-
paní hano maciuchová jestli vám mužu poradit skuste byt máma ste skvěla herečka ale vim že máte hlouby duše ráda milana nebojte i milan vás má moc rát jen chce zjistit coste ohotná dát vi ten klučina má zlaty srdičko je normální má rát muziku a cestování zabavu divadlo hraní na kitaru ale nikdy ne poznal mateřskou lásku jeho maminka umřela když se na rodil ale ujali seho štoudkovi a udali si zněj sluhu nosi jejich přímení ale ne používa ho řika si milan opičak pod tim přímenim ho najdete všude možná že mu udělate radost žemu zdělite spravu že mu budete ráda mámou ale jeto jen vaše věc nám nic dotoho není
-
tema milan má šechny školi vihozený praktyckou má zviznamenáním a z dyplomem a jeto normalní kluk ne ublíží ani mouše natoš člověku je to frajer trohu i roker ale nej rači má divadlo tanec zpěv a fodbal ahurá dvanáctyho března slaví na rozky už mu bude dvacet pět ale rodinu ne má je sám ale hustý prej je pozvana hm to sem zvědav jestli na oslavu dojede sadim se že za pomene
-
tema milan všechny školi má vichozený praktyckou školu má zviznamenaním ne ubliží ani mouše natoš člověku skaždym jedna na rovinu baví ho divadlo zpěv tanec fodbal a hraní na kytaru rát cestuje když dá nasebe telefoní číslo tak stim člověkem počíta dál vesvim životě
-
nevim sice jestli by milan chtěl paní maciuchovou za mámu ale pokut jí říka mami tak to mislí vážně že sní chce bejt má štěstí milan je šikovnej kluk měla by paní hana říct že mu bude ráda mámou měli bysi na zajem viměnit mobylní čísla a byt spolu mislim žeby jí milan dal i pusu na pusu májí hrozně rát ale toje napaní maciuchovej jestli milana veme dosvej rodiny milan jí už dovno zal dosvej rodiny musí se paní maciuchová rozhodnout jestli bude milanovi mámou jeto jen naní měla by ho přímout měla by aspon sina sice ne vlastního ale ne vlastního mislim kdyby se paní hana domluvila zmilanem jestli chce její přímení mislim žeby ho přímul
-
ahoj lidičky koukam že sem tema tak vám svuj příběch řeknu jak byl po pravdš moje máma se menuje marta hanaková ale pomim na rození umřela tak sem měl jít do děcaku ale zali simě štoudkovi a dali mi meno milan štoudek ale ja je za rodiče nikdy ne bral promě ždy byla mámou paní hana maciuchová je pravda ne ubližim ani mouše natoš člověku skaždym chci bejt kamoš je pravda miluji divadlo a zpěv a tanec jestli ste si všimli fb mám milan opičak nebo milan maciuch nikdy ne píšu štoudek to neni moje rodina moje rodina byli hanakovi ale ty sou posmrti tak moje druhá máma je hana maciuchová pokut ona bude chtít byt mou mamou budu rát aslibuju hlavně jí že sní budu nemoci i hudobě budu jí pomahat hlavně milovat jako byo mámu chci aby ona byla moje máma a tim tě zvu na dvanactyho března nasví narozky prosím přit
-
plakát
Je možné dopídit se k nějakému plakátu paní Maciuchové? A jestli teda můžu..připojit k němu vzkaz? Velmi bych to uvítal, je to moje oblíbená herečka... -
přál bych milanovi aby paní haně našel mámu a paní haně aby našla milanovi sina a měla ho ráda jako svího vlastního sina milan si lásku zaslouží zaty leta co trpěl u štoudku měli ho jako sluhu moc lásky ne poznal ale vim že to co paní hana uděla na fb že milana označila zasvího sina to milana potěšilo má paní hanu mooc rát hovala se kněmu jako vlastní máma milana dokazala pozbudit je bezva herečka tak i dobrá máma přeju jí aby umilana ještě měla šanci bejt mu mamou ale jeto věc jen paní hany a milana nám je dotoho nic
-
tema milan je normalní kluk všechny školi má vichozeny a praktyckou školu má zviznamenaním a zdyplomem ne ublíží ni viřeti natoš člověku jen měl životě smulu jeho byo máma umřela a byl děcaku ale pak siho adoptovali štoudkovi ale unich byl asi rok abyl spatky ale miluje divadlo zpěv a tanec a hru na kitaru sice tvrdí že má rát paní hanu maciuchovou ale sadila bych se žeby jí ne objal ani byjí nedal pusu ani ji ne pozve nasvi narozky ani byjí nasebe nedal číslo ale možna se milim toví jen paní hana maciuchová ale její fotky má navšem jak na mobylu tak počítači tak nazdi má jí hodně rát
-
tena milan má šechny školi vichozeny praktyckou školu má zviznamenaním baví ho fodbal tanec zpěv a divadlo a rát cestuje ne ubliží ani zvířeti ani člověku každymu pomaha jesnim sranda a zabava jen měl ždy smulu životě poznal jen práci lásku ne jen povinosti ale jeto normalní kluk bydlíme vestejnej ulici
-
znám milana už od malička jednu smulu měl že ne poznal svoje rodiče ale paní maciuchovou má moc rát bere jí jako svou mámu a sem si jist že proní udělá vše aby byla štasná celí děctví snil osvej mamě ale jednou mi řek že by jeho máma měla vipadat jako paní maciuchová mislim že nikdy ne hledal byo mámu ale paní maciuchovou jen oní mluví že je moc hodna přál bych mu aby se spaní maciuchovou sešel mislim že už ted osetkaní sní ne touží ale mislim žejí hluboko srci má pořát rát byla by sranda kdyby mu ted paní maciuchová napsala mail toby se asi pěkně viděsil říka že jen mlčí ale jeto jen na milanovi a na paní maciuchovej nás seto ne tyka