Přejít na výpis diskuzí

Hans Matheson

OSOBNOST 31.12.2006 
1426 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • premiera

prijede na slovenskou (27.9.2007) ci na ceskou (25.10.2007)premieru filmu Juraje Jakubiska Bathory?? *7*
    • Re: premiera uz 5.7.08'

V sobotu 5.7.2008 uvedou na 43.filmovem festivalu Karlovy Vary BATHORY a zucastni se i hlavni hvezdy tohoto projektu. Reziser Juraj Jakubisko prevezme cenu Kristalovy glob *3* *4*
    • Re: premiera

...ty hele a nevis jestli v nem bude hrat Hansik taky uplne nahej?

brouzdala jsem ted po netu a docetla se ze na ceskou i slovenskou premieru ma prijet jak on tak Anna Friel a Franko Nero *4*
      • Re: Re: premiera

*14* *14* *14* Tak hlavne aby dorazil, v teto dobe udajne nataci v Irsku serial o Tudorovcich. *14*
      • Re: Re: premiera

..mno snad jo.... *5* ...ale supeeeer.. *14*

Byla bych strasne rada, kdyby na ni dorazil, ale jelikoz hlavni hvezdou je Anna Friel, tak asi prijede jen ona. *9*
  • Oslavenec

Mému miláčkovi a budoucímu manželovi je už třicet tři let!Doufám, že někde pořádně kalí! *5* *3* *14*
    • Re: Oslavenec

Jezabel pochybuju, ze Hans Matheson bude nekdy tvuj manzel. Jemu se libi zeny typu jako je Anna Friel ci Gabrielle Anwar a navic, Hans se ozeni az v srpnu 2015 a vezme si za zenu o 8 let mladsi britskou herecku. Ale rozvedou se spolu do 5 let. Hansovi neni v tomto zivote dano prozit stastnou lasku.
      • Re: Re: Oslavenec

No já taky silně pochybuju,vlastně jsem si celkem jistá,že si Jezabel Hanse nevezme, ale proč ty myslíš, že to bude tak jak tu píšeš??? *13*
        • Re: Re: Re: Oslavenec

Jestlize mi me vestby vysly a vychazeji jak u me, tak u znamich i u jinych znamich osobnosti, tak Hans Matheson nebude zadnou vyjimkou. *5*
          • Re: Re: Re: Re: Oslavenec

...mne by celkem stacilo, kdyby jsem se s nim nekdy potkala, a byli by projeveny vzajemne sympatie...
            • Re: Re: Re: Re: Re: Oslavenec

Kdyz myslis.
            • Re: Re: Re: Re: Re: Oslavenec

Mně samozřejmě nestačí, abych se s ním jen někde viděla. Já si ho prostě vezmu za manžela. A je mi úplně jedno, jestli se kvůli tomu budu muset stát britskou herečkou a nechám se klidně omladit o osm let. Já jsem taky vědma. Hansíka budu mít já! *5* *5* *5*
  • Další článek;-)

Článek "MORE FAME FOR LEWIS-BORN ACTOR" (Stornaway Today; 2.2. 2006);

O Hansovi, jeho rodině, soukromí, herecké profesi, hudbě a budoucnosti....

Hans, jehož otec Ado pochází přímo ze Stornoway a jeho matka Sheena z malé vesničky Parkend jen nedaleko Stornoway, vytvořil za minulých 10 let širokou paletu televizních a filmových rolí. Přidáno k tomu, on je také výborný hudebník a zpěvák, podobající se nejen jeho otci Adovi, ale také jeho děděčkovi Alasdairovi Mathesonovi (známý gaelský zpěvák), který vlastnil CROWN HOTEL ve Stornoway. Přestože se narodil ve Stornoway, Hans strávil své ranné roky v Canterbury a užívá si jeho návštěvy "domů" na rodný ostrov Lewis, ačkoli tyto dočasné pobyty nejsou tak často, jak by si přál. K filmu "Světlo ve tmě" (HALF LIGHT; r.2006) se Hans vyjádřil takto:,, To nebyla nejvíce stimulující zkušenost, kterou mám, ale já jsem byl šťastný, že dělám něco takového."

