Přejít na výpis diskuzí

Hans Hinterseer

OSOBNOST 31.12.2006 
109 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mohu nabídnout téměř vše co vyšlo s tímto populárním zpěvákem/sportovcem.
    Filmy, DVD s koncertů, CD. Vše nové.
    Na ceně se dohodneme.
    brno
  • ...pokud budete mít...písněte na fisera.jiri@keli.cz
  • Nemáte někdo na prodej,nebo nevíte kde koupím DVD?
  • I nám sa velmi páčia jeho piesne a je velmi milí nech mu to dlho vydrží *14* *3*
  • Re: Hansi Hinterseer

Ahoj Míšo taky poslouchám Hansiho ale i Semina Rossi, určitě jsou oba lepší jako Got,moc bych si přála aby měli vystoupaní i u nás.Co kdyby je Got pozval do jeho pořadu !!! *4* *4* *4*
  • Re: Hansi Hinterseer

Hansiho mám moc rada,často ho poslouchám jak v TV tak i na CD je to nie len človek s velkým srdcom,ale i milý človek,velký milovník hor,prirody a svoje domoviny,je to poznat i z jeho písníček,kterým temeř vše rozumím,mým snem by bylo zučastnit se na jeho koncertu,snad mi to jednou vyjde,přeju mu moc dobré zdaví,štěstí a lásku *3*
  • Re: Re: podpis

Měla bych zájem o fotky. Napište prosím na tereza.sil@seznam.cz
  • padfcaup

Re: PRODÁM CD

a ještě nezbytný dodatek: zájemci, kontaktujte mne na mailové adrese pavla.nav@seznam.cz
  • padfcaup

PRODÁM CD

Zdravím vás, milí příznivci Hansiho Hinterseera. nabízím k prodeji následující CD:
    Schön war die Zeit - nyní 230,-
    Ich warte auf Dich - nyní 180,-
    Mein Geschenk für Dich - nyní 240,-
    Andy Borg - Meine schönsten Liebeslieder - nyní 170,-
  • Re: Všem fandům volksmusik

Servus všichnî!
    Pěkný-volksmusik.blog .cz má M.!
    Zdravím M.! ;-)
  • Všem fandům volksmusik

Ahoj, už nějakou dobu sleduju pořady na ORFu a ARD a píšu si pro radost články o zpěvácích volksmusik, třeba by vás to taky zajímalo, mějte se... *4*
    http://volksmusik.blog.cz/
  • Hansi-sluníčko

Ahoj všichni fandové Hansiho !
    Jsem ráda,že má Hansi i u nás své fanoušky,protože jeho písně a sametový hlas, texty písniček a jeho přirozené chování z něj skutečně dělají idol určité skupiny posluchačů.Proč u náš slyšíme pouze řev a anglická slova ?Kam se poděla naše melodická populární hudba ? Hansi je pro mne 1.
    Souhlasím,že i další zpěváci stojí za pochvalu jako Semino Rossi, Andy Borg,atd.
    Zdravím všechny - Jana *3*
  • hansi volksmusic

ahoj jaroslav.o volksmusic nemá teraz nikto záujem, pretože teraz všetci potrebujú agresívnu muziku. dalej všetci si myslia,že volksmusic je len jodlovanie, že jej chýba grádus. o, aký mylný názor.pravidelne navštevujem koncerty hansiho vo viedni. teraz som bola v oktobri 2009, marec 2010, naši ľudia nemajú ani šajnu o vysokej profesionalite rakúských a nemeckých spevákov.ty si zaplatíš, ty máš perfektný zážitok, profesionálny a aj umelecký. a predstáv si po vyčerpávajúcom koncerte je autogramiada a to je už čo povedať po trojhodinovom koncerte. umelec za tvoje peniaze ti je úplne k dispozícií, aj ked je vyšťavený.
    teraz v marci koncert trval 3 hodiny a hansi nastúpil a dalšie dve hodiny dával autogramy. celé je to o tom, ako poctivo niekto odvádza svoju prácu. aj slováci aj češi sa ešte musia veľa učiť. silvia
  • kalousovamarcela

Re: Volksmusic

Ahoj,také mi u nás chybí tato hudba,ale mám satelit a na programech Das Erste,Orf 2,MDR,Hr a SWR sleduji dost často. *14*
  • Volksmusic

Ahoj všichni příznivci volksmusic!Jsem rád,že jsem objevil tyto stránky.Hansi je úžasný zpěvák a totéž platí o Helen Fischer.Andy Borgovi,Flippers,Kastlrutherspatzen atd.Jen se pozastavuji nad tím a už jsem o tom psal na jiných stránkách,Proč se u nás nevysílá tato hudba???? Je to přežívající odpor k němčině jako následek 2.svět.války,nebo co? Proč se nenajde jadno jediné radio,které by se věnovalo alespoň částečně tomuto druhu hudby? NECHÁPU?? Jsem zvědav na Vaše názory.AŤ ŽIJE VOLKSMUSIC!! *3*
  • Re: podpis

mam viac fotiek s atogramamy aj cd a dvd
  • hansi hinterseer

Ahojte. Bola som 2.okt. na herbstvolmusik vo viedni, kde vystupoval aj Hansi. Bolo to úžasné, Hansi daával autogramy cezprestávku aj s dcérou Jessicou, mám dva autogramy, a aj jessica sa nám dala odfotografovať, 10.3.201O idem znovu na koncert do VIEDNE
    potom vám odpíšem. Čaute Silvia
  • Re: Re: Hansi

Jsem z Brna a mám hrozně rád tento typ muziky.Prosím nevíte,kde by šlo v ČR koupit taková CD?A nebo někde na internetu,kde budou s Váma komunikovat česky?Děkuju za tipy.prosím na email.Díky.
  • kalousovamarcela

Re: Re: podpis

Ahoj,dlouho jsem tu nebyla,tak jsem adresu ještě nezkoušela,ale v nejbližší době napíšu,tak dám pak vědět
  • Re: CD výběr

Mám zájem o Volksmusik. Napište co nabízíte. Určitě chci:
    - Hansi Hinterseer
    - Helene Fischer.
    Děkuji. Anička

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit