-
OSOBNOST
PROBÍHÁ DALŠÍ ANKETA O NEJOBLÍBENĚJŠÍ OSOBNOST, V ANKETĚ TÝTÝ, JSEM PRO PANÍ MACIUCHOVOU HLASOVALA, TEĎ JE MI LÍTO, ŽE NEMÁM VÍCE PENĚZ, ABYCH V ANKETĚ ANNO POSLALA PANÍ HANIČCE VÍCE HLASŮ. URČITĚ BY SI ZASLOUŽILA VYHRÁT. JE VYNIKAJÍCÍ JAK V DRAMATICKÝCH ROLÍCH TAK I V KOMEDIÁLNÍCH. NEUMÍM SE VYJADŘOVAT V DIVADELNÍM ŽARGÓNU, ALE JEJÍ HERECTVÍ MNĚ VELMI OSLOVUJE *14* . TEĎ SE MI MOC LÍBÍ V SERIÁLU ULICE V ROLI PROFESORKY HEJLOVÉ, ABYCH ŘEKLA PRAVDU, REIÁLY MOC NEMUSÍM, ALE NA TENHLE SE DÍVÁM UŽ KVŮLI NÍ. *14* *14* *14* -
fanclub
zdravím všechny příznivce herečky Hany Maciuchové.. moc dobře všichni víte, že jsem chtěla jí založit fanclub. ale z důvodu jednání bulváru, kdy se jí šťourá v životě a píše jen samý lživý články, se od něj ona sama distancuje. nechci aby jste mne brali za lhářku apod. ale chci vám touto cestou říci, že sem z mé strany udělala vše pro to abych ho mohla založit, jen to nevyšlo. -
-
Re: fanclub
ahoj,nevím proč čekáte na souhlas paní Maciuchové.Fanklub se může založit i bez ní.Pak záleží jen na ní zda náš klub navštíví nebo ne.Založení fanklubu není její záležitost.Příznivci se schází a nemusí tam vždy paní Maciuchová být.Pokaždé se pozve a záleží na ní zda pozvání přijme. *13* -
-
Re: Re: fanclub
Třeba proto, že všichni máme paní Maciuchovou rádi, vážíme si jí a nebudeme zakládat něco, co si ona nepřeje.
Nemluvě o tom, že scházet se fanoušci můžou i bez toho, aby byli organizování v nějaké "fanklubové instituci". -
-
Re: Re: Re: fanclub
Třeba tady *4*
A pokud si fanklub paní Maciuchová vyloženě nepřeje, tak bych to nelámala přes koleno *13*
-
-
-
Re: fanclub
Upřímně se jí nedivím, já bych na ten bulvár nervy neměla.. Já myslím že budu mluvit více méně za všechny když Ti poděkuju za to žes to zkusila *4* -
-
Re: Re: fanclub
než bulvár po ní šel, tak byla pro, pak si to chtěla ještě trochu nechat projít hlavou a do toho se pitomej bulvár začal do ní navážet... závidí úspěch její pílí a ne tim, že jako např. Agáta Hanychová si získala slávu blbostma co normální člověk by neudělal... a to jim vadí... já si myslim, že všechno chce čas... samotnou mě to mrzí, že to nevyšlo... už sem pomalu na tom pracovala... -
-
Re: Re: Re: fanclub
Je to škoda *9*, ale chápu to, bulvár je děsný svinstvo, kdyby si každý přdstavil, že to, co si s potěšením čte o druhých, by se jednou dočetl o sobě, nevím, komu by se to líbilo *8* Teď kvůli ubožákům "trpí" ti, co mají paní Haničku rádi. -
-
Re: Re: Re: Re: fanclub
to máš pravdu. sama sem bulvár nenáviděla a teď od tý doby co jí stanuje před domem ho ještě víc nenávidim.. zkoušela jsem vymejšlet co by šlo abych odpoutala pozornost od ní a přešla jejich pozornost jinam... jenže nic kloudnýho se vymyslet nedá, protože vše by sama odnesla... tak aspoň se snažme tuhle skupinu tady na osobnostech rozvíjet..
-
-
-
-
-
gratulácia
i ja by som Vám chcela k dnešnému sviatku zaželať veľa zdravia, spokojnosti, pohody a ešte hromadu príležitostí ukázať Vašim vďačným divákom Vaše umenie -
pro ty co reagovali na mou zprávu
tak sice mi vás odepsalo na mou zprávu zatím asi jen 5 lidí, přes to, zatím všechny reakce byly kladné.. počkám do konce týdne, kolik lidí bude reagovat a jak... podle toho budu dále postupovat... -
tak všechno nej!
paní hano,přeji vám hodně štěstí a zdraví *3* -
Narozeniny
Vše nejlepší k narozeninám. *4* Dnes tak slavím narozky. -
ahoj
Hani mě se líbilo jak hrálas v pohádce o víle Arnoštce. *4* -
MACURA
*3* važnma pani machova *14*
užasna viborna *14* chebse svami setkat osbne *4* marek -
Pozdrav
Zdravím svou Královnu
Kdysi jsem tě párkrá viděl v divadle. Nikdy jsem však nenašel odvahu za tebou přijít a pozdravit tě. I když mě to tvoje maminka důrazně nařizovala. Tak činím aspoň teď.
Hezký den přeje Tvůj poddaný.
Ps: Vzpomeň si na učitelku u které jsi začínala s divadlem a pak si i možná spomeneš kdo že to je ten poddaný
mfsbond@seznam.cz -
Chvilková slabost
Dobrý den,
před pár týdny jsem se dozvěděla, že v našem městě bude hostovat Divadlo Radka Brzobohatého s představením Chvilková slabost. Hru jsem shlédla a musím jen konstatovat: úžasné. Není k tomu více co dodat, byla jste báječná, ještě dlouho budu na tento zážitek vzpomínat a chtěla bych Vám za něj, paní Maciuchová moc poděkovat. S přáním mnoha dalších úspěchů Veronika z Opavy.