-
paní maciuchová všechno nejlepší k narozeninám přeje zdena
-
Paní Maciuchová je výtečná herečka a pro tu trapnou Ulici je jí vážně škoda. Tyhle neumětelský a amatérský seriály bych přenechala hercům třetí kategorie, kterých tam je většina. Ale jinak se mi paní Hana líbí.
-
Jste dokonalá herečka
Dobrý den jen bych vám chtěla říct že když vás vidím na podíu či v tevelizi hded je mi líp :) vyzařuje z vás podle mě osobní kouzlo které nemáme všichni :)...jsem ráda že se vracíte do seriálu ulice :)) -
všechno nejlepší *1*
-
Pani Maciuchova ja vas obdivuji jak to pěkně hrajete v ulici a smekam nad vami klobouk jste a mate talent divačka z moravy *4* Drzte se *6*
-
...tenhle očíslovaný anonym + milan, aj., to je tedy řádný případ pro MUDr. Chocholouška...., teď už nám tady schází akorát jen pan Spejbl a paní Dana Sadílková!!! *1* *1* *1*
-
narozeniny
Kdy ma teda pani Maciuchova narozeniny? ja myslela ze 25.11. *9* -
-
Re: narozeniny
Tak potřetí a doufám, že už naposled. 29. listopad! -
-
Re: Re: narozeniny
tak se podivej na stranu 3 diskuze vsichni p.maciuchove blahoprali 25.11. a nikdo nemluvil o tom a ani nebyla rec o tom ze se narodila 29.11. *7* -
-
Re: Re: Re: narozeniny
ted sem ale zase cetla 8v istinktu9 ze se narodila 29.11. tak asi mate pravdu sorry *14*
-
-
Re: Re: narozeniny
ale vsude pisou 25.11. a navic jak si rikala ze to nikdo nopravil, tak ja sem to zmenila a oni to neuznaly takze neco na tom asi bude *4* -
-
Re: Re: Re: narozeniny
Paní Maciuchová má opravdu narozeniny 29. 11. !!!
-
-
-
-
Všechno nejlepší, paní Maciuchová, rozdávejte ještě dlouho svými rolemi radost nám divákům:-) Krásné narozeniny!
-
Tak jsem zase zavítala na stránky mé oblíbené herečky a zjistila jsem,že se nějaký duševně chorý člověk vydává za jejího adoptovaného syna na FB:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100003073982408&sk=friends
Hanba mu!
O paní Maciuchové jsem četla hodně článků i rozhovory s ní,ale o synovi nepadlo ani slovo.Naopak říkala,že vzhledem k nemoci děti mít nemohla.
Docela mě to pobouřilo,ale pokud to onomu chudákovi dělá dobře,tak nechť se dál vydává za syna p.Maciuchové,myslím,že ona je dáma a má pochopení i pro takové exoty.
Tak hezké Vánoce paní Maciuchová,užijte si je v kruhu blízkých a svého přítele. -
Mám pocit, že všechny příspěvky až na Renatu psal jeden a ten samý člověk. Přece není možné, aby v každém příspěvku bylo tolik hrubek? Nebo ano?