-
cfghfjfj
na tý jedný fotce jak tam leží nahá na tom písku vypadá jako mobidik... -
-
Re: cfghfjfj
a ty ???? vypadas jak ona je hubena tak nezavidte -
Re: cfghfjfj
Myslíš mobilní držitel investičních kupónů? Tipnul bych, žes nad tou fotkou půl dne slintal a teď pouštíš jedy... -
-
Re: Re: cfghfjfj
ne mobidik jako ta ryba pako... já neslintám jenom se oblizuju... ale jenom nad pěknýma chlapama, protože nejsem lesba *1* *1*
-
-
-
Mašlíková do toho!
Mašlíková je hezká a je narozená ve stejný den jako moje maminka ona je totiž býk *1* -
*14* *14*
-
Hanka
Je to krásná holka a silikon mě vůbec nezajímá! Až bude mít některá tak krásný obličej a vlásky, pak to řešte vy telata! Je nádherná!!! -
-
Re: Hanka
Krásný vlásky a obličej???
To si snad děláš legraci!? -
Jsi můj člověk! ;-) -
Co je prosím tě krásnýho na jejích vlasech? Ten peroxid? Nevím jak tobě, ale mě se ten peroxid nelíbí, jen to víc zdůrazňuje její inteligenci *5* -
-
Re: Re: Hanka
NEZAVID
-
-
-
Jsi krásná, intelekt si posoudit netroufnu, neboť Tě bohužel neznám osobně a na cizí názor nedám...
Krásný den !!
Nevím jak jsi v současnosti na tom s přáteli, eventuelně s přítelem, ale dobře míněná rada je že v showbussinesu mnoho skutečných přátel nenajdeš a přítele na delší vztah také těžko...leze se po zádech cizích a jde se přes"mrtvoly"...možná to již víš sama...
Pěkný den přeje Ivo S. *14* -
Nechápu
Celkem by mě zajímalo, proš se teda lidi chodí dívat na její fotky, když jí nemaj rádi. Proč jí jen tak nepřehlídnou a nevšímaj si toho, co je pro ně důležitý. Každej je nějakej, ať takovej, nebo makovej. A jestli se někdo doma nudí a má v sobě pocit se zaměřit na někoho špatný vlastnosti a pozusovat ho, měl by se nejdřív zaměřit sám na sebe. -
-
Re: Nechápu
Víš,takovej zjev jako je ona,to se nedá přehlídnout,to se hned tak nevidí.
-
-
dyt je hezounka
hanicka je kus zensky. zadna pipka, jako vetsina lidi co o ni pisou ty hnusy. kouknite se na sebe. ale tema kecama si komplexi nevylecite. kdyz se vam nelibi, nereste ji. chtela bych videt vas, nadhery. hanicka je fajne holcina *1* -
-
Re: dyt je hezounka
Tak komu se nelíbí Mašlíková,tak má komplex.Zvláštní teorie,nějak mimo.
Taky mám svý idoly,ale že bych si myslela o lidech,kterým se nelíběj a vyjádřej se k nim kriticky,že jsou zakomplexovaný..?To asi ne. -
-
Re: Re: dyt je hezounka
to snad nemyslis vazne co si ted napsala,komu se nelibi Maslikova tak ma komplex?me se nelibi,neni to typ krasny jemny zensky,ma oblicej tvrde rysy,vypada jak boxer a jeste k tomu silikony, kazdemu se libi jiny typ zensky,treba jako krasna Petra Nemcova....
-
-
Re: dyt je hezounka
Kde vidíš ten kus ženský?Myslíš kus silikonu nebo o čem tady blábolíš?Zatím nepředvedla nic duchaplnýho.
-
-
Hanička kočička
Hanka Mašlíková je mladá, krásná a talentovaná žena! Kdo ji nemá rád, je hlupák! Je to žena, po které touží tisíce mužů. Snad každý muž by s ní chtěl strávit jedinou noc v posteli! Strašně moc Tě miluji Hani!!! *14* -
-
Re: Hanička kočička
napsal největší ubožák Gillar Martin, který je stejně hloupý a bezpáteřní, jako ona, tak hodně štěstí!!!!!!!!!!Johanka -
Re: Hanička kočička
Každej by s ní chtěl strávit noc???Nemluv tady za každýho,mluv za sebe.Ani nevypadá jek ženská,je kostnatá a ksicht má FUJ.Těma umělýma prsama to nezachrání,spíš naopak. -
-
Re: Re: Hanička kočička
a proc ma teda tolik modnich prehlidek vic nez predtim az si ty najdes nejakou tlustou a oblikanou jak z kontejneru devku pak budes fnukat **** -
-
Re: Re: Re: Hanička kočička
Přestaň tady psát svý stupidní příspěvky pod různýmy jmény jako hh,hm ,jjjjj a nevím co ještě,nikdo na tebe není zvědavej.Se neumíš ani podepsat nebo co?
-
-
-
-
Je to především máma ale podle toho jak brzo se vratila do práce ji patrně vůbec nedošlo ze ji dítě potřebuje.
-
...
Ona je krásná ... Fakt...Nevim, ale nemeli bysme nikoho soudit...Ale tuhle modelku já fakt obdivuju..A když si chtěla nechat zvětšit prsa, tak co jako...Co je na tom divnýho?? Spousta lidí to má..Když se tak cítí líp, tak co je komu do toho..!! Nwm ae takle holka má co do sebe *3*