Přejít na výpis diskuzí

Hana Maciuchová

OSOBNOST 18.9.2007 
266 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • clemi

odpověď pani Maciuchové

Mám Vám vyřídit, že Vás všechny hrozně moc zdraví a vzkazuje Vám, že si to přes prázdniny s tím fanklubem nechá projít hlavou a po prázdninách dá vědět.
    • lu.luka

Re: odpověď pani Maciuchové

Tak co? Už víš nějaký verdikt? *7*
      • clemi

Re: Re: odpověď pani Maciuchové

zatím ne... 14. 10. mám s ní kvůli tomu schůzku a pak sem písnu jak sem dopadla...
  • Jste moc dobrá herečka

Dobrý den paní Maciuchová jestli si to budete číst chci vám říct ,že jste moc dobrá herečka moc se mi líbí váše role v ulici jste dobrá.Hodně se mi i líbí role v Krakonošských pohádkách.Nashledanou paní Maciuchová.JSTE NEJLEPŠÍ HEREČKA. *4* *4*
    • mrzimor

Re: Jste moc dobrá herečka

Bezvadná role v Ulici *1*
    • mrzimor

Re: Jste moc dobrá herečka

Souhlasím.Je to nejlepší česká herečka *1*
  • paní herečka

Vy chytří Karlové,Evy a ostatní pomlouvači,velice by mě zajímalo jak se asi chováte Vy? Nejste náhodou sami namyšleni,že je ve Vás tolik zášti, že dokážete skvělou ženu tak hnusně pomlouvat? *13* Ještě mě také mrzí,že jako paní Jarka nemám více peněz.Bývala bych H.Maciuchové do Týtý poslala hlasů více.Velice bych jí za ta léta skvělého herectví nějakou cenu přála,přestože má už za recitaci Poďebradskou růži a Neviditelného herce za rozhlas.Určitě tedy umí a ráda bych věděla co umíte Vy kromě toho pomlouvání. *7*
  • mart01inka

super herečka

paní maciuchová je skvělá herečka na kterou se rada dívam *4*
  • clemi

další info k fanklubu

Dnes se mi ozvala Hana Maciuchová ohledně fanklubu. Cituji její SMS: "Haničko, stíhám 3 věci najednou. Aby mě netrefil šlak, fanklub musím ještě odsunout."
    Takže si ještě nějakou chvilku počkáme...
  • clemi

TýTý 2009

tak a máme tady další diváckou anktetu. tentokrát TýTý 2009. hlasovat můžete i na internetu http://www.tyty.cz/aktuality/clanek /45/
  • Výborná herečka

Jste velice příjemná osobnost,ráda se na Vás dívám,přeji Vám mnoho dalších úspěchů v osobním životě,ale i profesním.
  • clemi

fanklub

zdravím všechny fanoušky co zbožňují Hanu Maciuchovou stejně jako já. A chtěla bych jsem se s Vámi podělit o můj nápad. Co by jste řekli tomu, když by jsme jí společnými silami založili fanklub??? Tedy pokud by s tím ona sama souhlasila. Ale nejprve se chci zeptat Vás všech. S ní si o tom můžu bez problémů promluvit a probrat to s ní.
    Tak pište pište, jsem zvědavá na Vaše reakce...
  • Dárek z notebooku

*8* Vážená paní Maciuchová,protože jsem až letos k padesátinám dostal od Ježíška pod stromeček dárek v podobě notebooku,můžu rychlostí dvou úderů za minutu *9* také přispět psaným slovem na Váš portál.Ulici sleduji už jenom z toho důvodu že jsem kdysi v místech
    , kde dnes stojí kulisy,začínal po vyučení v roce 77 v přílehlé budově TOSu.Vás je ale lepší zažít v divadle.Stále sonduji jesli nenatočíte nějaké cédéčko,aby si člověk mohl vychutnat cestou metrem do práce nejen vlídné slovo,ale tady máte malinkou mezeru. *13* .Hodně zdraví přeje Mirek *4*
    • clemi

Re: Dárek z notebooku

Pane Kubec, nechci mluvit za pani Maciuchovou, ale jelikož s ní jsem ve styku, tak vím, že často namlouvá různé hry do rozhlasu apod. Např. Kristýnčina pavučina je od ní skvělá a spousty jiných zajímavých knížek a her. Ale většina z nich je, co já vím na MC. Nevím jak je to s CD. Ale když si do počítače stáhnete dobrý program, hry z českého rozhlasu si budete moci na CD vypálit.
      • Re: Re: Dárek z notebooku

Zdravím Vás a zároven děkuji za reakci i tipy jak se orientovat při hledání titulů-audioknih(na CD nebo mp3)s pomocí techniky.V jedné nabídce jsem už objevil Grahama Greena a CD Lidský faktor.U ostatních her, zvlášt při možnosti jejich stažení a vypálení mě čeká holč nejedno překvapení.Naštěstí jsem od Vás zase nasměrován.At se Vám Vaše práce daří.Mirek
        • Re: Re: Re: Dárek z notebooku

Perfektní je také Snídaně u Tiffanyho, rovněž v podání paní Maciuchové a pana Adamíry. Lze-li někde stáhnout, nevím, mám pouze na MC.
          • clemi

Re: Re: Re: Re: Dárek z notebooku

já to mám také doma na MC ale nikde se mi to nepovedlo najít v podobě mp3 aj.
            • spagetkaa

Re: Re: Re: Re: Re: Dárek z notebooku

Z kazety se to dá překonvertovat do MP3 :) případně pomůže internet, většina věcí se dá dohledat a stáhnout..
              Mimochodem tento týden Český Rozhlas vysílá v cyklu životopisy ten Grety Garbo, v podání paní Maciuchové, doporučuji všem!
        • clemi

Re: Re: Re: Dárek z notebooku

není zač. jsem ráda, že jsem vám pomohla.. a děkuji.. vše je zatím jen v přípravách, ale po zkouškovém a po vyřešení jejího času se do toho vážně dáme... už se těším na spolupráci
  • Děkuji

Vážená paní Maciuchová,děkuji za roli v Krkonošských pohádkách,na které můj syn vydrží koukat celé hodiny. Mně se osobně líbíte v Chalupářích.Mám Vás ráda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší