Přejít na výpis diskuzí

Hans Matheson

OSOBNOST 31.12.2006 
1426 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Soundtrack Still Crazy 1998
    Film v češtině pod názvem Still Crazy - pořád naplno z r. 1998. *3*
    http://www.youtube.com/watch?v=39ey6NvpaK4&feature=plcp

Ukázky všech songů + ukázka nazpívaného songu Hanse "Live for Today" pod č.8. *3*
    • ty písničky mi přišly z toho filmu hrozný ale jako zvukovej doprovod se to dá celkem poslouchat *1* *3* jinak hans jako zpěvák bezkonkurečně nej! *14* jen si myslím že mu sedí víc romantický polohy neýž nějakýho zhulenýho rockera.. *1* *4*
      • Spíše jsou pro něj vhodnější melancholické balady s nádechem tragiky či romantiky, to souhlasím. *3*
        • *14* *3* *4* *14*
  • Nová fotka HM!;-)

Našla jsem fotku, která je z 22.8.2009 z hudebního festivalu Virgin Media Louder Lounge at the Virgin Mobile V Festival, Hylands Park, Chelmsford, Essex, Britain... *3*

Ta fotka je hned první nahoře, strana 1, jenomže je pidi midi, ale kdo jste regitrovaný, můžete ji shlédnout v normální velikosti. Hansík je ten v tý bílý košili a černejch kalhotách. *14*

http://www.rexfeatures.com/search/?&kw=Hans%20Matheson&sft=&pg=1&context=&viah=N&ord=N&pl=40&smtpfx= &stk=N&lkw=&iso=GBR&od=G
  • šťastný narozky :-)

hansíkovi všechno nej k jeho kulatým 35 narozkám, štěstíčko, zdravíčko a ať už se konečně rozhejbe k novejm projektům *14* *14* *14*
  • dnes by měl mít podle toho životopisu tady hansovo brácha william 35 narozky narozky tak všechno nej! *4*
  • Stella does Tricks

Na youtube jsem našla ukázku filmu Stella šlape chodník (Stella does Tricks, rok 1996). Mrkněte *3* *3*

http://www.youtube.com/watch?v=lOg3k1TlOkQ

Tady je trailer http://www.youtube.com/watch?v=H3cCn709G8w&feature=related

A tady český popis filmu, abyste věděli, o čem to je. *5*

http://www.csfd.cz/film/34459-stella-slape-chodnik-stella-does-tricks/gallery/
    • Re: Stella does Tricks

*1* *1* *1*
      Musíme se pochválit, jak jsme udělaly z mála hodně *3* *4* *3*
      • Re: Re: Stella does Tricks

Ntjn, ale - zasejc co taky psát.. *1* *4* *4*
  • blahopřání

teda koukám, že jdu jako poslední... *9*

chtěla bych se připojit ke všem těm gratulacím, nevím co bych více měla napsat, než to, ať tu svou pětatřicítku pěkně oslaví v kruhu rodinným a mezi nejbližšími přáteli nejlépe doma při dobrým vínku, jídlu, narozeninovým dortíku při hře na kytáru,housle, piánu, harmonice atd.. *3* prostě ať si dnešní den užije co nejlíp, hezky si zatrsá na jeho oblíbenou hudbu 80 let a těší se z dárečků!!! *3* *3* *3*
  • Behind the Scenes

Našla jsem klip, kde je Hans vidět při natáčení jeho posledního filmu Clash of the Titans v roli Ixase /premiéra v příštím roce/, moc tam není, ale má podobnej účes jako když byl Mordred, jenom delší vlasy, spíš tedy umělý navázaný vlasy *5*
    Kostým ujde, tak se koukněte. *14*

http://www.youtube.com/watch?v=_MpmrCd-bEQ

Ten film vypadá jako dost akčně oproti originálu.
    *3* *5*
    • Re: Behind the Scenes

já nevím, já jsem ho asi nepoznala :-D je trochu zarostlý? .... taky jsem zvědavá jak film bude vypadat, originál zrovna v lásce nemám *3*
      • Re: Re: Behind the Scenes

joo dobrý tak to byl on, jak jsem si nebyla jistá *3*

Má bradku (jako skoro všichni), dlouhý a trochu prošedivělý háro, v tom kratším klipu si ho určitě všimneš
        *3* Tu starou verzi jsem naštěstí neviděla *1*
        • Re: Re: Re: Behind the Scenes

Tak tý bradky jsem si všimla až teď po vašem upozornění.. *1* Mě přišlo, že jí vůbec nemá, nebo že jí má jen v určitých záběrech. *4*
          • Re: Re: Re: Re: Behind the Scenes

Když jsem si to pouštěla podruhý, tak mi taky přišlo, že jí jednou má a jednou nemá *1* Ale i když jí neměl, tak měl tu bradu nějakou umolousanou. A ty šedý vlasy taky třeba nemaj bejt vůbec šedý, ale jenom zaprášený, protože maj bejt asi všichni pořádně uválený akční hrdinové *1* *1* No hlavně že tam je *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Behind the Scenes

??? ........Nějak jsem mimo mísu... *9* *9* .... Asi též únava.... *8* *1*

Teda na co jsem to reagovala. Už jsem trochu unavená *4*

Můj názor - asi trpí syndromem vyhoření! *1* Ne, vážně.., ono je nejhorší na tom natáčení to dlouhý čekání na další záběr v jakémkoli počasí, ať je zima nebo vedro... To jim fakt nezávidím... Jinak, pořád lepší nějaká diskuze, než žádná!! *4* *3* *5*

