Přejít na výpis diskuzí

Hana Maciuchová

OSOBNOST 18.9.2007 
266 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krásné narozeniny!!!

K narozeninám 29.11.10 přeji všechno nejlepší, hodně zdravíčka, štěstíčka, elánu a radosti ze života, kterou my pak díky Vám přebíráme *14*
    Škoda, že není fanklub, mohli jsme slavit společně *3* *9*
  • Paní herečko

Vážená pani.
    Pani Maciuchová.Velice často sleduji TV a pokud vidím Vás, potěší mě to. Vaše postavy-jste krásná, vznosná a Vaše práce se slovem je skvostná.Často se vyjadřujete ke kolegům- např. 13 komnata a vyzařuje z Vás takové pozitivum a tak pěkně vyprávíte o jiných.No prostě na mně velmi působíte.Úžasná je Vaše práce se slovem.To zrovna pohladí.Děkuji Vám a to velmi. *4*
  • Hanička

Je mi teprve 11 beru si z vás vzor achtěla bych se stát herečkou takovou jakou jste vy,když hrajete či je s vámi rozhovor tak bych vám za to chtěla poděkovat,protože se vždy o něco poučím opravdu moc,moc děkuju jste skvělá.
  • clemi

fanklub

příznivci a milovníci Hany Maciuchové, většina z Vás reagovala na mojí zprávu a kladně. takže Vás chci informovat, 24.6. s ní budu pravděpodobně mluvit a tak se jí zeptám, co by říkala na to, že by jsme jí založili fanklub, s tím, aby nás nemohly napadnout úřady, musela by podepsat zakladatelskou listinu a neměli jsme problémy. pokud by s tím nesouhlasila, byli by jsme nuceni založit neoficiální fanklub a tam je to už jinak...
    • lu.luka

Re: fanklub

Ahoj! To jsem ráda, že jsem to neprošvihla..
      Já se přidávám ke kladným příspěvkům! Fanklub by byl bezva *14*
      Jestli s ní opravdu budeš mluvit, tak ji moc pozdarvuj a vyřiď, že ji máme moc rádi *4*

Jinak dej potom vědět, jaks dopadla.
      • clemi

Re: Re: fanklub

neměj strach, dám to vědět jak sem dopadla a jak dále budu postupovat
  • clemi

ANNO 2009

informace pro všechny, začalo hlasování na ANNO 2009 na http://tv.nova.cz/rubrika/projekty/ anno2009/ takže hlasujte jak přes internet tak SMS pro naší milovanou Hanu Maciuchovou
  • ach ta paměť národa

K profilu osobnosti jistě patří zmínka o letech normalizace - podpis anticharty a Vinohradské divadlo bylo velice angažované pracoviště. Řada lidí díky svým kritickým postojům již nikdy své vystrčení mimo hlavní proud nedohnala a již nikdy se ve svém povolání nemohla stát "TýTý". Nehledě na hmotnou situaci. Úspěch, s ohebným charakterem, s poněkud zvláštní pachutí. Zapomínají a tváří se jako by nic. *9*
  • Vážená paní Maciuchová,

tak jsem se nějak procházel po Osobnostech a prohlížel si víceméně podobné příspěvky lidí několika různých skupin. No a v tom jsem zjistil, že jste jedna z mála Osobností, které se zde objeví a přečtou si, co jim napsali jejich obdivovatelé i ti, kdo je moc nemusí.
    Tak jsem si řekl, že když mám čas i sám něco přidám, třeba vás to krapet potěší a to by zase potěšilo mě. Třeba během loňského roku jsem až dojatě koukal na předávání cen Týtý, kde jste hned třikrát přebírala zaslouženou cenu.
    Jsem rád, že hrajete v Ulici paní Hejlovou; no, ne že by tam nebylo mnoho jiných skvělých herců, ale vy prostě patříte mezi ty úplně nejlepší, které viděti hráti přináší vždy zvednutí nálady, ať už hrajete cokoliv.
    Tak tím bych asi skončil
    Ondřej
  • aronika

Gratulace

Dobrý den milá paní Haničko,
    možná to bude vypadat trošku divně ale chci abyste věděla že je mi teprve 13 let ale mám ve vás veliký vzor.Ne že bych se chtěla stát herečkou ale chtěla bych být jako vy-hodná,milá,příjemná,usměva vá,krásná......a takhle bych mohla okračovat do nekonečna.Myslím si že jste nejlepší herečka na světě a přijměte prosím mou gratulaci k ceně ANNO.Vaše věrná faninka Aronika *4*
  • Paní Herečka

Dobrý den,
    tak tady trochu pročítám příspěvky a z některých je mi mírně řečeno smutno.Opět se mi potvrzuje stará pravda,že závist je naší národní disciplinou a úspěch se neodpouští.Paní Maciuchová je Paní Herečka a nic na tom nemění "jedovaté sliny",které zde nějací nímandové plivají!Že je namyšlená?Kdo to může tvrdit,když ji osobně nezná?Koneckonců i kdyby maličko byla,tak má na co.A pyšná?Někde jsem viděl fotografii,kde si odnáší cenu TýTý.V jejich očích byla velká pýcha.A proč ne?!Taky bych byl pyšný,kdyby se mi dostalo takové ocenění.
    Paní Maciuchovou osobně neznám (bohužel!),ale jsem přesvědčen,že je dobrý člověk!Milá paní Maciuchová,nenechte se ani v nejmenším otrávit závistí,protože nás,kteří Vám přejeme zasloužený úspěch a máme Vás rádi,je naprostá větčina.A i Ti,kteří Vás hloupě osočují,čekají denně u televize na svoji prof.Hejlovou.Jak jsem Vám už jednou napsal na chatu : na Paní Herečku,Umělkyni,které v očích "skotačí tisíc čertíků".Přeji Vám moc a moc štěstí a úspěchů v umění i v osobním životě.S úctou J.Nečil.
    • Re: Paní Herečka

Já svámi souhlasím,ale mám jednu vítku pani Maciuchové v očích při týtý nevyzařovala
      pýcha,ale dojetí a radost byla štastná a velká pýcha vůbec. Vy asi nerozeznáte pýchu od dojetí a radosti.Ona je totiš nejlepší herečka,ale ne pyšná.
  • clemi

udajna pani Hano Maciuchova

velice by mne zajimalo, kdo se zde za nasi nejelpsi ceskou herecku vydava, protoze sem s ni mluvila a ptala se ji, jestli o techto strankach vi a ona o nicem nevedela. a tak sem ji celou diskuyi zde vytiskla a byla z toho pohorsena a nastvana, ye se ya ni takto nekdo vydava. sama nema internet a tak ji i velice prekvapilo, ze se yde ya ni nekdo vydava a pise za ni, jako by ona mluvila...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší