale také nesvéprávný. On nechápe 1 plus 1 , takže ani bohužel nemůže pochopit, že to co říká je nejen blbost, ale také to že někomu ubližuje.
-
Tak jsem zase zavítala na stránky mé oblíbené herečky a zjistila jsem,že se nějaký duševně chorý člověk vydává za jejího adoptovaného syna na FB:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100003073982408&sk=friends
Hanba mu!
O paní Maciuchové jsem četla hodně článků i rozhovory s ní,ale o synovi nepadlo ani slovo.Naopak říkala,že vzhledem k nemoci děti mít nemohla.
Docela mě to pobouřilo,ale pokud to onomu chudákovi dělá dobře,tak nechť se dál vydává za syna p.Maciuchové,myslím,že ona je dáma a má pochopení i pro takové exoty.
Tak hezké Vánoce paní Maciuchová,užijte si je v kruhu blízkých a svého přítele. -
Všechno nejlepší k pěkným narozeninám... *3* *3* *3* *2* *2* *2*
-
-
Taky přeju všechno dobré...ale je to až 29.11. *3*
-
-
Milá paní Hanko
K narozeninám přání všechno nejlepší!!! *4* -
Ahoj vsichni, chtela jsem jen pridat do diskuze, ze p. Hana Maciuchová má bratra Milana, podle me by tak nepojemnovala adoptované díte, nehlede k tomu ze ona sama deti nikdy nemela
-
-
myslím, že to není pravda, že to není syn, jen nějakej duševně nemocnej kluk, kterej se vžil do role syna a zamořuje tím net, bohužel
-
-
dotaz
dobrý večer.Prosím může mi někdo odpovědět zda má paní Hanička syna?Člověk,který se takto představuje se získat přátelství mé dobré známé.Nejen ji!On se tak představuje na FB.Děkuji za odpověď.Krásnou dobrou noc všem fanouškům této úžasné herečky. -
-
to ví jen ona, ale na 99 % bych řekla, že ne...a ten člověk je nějaký psychouš, taky jsem někde na jeho výlevy narazila, takže bacha na něj!
-
-
Panu "Milanu Maciuchovi" jsem přeposlal výtah z životopisu paní herečky Hany Maciuchové: ..."Před 42 minutami Jaroslav Dočkal
"...Dvacet let byla herečka Hana Maciuchová životní partnerkou herce Jiřího Adamíry. Partnerství ukončila jeho smrt v roce 1993. V současnosti je podle zpráv bulvárního tisku jejím partnerem docent Vysoké školy ekonomické Karel Pstružina. Děti herečka vzhledem ke zdravotním problémům nikdy neměla. Ve volném čase ráda cestuje a věnuje se zahradničení...".
Odpověď pana "Milana":
Před 31 minutami Milan Maciucha: tojá milí pane nevim ale paní hana maciuchová je moje máma máte asy milné infrmace mama hana maciuchová byla za jiřího adamíru provdaná mě si adoptovali ale bulváru to neříkame proto že si na píše co chce ale no vínam se nedá věřit prominte já vás neznám tak pište svoje spraví tomu co máte ve řátelich děkuju milan maciuch"
Souhlasím s Vaší reakcí, kdy označujete tohoto člověka za psychouše!!!
Mám podezření, že provozuje neoprávněně na FB stránky paní Hany Maciuchové. Asi by to měla vědět, protože si jí dává hodně lidí, kteří ji mají rádi, včetně mě, do svých přátel s důvěrou, že se jedná o její stránky! Děkuji předem za Váš názor, Jarda
-
-