-
VZOR
Dobrý den, je mi teprve 14 let a ráda sleduji Vaše filmy, jste úžasná herečka. Jste můj vzor a jednou bych si přála být stejně oblíbená jako Vy. Ve filmech jste přirozená a žádná herečka na Vás skutečně nemá, protože jste jedinečná!Moc si vás vážím... -
choďte si nadávat jinam!
Přečetla jsem si reakce na této dikusi a je mi z nich blivno a to je ještě mírné slovo.Paní Maciuchovou mám ráda až v posledních letech,jako malá jsem její herectví moc nebrala,připadalo mi "afektované"..poté co vyšlo i více rozhovorů s ní,je mi sympatická i svými postoji.Ti,kteří se zde za ni vydávají anebo nadávají,by se měli zamyslet-pokud je čím,co dokázali oni.Pokud mám k někomu nesympatie,buď na jeho stránky nechodím anebo se aspoň naučte vyjadřovat.Clemi držím palce,určitě by bylo dobré,kdyby paní Maciuchová měla oobní stránky anebo fanklub,i když dnes ho má každá "koza" tak se ani nedivím,že se paní Hana musí trochu rozmyslet. *3* -
-
Re: choďte si nadávat jinam!
Díky za vystihující příspěvek... musím s tebou souhlasit. Jinak díky za držení palečků, snad se mi to povede dotáhnout do konce... A také ji chápu. Ovšem jen tak každá "koza" nemá ceny TýTý a mnoho dalších... takže o to víc si jí vážím a cením... -
-
Re: Re: choďte si nadávat jinam!
...řeč samozřejmě nebyla o herectví paní Maciuchové,taky ji mám jako herečku ráda a například takoví Španělé v Praze s jejím partnerem Jiřím Adamírou,to je špička!Ale uznej,že mít vlastní fanklub a osobní stránky je věc na rozmyšlenou a na uváženou,pokud vím a měla jsem možnost si z jejího projevu udělat nějaký názor,je paní Maciuchová skromná a není to žádná exhibicionistická "koza", o jejímž každém hnutí malíčku by měla být spravena veřejnost:-) jen to jsem tím chtěla říct.Ono je taky otázkou, jak bys chtěla stránky pojmout a fanklub "řídit",aby to mělo tu odpovídající úroveň.Každopádně chválím nápad a doufám,že sem už budou chodit slušnější lidi,aby z toh nemuselo být paní Haně smutno:-( a pokud bude po prázdninách nějaké "pro" řečeno,tak se budu snažit i vypomoci jinak.Ale to sem na diskuzi tahat nebudu,když tak se pak spojíme. -
-
Re: Re: Re: choďte si nadávat jinam!
já vím, že nebyla o herectví, ale to byl můj dodatek... jinak já jí taky plně chápu a sama vím, že je velice vytížená... jak bych je chtěla pojmout??? to bych probrala raději jinde než na diskuzi. jinak za jakoukoliv pomoc s tím budu ráda, když tedy pani Maciuchová bude pro... když sem jí zeptala, byla zaskočená, že nic takového nečekala ale řekla, že si to nechá projít hlavou... tak se nechám překvapit jak to dopadne... jinak doufám, že už sem přestanou chodit ti, co si zvyšují sebevědomí tím, že uráží ty co něco dokázali... -
-
Re: Re: Re: Re: choďte si nadávat jinam!
Jen tak mimochodem.. kdyby byla kdykoliv potřeba nějaká pomoc se stránkama nebo s čímkoliv, já jsem tu taky ;)
-
-
-
-
-
Bulvár útočí:-((
Dnes jsem zaslechla v televizi,že si už bulvár paní Hanu taky našel,to to trvalo let,aby na ni něco vyšťourali...je to hanebnost a samozřejmě pouze osobní věc paní Maciuchové,jaké vztahy má s bratrem a rodinou...já jsem v jednom rozhovoru s ní naopak četla,že se sourozenci vychází normálně a tomu také věřím.
Přeji paní Maciuchové zaslouženou "dovolenou" od seriálu Ulice a hodně zajímavých projektů. -
-
Re: Bulvár útočí:-((
a nejlepší na tom je, že nejen že tvrdí jakej údajně nemá mít byt, ale taky její sestře hodně přidali, když je ve skutečnosti mladší než ona... a o tom bytě vím, že ho má v podnájmu... a o těch kamerách co píšou bych něco musela vědět... fakt bě ten článek dokonale pobavil...
-
-
Narozeniny
Dotaz pro zasvěcené - datum narození 29.11. nebo 25.11. dočítám se to různě, vzhledem k tomu, že se blíží půlkulatiny by bylo dobré vědět kdy, aby jeden mohl oslavovat *4* -
-
Re: Narozeniny
29. 11. :) Nevím proč tolik zdrojů uvádí datum 25. -
-
Re: Re: Narozeniny
kdy am teda pani maciuchova narozeniny? sem to nejak nepochopila -
-
Re: Re: Re: Narozeniny
29. listopadu!
-
-
to je nás víc kdo to nechápe... psala jsem i správcům osobností a nikdo to nechce opravit -
Díky *3*
-
-
-
Všem doporučuji !!!
jít na hru Na konci duhy kde hraje Hana Maciuchová slavnou Judy Garland je to velký umělecký zážitek!!! -
-
Re: Všem doporučuji !!!
s tím mi nezbývá nic jiného, než jen souhlasit, jelikož sem hru viděla asi tak 10x...
-
-
Pozdrav
Zdravim pani Maciuchovou *3* -
Chat s "Miriam" na www.nova.cz
Pro všechny přisprostlé přispěvatele a pomlouvače sem dávám její odpovědi z chatu s diváky seriálu ULICE. Pokud je kultivovanost,výborná znalost češtiny a jemný humor pro někoho znakem namyšlenosti,pak je to jeho věc.Doufám,že takové lidi budu nejen já,ale i paní Hana potkávat co nejméně!
http://ulice.nova.cz/rubrika/rozhovory -
Love
Já ji prostě MILUJU!!!!
*14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* *8* *14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* *8* *4* *14* *8* -
Blahopřejeme
Moc blahopřejeme k ceně TYTY,doma jsme Vám držely pěstičky.Hodně štěstí a zdraví do dalších let.Šubrtová -
Paní Hanička
je krásná, protože má krásnou duši *14* Alespoň soudě z toho, co pronikne do každé její práce. *14*