Jo jestli tam takhle mrznou několikátej den a ještě vypadaj jak blbci, když za sebou musí pořád tahat nějaký zbraně....nebo si třeba myslí, že ty jeho kolegové jsou banda idiotů, ale to asi ne,s Mikkelsenem už se sešel v Dině a s tou děvčičí v Tess...Teda to je diskuse *1* *1*

Nestydí, to se pak totiž červená a je jak v křeči. *1* Tady má čistě otrávenej výraz... *5* Nu, nedivím se mu, počasí hrozný a to prostředí taky zrovna na mě nepůsobilo nijak pozitivně.. *13*

Mně taky, nebo se třeba jenom stydí *14*

Nu, oni tam jsou všichni ti herci nějak zamazaní od bláta, páč tam pořád mají jen samé bojové scény a běhají po lesích jak diví. *3* *4* Možná je to jen můj dojem, ale připadá mi tam Hansík nějak otrávenej... *9* *9*

Jaj, jsem si všimla, že tohle video je nějak zbytečně dlouhý, ty vteřiny jsem dělala podle tohohle videa to je lepší, lepší obraz.. *1* *1* *3* *5*

http://www.youtube.com/watch?v=E42adtRj5XA

Nu a jináč, já origoš taky moc nemusím, přijde mi to jak pohádka pro malé děti.. *9* *15* Ale dneska jsou už nesrovnatelně lepší triky a točí se jinak a podle těch ukázek vypadá tahle nová verze schopně. *5*

Nene, kdepak, zarostlej není.. *5* Má dlouhý navázaný umělý vlasy a účes na hlavě jako Mordred /prakticky/. *4* Podle hadrů ho asi nepoznáš, neb je tam maj všichni stejný, ale v ruce má pořád luk. *4* Když si to video pustíš znova, tak musíš dávat pozor, protože je tam vždycky jen na pár vteřin, tzn. v místech: 20 - 22 vteřina, 29 - 31 vteřina, 41 - 43 vteřina /tam je s mečem/ a naposledy v místě 44 - 47 vteřina, toť vše. *4*
  • včera byl Nero

tak co lidi, jak se vám líbil hansík jako "šílenej" císař Nero včera večír? *14*
    • Re: včera byl Nero

Hans se do té role moc nehodí, ale ostatní herci to byla úplná hrůza.. *9* Film je to spíše pod běžným průměrem, ale kvůli Hansovi se dívám. *4*
      • Re: Re: včera byl Nero

no pravda je to, že tam bylo hafo nesrovnalostí, že.. *5* *9* ale kvůli hansovi to za to stojí se podívat *14* *14* *14*
    • Re: včera byl Nero

jo dívala jsem se *14* hans je skvělý jako vždy, už se těším na druhej díl *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: včera byl Nero

to já taky *14* je výbornej jezdec na koni, jsem koukala *3* *4*
        • Re: Re: Re: včera byl Nero

*5* vím *3* koně jsou jeho záliba *4*
          • Re: Re: Re: Re: včera byl Nero

takže on nějaký chová.. *7* *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: včera byl Nero

aha, tak to mi nedošlo.. *9* *5*
            • Re: Re: Re: Re: Re: včera byl Nero

V londýnském bytě, blázníš? *13* *4*
  • Screeny ze seriálu "Tess"

Tady vám dám odkaz na stažení screenů ze 3 epizod seriálu "Tess", bohužel čtvrtá epizoda chybí.. *9*

Odkaz -
    http://community.livejournal.com /sns_red_curtain/5380.html?#cutid1

*14* *14* *14*
    • Re: Screeny ze seriálu

stahování z megauploadů - návod:
      1. Otevřeš jeden odkaz
      2. Opíšeš do kolonky kód a klikneš na Download
      3. Počkáš, než oběhne limit
      4. Klikneš na Free Download

- stáhnout všechny díly najednou jinak se vám soubor neotevře
      *5*
  • Nero - 2.část

Zítra v úterý 17.8.2010 dávají s Hansem druhý díl Nera na ČT2 od 20.00 hodin, tak na to nezapomeňte! *3*
    • Re: Nero - 2.část

sem nezapomněla, hansík je prostě alfasamec,jenom tak trochu dneska vypadal vzdáleně jako ženská nebo co..? *1* ale to asi dělaly ty hadry, to prostěradlo co měl na sobě či to byla nějaká pokrývka.. *3* hrůza co ti římani nosili že jo *8* teda magora zahrál ukázkově doufám že se tak v životě jinak nechová, to by se mi asi přestal líbit.. *1* *4* *3* a co mu to vybrali za příšerný obludária k jeho boku *7* myslím ty ženský, takový kobyly to byly.. *8* jinak se mi strašně líbil hansův romantický zpěv u lyry a vážně umí hrát na lyru nebo cyteru či co to bylo.. *7* *3* *14* *14*
      • Re: Re: Nero - 2.část

Přirovnání alfasamec mi k té podobě ženy nějak nepasuje. *13* *9* *1* *3* Fakt je ten, že k Hansovi bych si představovala nějakou menší drobnější ženu, než byla ta herečka, co hrála otrokyni nebo ta, co s ním čekala to dítě a pak zemřela. Herečka hrající Octavii ještě k němu pasovala, ale tu zapudil.. *9* Myslím, že hrála hlavní roli v Elisa z Rivombrosy. *5* Nevím nic o tom, že by Hans ovládal hru na cyteru. Je bravurní hráč na kytaru, foukací harmoniku, piano a housle. *3* *4*
        • Re: Re: Re: Nero - 2.část

nu tak dobře, tak byl krásná ALFASAMICE s koulema *1* *3* *14* no, tak já jsem si říkala, že třeba když je tak multiinstrumentální, že hraje i na tu cyteru sám, ale asi jen předstíral.. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit