-
Nejlepší herečka
Jste skvělá herečka.Je mi teprve 11 let,ale přesto milju filmi ve kterých hrajete vy a můj životní sen je abych si zahrála s vámi aŤ je to kde koli.Přeji mnoho úspěchů do života. -
správce
nazdárek lidišky... tak sem se nastavila správcem zatím tadytoho profilu a jdu vymazat ty urážející a nesmyslné vzkazy a budu to zde pravidelně čistit... -
-
Re: správce
Ty se nejdřív nauč pořádně česky. -
-
Re: Re: správce
prosim??? to jak zde píši tak píši normálně... spisovný slovník používám minimálně....
-
-
-
Zvědavá
Dobrý den, nikdy jsem neslyšela nic o soukromí paní Maciuchové, což je asi záměr. Přesto by mě zajímalo, jestli je třeba vdaná a zda má děti. Samozřejmě nic konkrétního, něco ve stylu - p. Maciuchová je vdaná, má tři dcery, dva syny a jedno vnouče *4* . Jinak přeju zdraví, pracovní úspěchy a spokojený život. -
-
Re: Zvědavá
Gratuluji paní Maciuchové k získání ceny ANNO-byla to radost ji opět vidět s cenou:-) a odpovídám na dotaz: paní Maciuchová žila přes 20 let s hercem panem Jiřím Adamírou,děti ze zdravotních důvodů mít nemohla,nyní žije sama obkopena přáteli,kteří povětšinou nejsou z branže.Doporučuji rozhovor v Instinktu z letošního února( číslo bohužel nevím) tam je krásný rozhovor s ní,kde se dozvíte víc.
-
-
Otázka
Předesílám, že mám Hanu Maciuchovou rád a že svou otázku nemyslím nijak zle, ale vidím tady vědoucí příspěvky, tak se zptám, za to nic nedám. Jako o údajném příteli se psalo o doktoru Karlu Pstružinovi, zabývám se obdobým tématem, tak se mi dostaly do rukou nějaké jeho statě a podobnost slovníku nebo vyjadřování, chcete-li, obou osobností je až nápadná. Takže si myslím, že nešlo jen o bulvární výmysl, co vy na to? Proto možná i Vlčí mák je tolik nabitý emocemi! Ale to už je totální spekulace. Doufám, že jsem nepohoršil a těším se na vaše reakce. Děkuji. -
Kde jste
všichni? Na facebooku? O.K., stěhuju se taky *13*
*Jiří Rada: Co takhle pohovořit o práci herecké, kterou nás paní Hana těší a "učí", a soukromí nechat napokoji? *8* *3* -
info ohledně fanklubu
Právě jsem se vrátila z Vinohrad ze schůzky s naší oblíbenou Hanou Maciuchovou. Mám Vás všechny pozdravovat. A ptáte se jak to vypadá s fanklubem??? Když přišla řeč na fanklub, domluvily jsme se, že po novém roce začneme spolu na fanklubu pracovat. Jen se s ní ještě budu muset před tím, než se do toho dáme sejít a dávat předběžně dohromady věci. Takže s fanklubem souhlasí, ale pořádná práce s tím teprve bude... -
-
Re: info ohledně fanklubu
ještě pár věcí, které jsem včera nenapsala... domluvily jsme se, že rozhovory asi dělat nebudeme, ale že nahrajeme všechny rozhovory za 39 let co hraje.... fotografie použijeme co má a další věci ještě budu zjišťovat a dělat na webovkách
-
-
Všechno nejlepší :))))))
-
Všechno nejlepšííííííííííí,jste úžasná *1* *14*
-
Hana MACIUCHOVÁ
Milá paní Hanko
Blahopřání k Vaším dnešním narozeninám
přání hodně štěstí,zdraví.
" role paní profesorka Hejlová ze
seriálu Ulice".Sluší Vám To! *4* -
Vážená PANÍ-(toužím napsat -s úctou a pokorou-Dámo s velkým "D",protože pro mne jste takovou vždy a budete!)-v rámci rodiny vím oč jde,ale vždy jsme vše zvládli,takže přeji opravdu jen to nej!!!Š.Š.K.Vary