Přejít na výpis diskuzí

Hana Maciuchová

OSOBNOST 18.9.2007 
266 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • znám hanku už dlouho avim že podětech ždy toužila mislim že se milana ujme aby měl mámu ikdyž ted dělá silnou tak hlouby duše ho má ráda čeka jen neš začnou prazdniny a určitě zanim přijede je mama pravim smislu jak by někdo řek máma zvelkym m nikdy bymu ne ubližila máho moc ráda ale toje jen mezi milanem a hanou byl byto heskej příběh hana by měla sina a milan mámu ale nevim jak sejim za michaj karty osudu
  • milan je normalní kluk má šechny školi vichozený praktyckou školu má zdyplomem a zviznamenaním ale má sví koničky baví ho divadlo zpěv a tanec a fodbal a ne ubliží ani mouše ale měl smulu ne poznal svoje rodiče štoudkovi nejsou jeho rodiče milanovi rodiče sou hanákovi ale ty sou posmrti znám milana od malička ale jedinou ženu co bral zasvou mámu je paní maciuchová ale toje jen mezi milanem a paní maciuchovou dotoho nám nic neni
  • tema milan je to normaní kluk jen životě má smulu nikdy ne poznal svou mámu ani odce ale školi má vichozený praktyckou školu má zdyplomem a zviznamenáním ne ublíží ani mouče natoš člověku přál bychmu aby to co sejtí kpaní haně aby jíto moc říct z očí do očí nikdy ne poznal lásku jen ráci anic víc baví ho dvadlo zvěv tanec fodbal a hraní na kitaru ale toje jen věc paní hany a milana nám nic dotoho není
  • tema milan je to normální kluk a školi má dodělaný praktyckou školu má zviznamenáním a zdyplomem ale život mu dal velkou ránu ne poznal svou maminku ale celí děctví miloval paní hankou maciuchovou byla jeho zor i idol jen jí bere zasvou mámu jen jí by poslouchal ale ne ubliží ani mouše natoš člověku přala bych mu aby se spaní hankou sešel osobně aby sito vše viřikali ale není to naše věc ale věc milana a hanky mám je oba moc ráda
  • tema milan je normalní kluk všechny školi má dochozený a praktyckou školu má zviznamenaním a zdyplomem a ne ubliží ani mouše natoš člověku ale má životě jen smulu ne poznal svou mámu ani odce vlastně má jen naší partu měl by začít pro fesionalně hrát na kitaru todle bysi měli viřikat milan s paní hanou nám dotoho vážně nic není
  • koukam sem zas tema mislim si žeby ste se měli starat sami osebe a co se tyka mě a hany nechte laskavě na nás misi to viřešíme samy ne potřebujem ktomu světky já a hana sme normalní sice píšete bez hrubek ale micháte se dověci pokterejch vám vubec nic není laskavě se starejte sami osebe mislim že každej znás má náky chyby měli bysme si zamist prvně před svim prahem a pak se starat od ruchý
  • milan je normalní kluk znám ho už od děctví milan ne má rodinu ani sem natydle stranky moc ne píše jen mi se pořát oněm bavime každej by se měl starat sám osebe a to cose tyka milana a hanky je jen jejich věc oni sito mezi sebou viřikaj sou oba normalní a mi ne máme rávo sejim dotocho plést
  • Milan není vůbec normální! Jeho příspěvky to dokazují.
  • milan je normalní kluk akorát ne má rodinu ale češtinu ovláda skvěle a ani ne potřebuje opatrovníka je normalní
  • Ano, psal to jeden člověk.
    On je mentálně postižený, snad i nesvépravný a tak ani pořádně neví, co píše, natož aby věděl, jak to napsat.
    Jen se divím, že jeho opatrovník ho nedokáže uhlídat před takovými bludy a proč ho ADMIN neblokne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší