-
Milá paní Maciuchová,
přeji Vám všechno nejlepší k Vašim krásným narozeninám a hodně zdraví a štěstí do dalších let. -
Paní Hanu Maciuchovou mám moc ráda,hlavně na divadle.Mám velikou radost,že bude hrát ve Vinohradském divadle hru Loupežníci.Těším se moc:-).S pozdravem a přáním všeho krásného.Martina Rázková.
-
tak mlada :(
-
moc vám děkuju za hesky komentaře ale věřte mi ne toužim byt teme sice nemám mámu ale kuli tomu přeci svět ne končí stačí mit spravnou partu lidí a máš heskou rodinu taky sice bych chtěl paní maciuchovu za mámu ale nikoho nesmíš nutit dověci kterou si sam neni jist je pravda prosvou mámu bych udal cokoliv ale nechci se otom bavit meli bysme se otom bavit s paní maciuchovou a ne svámi vážně jeto jen mezi mnou a paní maciuchovou mi sito musíme viřikat a ne potřebujem ktomu divaky sice si vašich rat vážim ale každej znás má problemi kdo je nemá at zvedne ruce kneby jen buch nás muže soudit ne mi mezi sebou toufám že eskurze skončila a bude aspon par roku klid děkuju pa m a už mě a paní maciuchovu ne řešte mi sito viřikame jinek
-
Milane, někde jsi psal, že nedovolíš, aby paní HM někdo ubližoval, ale podívej se, jak jí svým jednáním ubližuješ ty sám. To, co o sobě a o ní prohlašujeř, není vůbec pěkné, protože to není pravda. Jí se to nelíbí a naopak, JÁ NEDOVOLÍM, abys jí toto dál prováděl. Buď tedy tak laskav a už paní HM neobtěžuj!!!
-
Milá paní Hanko
K narozeninám přání všechno nejlepší!!! *4* -
Milá paní Maciuchová,
s manželkou Vám oba dodatečně blahopřejeme k narozeninám a přejeme hlavně pevné zdraví a hodně stěstí. Kromě Vašich nezapomenutelných rolí ještě stále vzpomínáme, jak jsme Vás v srpnu 1979 denně potkávali při své svatební cestě v interhotelu Montana ve Špindlerově Mlýně, kde jste také Vy a pan Adamíra pobývali. Máme Vás moc rádi. -
upřimnou soustrast rodině.............😂☹😯♥♥♥☺☺♀☻☻☺╚{♣♣♠♦☻♫
-
Milá paní Maciuchová,
blahopřeju Vám k narozeninám a přeju hlavně pevné zdraví a hodně stěstí. Snad se konečně na Vás dostanu do Vinohradského divadla ...
Máme Vás moc rádi, tsk KRÁSNÉ NAROZENINY !!! -
Dobrá herečka Hana Maciuchová. Ať se daří!