-
ahoj milan sice ne chápu proč sem pořát tema ale asi vás zajímam tak vám osobě řeknu vše znám svej mami jen meno a přímení h.m toje skratka jejiho mena i přimení víc oní nevim ale virustal sem uštoudku ale to nejsou moji rodiče pan štoudek ne moch mít děti tak simě adoptovali ale já je zasvoje rodiče ne beru muj adoptyvní rodič je paní hana maciuchová tej sem dovolil aby byla moje máma nevim jestli to příme nebo ne toje jen naní pa milan ale byl bych rát kdyby to řešení já a hana utichlo děkuju
-
paní hana by byla skvěla máma ro milana a milan by byl skvělej sin pro hanu hodili byse ksobě milan by měl mámu a hana by měla potomka ataky by měla vněm zastaní mohla by mu předat sví vědomosti mislim jestli je paní hana chitrá tak si milana veme za svího sina sice bude jen adoptyvní ale bude mít sina a bude štasná vim že jí milan má moc rát měla bysví štěstí zíd dosvích rukou a bejt konečně štasná vim že už sví štěstí zala dosvích rukou a dala si stranku sin hurá jen tak dál ještě schází aby napsala donovin mám sina menuje se milan a jeto muj sin toby milan asi čučel na drat že mu hana chce byt mámou sadil se sklukama že ne má mámu toby byla sranda kdyby novinach višlo že má mámu paní hanu maciuchovou ale nám nic dotoho není jeto jen mezi hanou a milanem
-
znám milana od narození nikdy nepoznal svou mámu ale měl dva sny sejít se spaní hanou a bejt herec a je moc hodnej a kamarádskej zastavá se slabších pouští dopravě starší sednout je snim sranda umí zabavit každyho mislim aš ho paní hana pozna osobně za miluje siho a bude chtít každej vtim slišet dokola mislim že hana a milan sou do opravdy jedna rodina má jí moc rát škoda že se ještě ne sešli já bejt paní hanou pozvu ho do prachy třeba na kafe toby bylo proněj překvapko kdyby zničeho nic přišel mail od paní hany ale on ten dam uděla to zvladne mánato štoudková neni jeho máma jemu máma umřela když se na rodil štoudková je jen macecha milan jí moc rát ne mám jo jednu mámu má a toje paní hana maciuchová stou počíta jako zmámou dokonce jí řek že muže mu bejt na blisku a davát rady jinou mámu ne má pa ale nám nic dotoho neni jeto jen paní hany a milana věc
-
znám milana od narození nikdy ne poznal mateřskou lásku proto že ne poznal svou mámu je hodnej pracovitej miluje vše žive bylo mujen paní hany líto že ne mohla mít děti měla tu samou bolet on neměl mamu a ona neměla děti atak si milan řek žejí bude on sinem a bude jí chránit před všim zlim má jí opravdu moc rát amislí to vážně že paní hana bude jeho mámou aprej jí chce tělat jen radost bude se hlasit na školu damu bude herec a zevšim co dělá počíta i spaní hanou nikdy sem ho neslišel říkat maminečka ted tak říka opaní haně žeje to jeho maminečka hodně naní misli už nasvět se diva stejnyma očima jako paní hana mislim že některych věcech sou stejny sou oba paličaty když si vemou něco dohlavi tak zatim dou někdy si mislim jestli paní hana není milanova mama rát bych aby se milan z hanou sešli aspon by našli svoje chyby a taky to coje spojuje držim jim palce mama a sin maj byt spolu ne každej zlašt ale nám nic dotoho neni jeto jen jejich věc milana a hany
-
koukam sem zas tema mislim si žeby ste se měli starat sami osebe a co se tyka mě a hany nechte laskavě na nás misi to viřešíme samy ne potřebujem ktomu světky já a hana sme normalní sice píšete bez hrubek ale micháte se dověci pokterejch vám vubec nic není laskavě se starejte sami osebe mislim že každej znás má náky chyby měli bysme si zamist prvně před svim prahem a pak se starat od ruchý
-
jo to je smula....
