Přejít na výpis diskuzí

Hana Maciuchová

OSOBNOST 18.9.2007 
266 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mislim žeby milan paní maciuchovou za mámu nechtěl spíš chce vipadnou s poličky tak si vibral paní maciuchovou jako svou mámu aby moch zaní od jet pak aš by byl raze tak by naní za poměl proto že milan chce byt spěvak a ne něčí sin je rát že rodiče ne má je svuj ne márát poročení a poslouchaní spíš se chce jen proslavit nebo at to paní maciuchová skusi nabydnout že by mu byla mámou ale spíš at počíta že jí milan od mítne
  • sem si jista že milan má moc paní maciuchovou rát víc neš vše co má toužil už od malička byt její sin ale nikdy ne našel od vahu aby jíto řek mislim kdyby paní maciuchová mu na bydla že mu bude mámou bude rát a bude jí milovat a chránit má jí opravdu rát přála bych mu aby se osobně sešel s paní maciuchovou je pracovitej a šikovnej mislim žeby dal vše zato aby byl spaní maciuchovou
  • nevim kdo zvás píše čísla nebo x ale já píšu jen pod svim menem ale dobrá zajimavas cosem zač sem normalní kluk školi mám vihozený a praktyckou školu zdyplomem a zviznamenáním rát cestuju mám rát muziku rát tancuju mám rat divadlo hraní na kitaru ale kevší smule když sem přišel nasvět tak sem ne poznal svou mámu a nesnášim když někdo někoho pomlouvá aneví oněm vubec nic cose tyka mě a paní maciuchovej si viříkama sami bez vás mislim že každej má svích problemu dost řeš si sloje cizi nech na pokoji abudu rát když si dáte jiny tema neš mě naschle milan
    • Co jsi to za člověka.Asi tak milion chyb v tak krátkém,jak to nazvat?Asi komentář.To je opravdu mazec.
  • tema milan je to normalní kluk má rát fodbal tanec zpěv a divadlo ne ubliží ani mouše natoš člověků školi má vichozený praktyckou školu zviznamenaním rát taky cestuje a rát hraje na kytaru sklada moc hesky basničky hodila sem snim doškoli už veškole miloval paní hanu maciuchovou skladal jen oní verše přál si byt sní ale kuli tomu že se doní za miloval prohrál zklukama značkovou bundu nechtěl psát to comu bylo na kazany psal pravej opak ukolu rači prohraje neš aby vám psal o finance otom byla saska ale on vám psal mami to poněm kluci ne chtěli tak milou bundu rohral vitíte má vás moc rát
  • mislim žeby se měla paní maciuchová rozhodnout sama jestli veme milana za svího sina nebo ne jeto jen její rozhodnutí a za leží jen naní jestli milanoj bude mámou milan je moc šikovnej mladik je normalní je za bavnej máj stejnej osud jak paní hana tak milan paní hana ne mohla mít děti a milan zas nemá mámu mislim kdyby měl za mámu paní maciuchovou bude jen rát a paní maciuchová za sina milana mislim žeby byli štasní oba měli by jeden druchího přála bych paní haně milana za sina bude ta nej štasnější máma pod sluncem milan je pracovitej ale jak už sem řekla rozhodnuti je jen na paní maciuchovej ne chci radit ani do poručovat at se snim paní hana sejde a uvidí jestli mu bude mámou
  • paní hana je rozumná žena a rozhodne se svim rozumem jestli bude milanovou mámou nebo ne ale jestli mužu radit za ložte si fb a požádejte milana opřátelství jestli vás příme pak dejte na fb že je váš sin a jestli vás příme za matku na fb pak se snim sejděte osobně toje moje rada milan je šikovnej kluk měl by jít dělat dam a stat se hercem skuste si založit fb a požádat ho opřátelství na svim fb má svou fotku držim vám palce at vás milan příme za mámu přeju vám jen štěstí aby ste byla máma já sem matkou a sem ráda to štěstí přeju i vám
  • jestli vám mužu paní hano radit sejděte se z milanem osobě a viřekite sito a domluvte se jak to budete dělat dál mislim že najdete společnou řeč i cestu nej lepší bude když za kopete společně valečnou sekeru a skusite byt přáteli neboli máma a sin oba máte stejnej osud tak dva životy spojte do hromady a bute radi že máte jeden druhýho to je životě duležití neš řešit coje pravda co pravda není rači se zeptejte milana jak vás moc miluje proč vás má rát a pak se rozhodněte srcem srce porádi ale rozum natim zustava stat
    • "Pane" Milane, pochop, že tebe nikdo nikdy nebude milovat dokud budeš mít takovéhle šílené projevy - nejdřív se běž léčit, to tě snad může postavit na vlastní nohy..., jinak bezcílné pronásledování druhých tě dovede jenom k tomu, že zešílíš ještě víc než jsi šílený!!! *7*
    • A hele - "Pan Stalker" si pozměnil nick /přidal jedno x k mým třem/, jen jeho taktika je stále stejně úchylná - patří než do cvokhausu, magor, který kazí atmosféru, magor, který neumí ani pořádně česky....., "vystudoval" vůbec alespoň zvláštní školu??? *7* *9* *13*
  • znám milana od malička měl smulu ne poznal svou mámu ale proněj ždy byla máma paní maciuchová má jí moc rát sem si jistá že milan ne douží poznat byo rodiče ale paní maciuchovou má štěstí ne štěstí ale je pravda že jak milan tak paní maciuchová maj stejnej osud paní maciuchová nikdy nebyla máma a milan nikdy nebyl ničí sin oba maj smulu kdyby se dali do hromady tak má jeden druhýho sou dva no co je to jen jejich věc nám nic dotoho není
  • tema milan školi má vihozený praktyckou školu má zviznamenaním je pracovitej má rát tanec zpěv divadlo fodbal a hraní na kytaru ne ublížil by ani mouše natoš člověku je normalní jeto slušnák pouští stary lidi sednout má uctu kženam už to neni drsnák co nosil koženou bundu ted se sněj stal srab za miloval se do hm on rodiče ne má ani ponich ne patrá ale nevim na kamoše taky kašle ted je proněj duležita paní hm nani se nesměj dělat vtípky tu brání jak nákej poklat mislim že jeto običejna žena ale stejně ji milan má moc rát od tej doby cojí zna kašle na fodbal a nakamoše kašle nejvíc chce byt sní ale jeto ne možný paní hm nosí nos moc na horu
  • Tipla bych jí 100 let.Jo a vše nej k narozenínám [aby se neřeklo]

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit