Přejít na výpis diskuzí

Hana Maciuchová

OSOBNOST 18.9.2007 
266 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • říkal sem žejí budu hránit nedovolim aby sejí něco stalo a hana má svou hlavu a muže mito říct sama že sejíto ne líby ale mi si píšem na zajem máme se radi
  • Milane, někde jsi psal, že nedovolíš, aby paní HM někdo ubližoval, ale podívej se, jak jí svým jednáním ubližuješ ty sám. To, co o sobě a o ní prohlašujeř, není vůbec pěkné, protože to není pravda. Jí se to nelíbí a naopak, JÁ NEDOVOLÍM, abys jí toto dál prováděl. Buď tedy tak laskav a už paní HM neobtěžuj!!!
  • tema milan všechny školi má vihozený praktyckou školu i zviznamenáním a zdyplomem a jeto normalní kluk ne ubliží ani mouše natoš člověku skaždym je kamarát ne děla rozdili ve věku a jesnim zabava hraje na kitaru baví ho divadlo tanec a zpěv a cestovaní hurá zejtra má narozky a bude party už se těšim bude to super den milan je bezva dyžej a ví kolik je jedna plus jedna sou dvě je naší pardě už od škol kovích let aždy mluvil jen ve skradkach když se ho někdo zeptal jak se menuje řek jen mh paní štoudková není jeho máma jeho mama se menovala marta hanaková ale druhou mámou byla pro něj hm neboli hana maciuchová proto asi paní hm zve nasví narozky stejně si mislim že zanim ne přijede
  • možná že je to smula ale člověk ne muže mít pořát štěstí někdo má rodinu amislí si že má vše ale mili se rodina není duležitá ale lidi co tě maj opravdu a ne zjištně rádi sou všude tam kde seš ty stojej přitobě ale někdy jeti líp sa motnymu tomu se říka štěstí
  • jo to je smula....
  • ahoj lidičky koukam že sem tema tak vám svuj příběch řeknu jak byl po pravdš moje máma se menuje marta hanaková ale pomim na rození umřela tak sem měl jít do děcaku ale zali simě štoudkovi a dali mi meno milan štoudek ale ja je za rodiče nikdy ne bral promě ždy byla mámou paní hana maciuchová je pravda ne ubližim ani mouše natoš člověku skaždym chci bejt kamoš je pravda miluji divadlo a zpěv a tanec jestli ste si všimli fb mám milan opičak nebo milan maciuch nikdy ne píšu štoudek to neni moje rodina moje rodina byli hanakovi ale ty sou posmrti tak moje druhá máma je hana maciuchová pokut ona bude chtít byt mou mamou budu rát aslibuju hlavně jí že sní budu nemoci i hudobě budu jí pomahat hlavně milovat jako byo mámu chci aby ona byla moje máma a tim tě zvu na dvanactyho března nasví narozky prosím přit
  • tema milan je to normalní kluk školi má vichozeny praktyckou školu zviznamenaním a zdyplomem a ne ubliží ani mouše natoš člověku rodinu ne má paní štoudková neni jeho máma má rát divadlo zpěv a tanec a fodbal ale pon děli 12 března slaví narozky jedinej ženě kterej chce byt sinem je paní hm atu má na devše rát jinak jeho byo máma je hm neboli marta hanaková toje vše co vim omilanovi ale bude lepší když se sejdou a promluví si hm a milan
  • tema milan má šechny školi vihozený praktyckou má zviznamenáním a z dyplomem a jeto normalní kluk ne ublíží ani mouše natoš člověku je to frajer trohu i roker ale nej rači má divadlo tanec zpěv a fodbal ahurá dvanáctyho března slaví na rozky už mu bude dvacet pět ale rodinu ne má je sám ale hustý prej je pozvana hm to sem zvědav jestli na oslavu dojede sadim se že za pomene
  • tema milan měli byse sejít milan a hana a promluvit si ovšem co se stalo a navíc jeto jejich věc a tosi musej viřikat mezi sebou ne to rozebyrat přes in ternet
  • tema milan tak vám povim příběch o milanovi milan rodinu ne má jeho byologycky rodiče byli hanakovi ale ty sou posmrti štoudkova neni jeho máma jen ho za chránili před tděckym domovem ale zarok tam stejně skončil bylto malej roštak ale jinak fajn kluk školi má vihozený praktyckou školu zviznamenaním a zdyplomem a taky se učil na doktora azajemi divadlo zpěv tanec a fodbal ne ublíží ani mouše natoš člověku jeto normalní mladík každymu rát pomuže naší partě je už teset let je naněj spolech jeto šef party jesnim sranda nasto procent vim že nemá rodinu je sám a práce se ne štíti je dovšeho hr šikovnej kluk aš siho náka slečna najde tak se muže doma jen valet milan vše zvladne sám známe se už od jeho pěti let jeto velkej cestovatel ne vidrží sedět doma je to frajer s koženou bundou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší