Přejít na výpis diskuzí

Hans Matheson

OSOBNOST 31.12.2006 
1426 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aranella
    Hans opět v TV!!!

SOUBOJ TITÁNŮ /Clash of the Titans, r. 2010/:

Sobota - 14.12.2013
    Nova - 20:20 hod. večer

Tak mrkněte! *5* *14*
  • Stella Does Tricks (1997)

Na YT je nyní volně ke shlédnutí celý film Stella Does Tricks (Stella šlape chodník), je to jeden z prvních filmů, kde Hans zazářil. Hraje tam feťáka a pasáka, jedna z klíčových rolí tohoto drsného příběhu. Doporučuji to shlédnout, i když je to v angličtině. *3*
    Tady je kanál, na kterém je to nahraté:

http://www.youtube.com /user/refectionsweet#p/a/u/0/9rDilq h9VjQ
    • Re: Stella Does Tricks (1997)

SDT je perfektní film! *3* i když fakt je ten, že ne pro slabý nátury *9* hans je tam jak už bylo řečeno sladkej, takovej zajoch mladej a moc mu to tam sluší ať hraje jak moc chce toho hajzlíka, stejně v tom nevypadá věrohodně *14* *5* přišla mi hodně vtipná scénka jak hans nafukoval kondomy a házel je přes živej plot s tou mladou herečkou v hlavní roli *1* *3* nu a k těm jeho slipům či co to bylo, sexy tedy opravdu nebyly ale zase vypadaly pohodlně *5*
      • Re: Re: Stella Does Tricks (1997)

šprcgumy mě totál zbouraly *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3*
        • Re: Re: Re: Stella Does Tricks (1997)

no mě rozesmála ještě jedna scénka z filmu a to ta tzv. "vykuřovací" *3* jestli si vzpomínáš jak hans jel v autě s bandou kumpánů a ten co řídil si hansíkovu hlavu přitáhl ke svýmu rozkroku a chtěl ho po něm vykouřit, tak to mě taky dost dostává *1* *1*
          • Re: Re: Re: Re: Stella Does Tricks (1997)

jo tak na to jsem si už nevzpomněla a musela jsem si to pustit znova abych věděla o co go *3* tak tenhle výjev je dost jetej a musím říct, že mě to dost rozesmálo *1* *3* jak se hansík hned odtáhl s tím znechuceným a plachým výrazem v ksichtíku div se nečervenal až na zadku *1* teda a co to nosil proboha za čepici, vypadal v ní jak trpaslík ta image mě dost bourala *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Stella Does Tricks (1997)

*1* nóóó tak to doufejme, protože ty hadry byly příšerně špinavý a ušmudlaný... *9* *9*

jj, hotovej dědeček hříbeček (jinak hotovej blbeček) *1* ale nic ve zlým proti Hansovi *5* doufám že krom těch tolik propíraných spoďárů už nic jiného jeho nebylo z těch neuvěřitelně hroznejch hadrů..
    • Re: Stella Does Tricks (1997)

ježááš, co to ten hansík hraje za role, tedka to byl šílenec, magor a matkovrah a teď se dovídám o pasákovi a feťákovi a to do toho nepočítám echt sviňku Mordreda a Thomase Cranmera, kterej utajuje nelegální manželku a vozí jí všude sebou v bedně... *9* *1* *14* co dalšího nám připraví.. *7* *1* to musím skouknout i když anglicky neumím skoro ani bůůůů *9* *8*
      • Re: Re: Stella Does Tricks (1997)

Ano, Hans hrál už rozmanité charaktery a ne vždy sympatické.. Stačí si třeba z nedávné doby vzpomenout na fanatického stoupence černé magie Lorda Cowarda ze Sherlocka Holmese nebo násilníka Aleca z Tess of the Durbervilles. *3* A co takový Caravaggio z Bathory, to byla taky dost nejednoznačná postava, navíc ho tam vylíčili jako homosexuála. *1* A v divadelní hře Cuba Real Trio hrál před 6 lety mužskou prostitutku. A už raději nebudu pokračovat dál.. *5*
        • Re: Re: Re: Stella Does Tricks (1997)

co? mužskou prostitutku *8* nějak si ho nedovedu představit v tomto, ale je to hnus každopádně.. *9* *9* no, doufám, že není hansík gay nebo bisexuál alias "obojživelník" i v reálu, když se v těch homosexuálních rolích tak "vyžívá".. *9* *5* ten film o té stelle jsem shlédla, je to síla tedy.. ale nějak se mi do té role nehodil, vypadal sám jak dítě tak max. ze 7.tř. zš.. *1* ta holka byla ošklivá, taky mu mohli dohodit lepší partnerku *5* a co to proboha nosí hans za příšerný nasrávačky.. *7* ty jsou jako jeho nebo byly jen půjčený do filmu? *1*
          • Re: Re: Re: Re: Stella Does Tricks (1997)

Tak k jeho skutečné sexuální orientaci by se Ti mohl vyjádřit jen on sám, nejsem osoba k tomu kompetentní, ale já myslím, že se ženami nemá žádný problém. *5* *3*
            Ve Stelle byl Hans opravdu ještě takové polodítko, s jeho nevinným vzezřením ten jeho hraný charakter moc dohromady nešel. Pokud se mám vyjádřit k jeho spodnímu prádlu, mám bohužel pocit, že to byla součást jeho vlastního oděvu.

*4* já si taky myslím, že je heterák, dyť se snad v každým filmu s nějakou olizuje nebo přímo sexuje *14* *3* abych se přiznala, tak tohle těm jeho kolegyňkám teda dost závidím *14* *14* *14* ve stelle byl ale jináč móóóc slaďoučkej *14* *14* a co se tejče těch jeho spoďárků, tak já říkám vždycky - špatnej vkus taky vkus, ale nemyslím tím nic zlýho proti hansovi, na tom, že je pro mě pan božský se nic nemění *14* *14* *4*
  • Hans+Anna?

Říká se že Hans mel a má poměr s herečkou Annou Friel se kterou se seznámil pri natáčení filmu Bathory.... drzim mu palecky :o) *14* *14* *14* *14*
    • Re: Hans+Anna?

to neni pravda. *1*

Tak tohle jsou "zaručeně pravdivý" zprávy. *15* Čím to, že Anna Friel v interview z 21.10. 2008 říkala, že plánuje se svým přítelem Davidem Thewlisem druhý dítě? *1* *1* *5*

Říká se to, ale jsou to pomluvy... *5* Hans s Annou měl pouze přátelský vztah během natáčení Bathory. *3* Anna má už několik let přítele, se kterým má dceru a Hans měl kdysi dávno poměr se Samanthou Morton, teď je ovšem volný a bez vztahu. Žije sám v Bromley. *14*
  • aranella
    V tv dávají ve čtvrtek 5.4. 2012 na programu ČT1 od 23.20 hod. večer film DVOJÍ NEPŘÍTEL z roku 2005 /orig. název Joy Division/, kde hraje Hansovo mladší bratr William Matheson II. http://www.osobnosti.cz/william-matheson-ii.php *5* Tak kdo by chtěl bratry porovnat, který z nich je lepší herec a vypadá lépe, má možnost. *3* *4*
    • Tak film jsem shlédla, i když jsem už napůl spala, ale zdálo se mi to nějak moc přitažené za vlasy... *7* Hansův bratr Will tam hrál takový "štěk", nějakého Charlieho, byl na párty v černém obleku a moc toho ani nenapovídal, ani nezahrál. Myslím, že screeny z filmu jsou přesně na jeho profilu tady na osobnostech. *3* Hans mi však přijde lepší herec a výraznější. *5* Ale nechci jinak soudit, jen tak píšu, jaký dojem na mě dělal. *5* *3*
      • aranella
        Screeny to jsou opravdu z toho filmu , máš pravdu. *3* Žádná velká role to nebyla, to je fakt, ale aspoň jsme ho mohli porovnat s větším bráškou. *1* *3*
      • přesně tak *3* *4*
    • Film jsem viděla loni v originálním znění, tzn. v angličtině. *5* Podívám se znova, chtěla bych vědět, oč tam běží. *3*
      • aranella
        Já také. *4* *3*
    • jsme zvědavá jak opice tak se juknu ale will se mi jinka nelíbí promiň.. *6*
      • aranella
        Taky nikoho nenutím aby se díval.. *6* *5*
        • promiň nic už neříkám.. *5*
  • aranella
    Film Stella does tricks /1996/ na YT! Film je v originálním znění /tedy v angličtině/. Kelly není skoro rozumět, neboť mluví skotskou angličtinou.
    *6* Tady je info o filmu v češtině http://www.fdb.cz/film/stella-slape-chodnik-stella-does-tricks/51674

Tak hezký filmový zážitek, pokud je to jen možné k vzhledem k ději. *9*
    • aranella
      Stella Does Tricks (1997) part 1.avi
      https://www.youtube.com/watch?v=9rDilqh9VjQ
      Stella Does Tricks (1997) part 2.avi
      https://www.youtube.com/watch?v=d3bEXhN_EbE
      Stella Does Tricks (1997) part 3.avi
      https://www.youtube.com/watch?v=V1LnQrLao9Q
      Stella Does Tricks (1997) part 4.avi
      https://www.youtube.com/watch?v=XwVQeTBtyUU
      Stella Does Tricks (1997) part 5.avi
      https://www.youtube.com/watch?v=wn7S8DfaVFE
      • aranella
        Stella Does Tricks (1997) part 6.avi
        https://www.youtube.com/watch?v=NBb1SP0CIK4&feature=plcp&list=PL093FA0AD515E5E40
        Stella Does Tricks 1997 part 7
        https://www.youtube.com/watch?v=jqMm6J9ieUA&feature=plcp&list=PL093FA0AD515E5E40
        Stella Does Tricks 1997 part 8
        https://www.youtube.com/watch?v=7pJttD_Nz90&list=PL093FA0AD515E5E40
        Stella Does Tricks 1997 part 9
        https://www.youtube.com/watch?v=j2NCd5eTum8&list=PL093FA0AD515E5E40
  • trapáci ooo

lidi máte dost........... Když vám vadí ze je hans s annou tak si to nechte prosebe a neserte to tady.. a dete nekam....... to že sou spolu je jen jejich vec ..a já jim to náhodou aj preju!!
    ste to ale truby *13* *13* *5*
    • Re: trapáci ooo

ja su upa v poho *5* oni dva spolu totiz nejsoo *5*
  • aranella
    Hans bude v televizi a to:

BÍDNÍCI /Les Misérables/, z roku 1998, dávají to v pátek 15.3.2013 na Nova Cinema od 20.00 hod. večer, tak se dívejte! *14*
  • Rozbor rukopisu Hanse Mathesona

ALE JE TO V ANGLIČTINĚ, MUSÍTE SI TO PŘELOŽIT. *5* *4*

HANDWRITING ANALYSIS HANS MATHESON

His handwriting shows that he is a clear-headed person, he doesn't get confused easily, he's not easily 'swept away by the current'. He can keep his head cool when everyone else is making a big fuss about something, and in the end he ends up happier and more together because of that. He's balanced, and even though that's a good thing it can sometimes lead to a feeling of loneliness and emptiness.

The fact that his writing is outlined somewhat towards the right side of the page means that Hans is at ease with his past, and is ready for the future and for life in general; it shows an overall positive attitude towards life.

His lower case g's loop gives some interesting information away; he could have very well been single at the time he wrote this note. Ofcourse, no-one but Hans knows that for sure. But his loop sure suggests that he is not physically-sexually active, at least it's not a big thing in his life at the moment. However, that same lower case g shows a small tendency towards fear and trust-issues. Not entirely; but a little. He's been hurt in the past and he's longing to find someone he can trust again.
    • Re: Rozbor rukopisu Hanse Mathesona

JEŠTĚ MALÁ POZNÁMKA:
      ROZBOR DĚLALA JAKÁSI NELLEKE A ROZBOR JE DATOVANÝ K 13.4.2006. *3* A ROZBOR BYL DĚLÁN PODLE VZKAZU, KTERÝ NAPSAL HANS V ZÁŘÍ 2004 JEDNOMU SVÝMU FANOUŠKOVI BĚHEM NATÁČENÍ FILMU SVĚTLO VE TMĚ (HALF LIGHT). *14* *3*

His lower case t tells us that he is down-to-earth and he has a healthy self-esteme, yet (and this surprised me) at the same time shows a tendency towards sarcasm when he feels hurt; there are marks of possibly having been bullied and still having some remains of a defense mechanism. When he gets into a place again where he feels just as threatened as he felt when he was bullied, which means just a lot of fear, he can get sarcastic (and even accidently hurt others in the process) or even very angry. How he handles his anger isn't given away by his handwriting.

Possibly, he handles his anger very calmly and well, since he's obviously down-to-earth and balanced, and his 'm' gives away he's an analytical thinker. He thinks before he acts. He can take a step back, look at what he's doing and cool down.

Yet at the same time, that ability also makes him able to criticize himself very harshly. He has a healthy self-esteme; but you don't need an unhealthy self-esteme to burn yourself down when something goes wrong. Though he is comfortable with who he is, that doesn't neccesarily mean he loves being him; he has his insecurities. These insecurities are mainly physical. Because mentally he's very comfortable with himself, not afraid to express his opinion and think something else than everyone else. He has grown to demand respect instead of ask for it.

He has a broad range of emotions, he has a strong need for affection. He likes expressing how he feels. Because he has intense emotions, he's very able to relate to other people's emotions as well. He shouldn't be around depressed people too much, for he is prone to catch their 'illness'. He's very sensitive, he may have been an oversensitive child; oversensitive children are often in a way mature from a very young age on, and are therefore prone to teasing of kids their age, who don't understand them.

Overall he's a very social, calm, normal human being. He loves positive interaction with other people. Even though he is overall quite calm, his need for affection makes him a person who needs a certain amount of attention every now and then. His 'dramatic' handwriting shows that he does seek attention, but only to feel alive and to feel approved of, not neccesarily because he likes himself a lot or because he's exhibitionistic.
  • Film BATHORY /Bathory, r. 2008/ v sobotu 27.4. 2013 na ČT1 ve 21.45 hod. večer! *14* Tak se nezapomeňte dívat! *14* *4* *3*
  • aranella
    A ještě jeden film budou dávat s Hansem a to:

SHERLOCK HOLMES, z roku 2009, v sobotu 16.3.2013 na Nově od 20.25 hod. večer. Tak mrkněte! *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit