-
Jste dokonalá herečka
Dobrý den jen bych vám chtěla říct že když vás vidím na podíu či v tevelizi hded je mi líp :) vyzařuje z vás podle mě osobní kouzlo které nemáme všichni :)...jsem ráda že se vracíte do seriálu ulice :)) -
ahoj
Hani mě se líbilo jak hrálas v pohádce o víle Arnoštce. *4* -
Love
Já ji prostě MILUJU!!!!
*14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* *8* *14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* *8* *4* *14* *8* -
Kde jste
všichni? Na facebooku? O.K., stěhuju se taky *13*
*Jiří Rada: Co takhle pohovořit o práci herecké, kterou nás paní Hana těší a "učí", a soukromí nechat napokoji? *8* *3* -
Otázka
Předesílám, že mám Hanu Maciuchovou rád a že svou otázku nemyslím nijak zle, ale vidím tady vědoucí příspěvky, tak se zptám, za to nic nedám. Jako o údajném příteli se psalo o doktoru Karlu Pstružinovi, zabývám se obdobým tématem, tak se mi dostaly do rukou nějaké jeho statě a podobnost slovníku nebo vyjadřování, chcete-li, obou osobností je až nápadná. Takže si myslím, že nešlo jen o bulvární výmysl, co vy na to? Proto možná i Vlčí mák je tolik nabitý emocemi! Ale to už je totální spekulace. Doufám, že jsem nepohoršil a těším se na vaše reakce. Děkuji. -
narozeniny
Kdy ma teda pani Maciuchova narozeniny? ja myslela ze 25.11. *9* -
-
Re: narozeniny
Tak potřetí a doufám, že už naposled. 29. listopad! -
-
Re: Re: narozeniny
tak se podivej na stranu 3 diskuze vsichni p.maciuchove blahoprali 25.11. a nikdo nemluvil o tom a ani nebyla rec o tom ze se narodila 29.11. *7* -
-
Re: Re: Re: narozeniny
ted sem ale zase cetla 8v istinktu9 ze se narodila 29.11. tak asi mate pravdu sorry *14*
-
-
Re: Re: narozeniny
ale vsude pisou 25.11. a navic jak si rikala ze to nikdo nopravil, tak ja sem to zmenila a oni to neuznaly takze neco na tom asi bude *4* -
-
Re: Re: Re: narozeniny
Paní Maciuchová má opravdu narozeniny 29. 11. !!!
-
-
-
-
Krásné narozeniny!!!
K narozeninám 29.11.10 přeji všechno nejlepší, hodně zdravíčka, štěstíčka, elánu a radosti ze života, kterou my pak díky Vám přebíráme *14*
Škoda, že není fanklub, mohli jsme slavit společně *3* *9* -
gratulácia
i ja by som Vám chcela k dnešnému sviatku zaželať veľa zdravia, spokojnosti, pohody a ešte hromadu príležitostí ukázať Vašim vďačným divákom Vaše umenie -
Narozeniny
Vše nejlepší k narozeninám. *4* Dnes tak slavím narozky. -
zase bulvár
To se zase bulvár vyznamenal, mám na mysli onu údajnou psychopatku. Vždycky si říkám, že to nemá cenu číst a zabývat se tím, jenže když je to o nějakém mém oblíbenci, vždycky si to přečtu na netu a akorát se rozčílím, jaká jsou to hovada! Nejraděj bych založila časopis, ve kterém budu jen chválit a psát o přínosu kultuře a tak, jenže by mi to asi nikdo nečet. Proč třeba nenapíší o úžasném výkonu ve "Vlčím máku"? Křtěnou knížku autor článku určitě ani nečet, tak co proboha hodnotí? No nic, muselo to ze mě *3*