-
Bídnici
Viděl někdo film bídníci?mě se tento film velmi líbil zvlášť ta část kde hraje hans matheson:-))moc se mi líbí i jeho stránky tady na osobnostech..... *1* *14* -
-
Re: Bídnici
na ten film jsem se divala jen a jen kvuli nemu, v castech kde nehral me to neba, ale ted uz vypada nejak jinak, ale to neva porad je hezkej *14* *3*
-
-
INFORMACE
Tak me jeste napadlo, zkusim o nem zjistit jeste nejake jine informace, nez jake ma v zivotopise, neco ze soukromi.. Snad se neco najde v tech interview co poskytoval. *3* -
!!! nahej Hansik !!!
http://www.anarchisma.net/hmas/cn/6 4.jpg
prave tady.. tak si to uzijte *14* *14* *3* -
-
Re: !!! nahej Hansik !!!
..peknej ptacek *1* *1* *1* *1* -
Re: !!! nahej Hansik !!!
To je dost nevhodne, nemyslis? *13*
-
-
premiera
prijede na slovenskou (27.9.2007) ci na ceskou (25.10.2007)premieru filmu Juraje Jakubiska Bathory?? *7* -
-
Re: premiera uz 5.7.08'
V sobotu 5.7.2008 uvedou na 43.filmovem festivalu Karlovy Vary BATHORY a zucastni se i hlavni hvezdy tohoto projektu. Reziser Juraj Jakubisko prevezme cenu Kristalovy glob *3* *4* -
Re: premiera
...ty hele a nevis jestli v nem bude hrat Hansik taky uplne nahej? -
brouzdala jsem ted po netu a docetla se ze na ceskou i slovenskou premieru ma prijet jak on tak Anna Friel a Franko Nero *4* -
-
Re: Re: premiera
*14* *14* *14* Tak hlavne aby dorazil, v teto dobe udajne nataci v Irsku serial o Tudorovcich. *14* -
Re: Re: premiera
..mno snad jo.... *5* ...ale supeeeer.. *14*
-
-
Byla bych strasne rada, kdyby na ni dorazil, ale jelikoz hlavni hvezdou je Anna Friel, tak asi prijede jen ona. *9*
-
-
The Virgin Queen
YouTube - Zadejte tento nazev do okenka napsany zde vyse, jsou tam klipy z teto mini serie (samozrejme, ze v anglictine), v nekterych vystupuje i Hans. Je tam i 15 minut trvajici dokument o nataceni (tam poskytuje rozhovor take Hans + je tam videt i v nekterych klicovych scenach) a najdete tam i par pisni ze soundtracku, ktere mimochodem opravdu stoji za poslech, jsou totiz moc krasne. *14* *3* *4* -
..teda
..ta jeho filmografie je dost odflakla a ocesana..., ..ktrerj blb to psal *5* -
filmografie
Proč tu není jeho filmografie???? *9* *9* -
-
Re: filmografie
Nevim..Tak ji sem dej treba ty.
-
-
Single nebo zenaty??
Ma uz nejake deti, nebo zije sam jako mnich. Nevite?? *7* -
-
Re: Single nebo zenaty??
Hans si bedlive strezi svoje soukromi, takze se toho o nem moc nevi. Je dost nenapadny a nestoji o to, aby se o nem vedelo treba i to, jakou nosi barvu spodniho pradla. Jinak pokud vim, deti na sto procent nema, zenaty tez neni. V rozhovoru z konce roku 2002 prohlasil, ze zije sam, ale to, jestli ma nejakou pritelkyni ze neprozradi. Jestli ji ma, tak tedy dobre utajenou. -
-
Re: Re: Single nebo zenaty??
5 let je dlouha doba, holka. -
-
Re: Re: Re: Single nebo zenaty??
Vim, za tu dobu se muze lescos zmenit. *9*
-
-
-
-
Nezapomente!
Dnes davaji 2.cast Dr.Zivaga od 20.00 hod. na CT2. Ja uz se na to moc tesim. *3* -
K Hansovi
Vazeni, vcera jsem se divala na Dr.Zivaga a Hans tam byl naprosto uzasnej! Nechapu, ze jeste nikdy nebyl nominovanej na nejakou cenu, ba dokonce ze ji jeste nedostal. Je velmi talentovany.