-
jsem fanoušek Hany Zagorové je mi 6let moc se mi líbí a přeju jí mnoho uspěchu a hodně nových písniček. *14* *14* http://diskuse.tiscali.cz/img/smile/4.gifhttp://diskuse.tiscali.cz/img/smile/5.gif
-
Hanička je velmi mila, taky aniel, stale usmev na tvari, v očiach, jej piesne su krasne, vždy mi spravia naladu, velmi sa tešim na jej koncert u nas na Slovensku,
-
Zítra se zvedne vítr.
Hanka připravuje nové 3CD s názvem: Zítra se zvedne vítr. Obal tohoto CD je velmi hezký a hodný právě k narozeninám Haničky-písničky. Je tam sice jen několik nových písniček, nicméně pro fanouška to bude požitek. Přeji všem co mají Hanku rádi, aby ji zanechali přízeň, protože je to jedna z mála skutečných osobností co má ráda obyčejné lidi a skutečně si jich váží. Já osobně mám moc Hanku rád a mám pro ní osobitý dárek k narozeninám. Zdraví její souznitel v dnu narození a fanoušek Kamil -
-
prosim o fotku haničky s podpisem
-
-
hanka
písničky hanky jsou jak pohlazení po duši,hanka je nejleppší.hodně zdraví a hodně krásných písniček. -
CD Světlo a stín
Prosím o radu a pomoc. Sháním album Světlo a stín na CD. Ráda bych ho darovala kamarádce k narozeninám. Má Haničku Zagorovou moc ráda, ale já ho nemůžu a nemůžu nikde sehnat.
Moc děkuji. -
Že Hanička je skvělá o tom, žádná!!!!!
O tom, že Hanička je Queen Gold Woman, o tom, žádná. Je to kouzelnice se zázračnou myslí umění. Mám ji moc rád. Kamil *14* *14* *14* -
hanička je skvělá
Hani mě se nejvíc líbí písnička studánko stříbrná a jeřabiny já mám 10 let ale moc pěkně zpíváš *14* *4* *4* *3* -
hanička
hanička je super zpěvačka.je velmi milá a sympatická.hodně zdraví a hodně hezkých písniček. *1* -
písnička Přání
Dobrý den,
už velmi dlouho sháním písničku Přání. Nemůžu jí nikde najít, nejen na netu, ani na žádném albu, které je v prodeji. Poradí někdo, nebo třeba pošle? *3* -
Na můj svátek 3.3 má Hanička autogramiádu knihy Legenda.
Dne 3.3 2011 bude mít na můj svátek Hanička-písnička autogramiádu knihy Legenda v Brně. Více na www.zagorovahana.cz. Já už knihu samozřejmě mám podepsanou z Lucerny. Dám však k podpisu v Brně Hance jiné materiály. Zdraví její souznitel v dnu narození 6.září a fanoušek Kamil. *14* *14* *14*