-
Ano, psal to jeden člověk.
On je mentálně postižený, snad i nesvépravný a tak ani pořádně neví, co píše, natož aby věděl, jak to napsat.
Jen se divím, že jeho opatrovník ho nedokáže uhlídat před takovými bludy a proč ho ADMIN neblokne. -
jestli vám mužu radit bute milanovi mámou vemte svuj život dosvích rukou a bute máma sice pak budete i babička ale jeto krásní mít sina jako je milan tak ste za jištěná na celej život milan není linej umí zít za práci a je normalní kluk školi má všechny do chozený a neublíží ani mouše natoš člověku jen měl smulu ne poznal svou mámu ale jeto jen na vás nám dotoho nic není
-
dotaz
dobrý večer.Prosím může mi někdo odpovědět zda má paní Hanička syna?Člověk,který se takto představuje se získat přátelství mé dobré známé.Nejen ji!On se tak představuje na FB.Děkuji za odpověď.Krásnou dobrou noc všem fanouškům této úžasné herečky. -
-
to ví jen ona, ale na 99 % bych řekla, že ne...a ten člověk je nějaký psychouš, taky jsem někde na jeho výlevy narazila, takže bacha na něj!
-
-
Panu "Milanu Maciuchovi" jsem přeposlal výtah z životopisu paní herečky Hany Maciuchové: ..."Před 42 minutami Jaroslav Dočkal
"...Dvacet let byla herečka Hana Maciuchová životní partnerkou herce Jiřího Adamíry. Partnerství ukončila jeho smrt v roce 1993. V současnosti je podle zpráv bulvárního tisku jejím partnerem docent Vysoké školy ekonomické Karel Pstružina. Děti herečka vzhledem ke zdravotním problémům nikdy neměla. Ve volném čase ráda cestuje a věnuje se zahradničení...".
Odpověď pana "Milana":
Před 31 minutami Milan Maciucha: tojá milí pane nevim ale paní hana maciuchová je moje máma máte asy milné infrmace mama hana maciuchová byla za jiřího adamíru provdaná mě si adoptovali ale bulváru to neříkame proto že si na píše co chce ale no vínam se nedá věřit prominte já vás neznám tak pište svoje spraví tomu co máte ve řátelich děkuju milan maciuch"
Souhlasím s Vaší reakcí, kdy označujete tohoto člověka za psychouše!!!
Mám podezření, že provozuje neoprávněně na FB stránky paní Hany Maciuchové. Asi by to měla vědět, protože si jí dává hodně lidí, kteří ji mají rádi, včetně mě, do svých přátel s důvěrou, že se jedná o její stránky! Děkuji předem za Váš názor, Jarda
-
-
-
milana znám od narození školi má vichozený praktyckou školu má zdyplomem a z viznamenáním ne ubliží a ni mouše natoš člověku ale měl smulu ne poznal svojí mámu ani ne dostaval mateřskou lásku ale zato umí še pod statný ne bojí se ne bezpeší má rát adneralinoví sporty baví ho tanec zpěv divadlo fodbal hra na kitaru a občas dál na škole dyžeje vizná se muzice má rát cestování ví jak se hovat kdamě a kestarším lidem je to normalní kluk přál bych mu aby se spaní maciuchovou sešel a popovídal prokaždou ženu by byla cocta bejt milanovou mámou šikovnějšího klučinu ne znám práce mu de od ruky mislim že ten damu udělá je šikovnej po svejch rodičích menovali se hanakovi byli to dobří lidi ale milan ne měl tu možnost je poznat celí děctví byl sám ale virost zněj džen tlmen zastavá se slabších a hrání ženy říkame mu železná ruka každej se jeho přezdivky bojí ale fak každymu rát pomuže přál bych paní maciuchovej ho poznat možná by byla řekvapená mislim žeby jí moch dělat bodygarda když se tak všeho bojí ale nám nic dotoho není toje milanova věc a paní maciuchovej