,,Pohnu se k jiným věcem v daném okamžiku, možná režírovat filmy a možná psát scénář. Čtu několik televizních skriptů v současné době a rád bych našel něco v co opravdu věřím, možná něco dostane mou krev do varu!"
    I když má mnoho práce, velké množství času věnuje čtení scénářů a zvažování, co je v nabídce.
    ,,Četl jsem mnoho knih a her a normálně mám třikrát týdně schůzku s různými obsazujícími režiséry. Když nic nedělám, mám můj klavír."
    • Re: Další článek;-)

Na konci loňského roku 2005, on i jeho otec Ado pobavili u HIGHLANDS and ISLANDS SOCIETY of LONDON svým zpěvem a hrou na kytaru. Hans je nejen talentovaný herec, ale hraje na několik hudebních nástrojů včetně kytary, houslí a foukací harmoniky a píše své vlastní písně. Doprovází svého otce na úspěšném CD "OUT ON THE ISLANDS" (bylo vydané v červenci roku 2003), které se ukázalo být populární na západních ostrovech a hodně dál v cizině. To je ještě v poptávce nejen pro hudbu, ale také pro texty, které si napsali Mathesonovi sami. Tam je velké množství talentu!

Seznam filmů a televizních počinů, ve kterých se Hans objevil za posledních 10 let je působivý. To není špatné pro mladíka z ostrova Lewis, který se může věnovat herectví, zpěvu a doufáme do budoucna - režírování.

Chjo, tak přesně dneska je to už 4 roky starej matroš, toto letí.. *9* *9* *9*
  • aranella
    Fotky

http://www.ivid.it/fotogallery/ismod_index.php?i_section=list&i_search=adv&i_categoria=2&i_tag=Hans+Matheson
    • aranella
      http://www.ivid.it/fotogallery/ismod_index.php?i_section=list&i_search=bas&i_kw=Hans+Matheson&i_submit_bas.x=54&i_submit_bas.y=2&i_categoria=1&ic_titolofilm=&ic_titolooriginale=&ic_distribuzione=&ic_regia=&ic_cast=&ic_annouscita=&ic_genere=0&ic_durata=&ic_nationalita=&ip_nomedarte=&ip_nomeanagrafico=&ip_datanascita=&ip_datanascita_=&ip_luogonascita=&ip_nationalita=&ip_datafoto=&ip_datafoto_=&ip_professione=&iptv_titolofilm=&iptv_titolooriginale=&iptv_anno=&iptv_tipo=0&iptv_conduttore=&iptv_cast=&iptv_regia=&iptv_autore=&i_tipoimmagine=0&i_fotografico=0&i_sogetto=&i_tags=
      • aranella
        Plno fotek, jen si musíte do vyhledávače zadat "Hans Matheson" a vyjede vám to spoustu fotek z jeho filmů. *3*
  • Hans v TV:

film BATHORY /r. 2008/ -

Neděle - 4.1. 2015
    ČT1 - 21.45 hod. večer

Tak se dívejte!

*14*
  • Bathory z netu - stahování

Je tu už někdo, kdo si stáhnul film Bathory přímo z netu? *3* Pokud ano, můžete mi napsat, v jaké kvalitě film je? *3* Jestli je ve stejné kvalitě jako na téhle adrese http://www.dlouhefilmy.com/index.php?page=movie&name=bathory či se dá odněkud sehnat kvalitnější verze. Tak mi pošlete info, pls. *4* *3* *14*
    • Re: Bathory z netu - stahování

já radši nestahuju nic a podívám se na to na netu...někdy...časem *14* takže ti neporadím
      • lynette

Re: Re: Bathory z netu - stahování

Ahoj, tak včera jsem si stáhla z netu komplet Bathory a je to přece jen o něco lepší kvalita (taková ta televizní:-DD), než na tom linku. *14* *3* *14*
  • Házím další příspěvek

Interview "CINE FILE ON HANS MATHESON" ; (z 27.listopadu 1998)

Jaký byl první film, který jste viděl?

,,First Blood. Když Sly Stallone spadl z vrcholu útesu, já si pamatuji, že jsem byl ohromený, protože on dělal svůj vlastní akrobatický kousek. Byl jsem jen osmiletý."

Který je váš nejoblíbenější film?

,,Jeden z mých oblíbených je švédský film Pelle the Conquerer. Miluji pocit syrové emoce ve filmu."

Kdy jste naposledy odešel od filmu?

,, Nikdy jsem neodešel z kina. Rád dám filmům šanci."

Váš nejerotičtější okamžik v kině?

,, Dívat se na Jessicu Lange na kuchyňském stole v The Postman Always Rings Twice. Já byl v té době velmi mladý, ale měl jsem něco o ní vždy od té doby."

Oblíbený úryvek dialogu?

,, Andy Serkis v Mojo: ,,On je můj nejlepší přítel, ale on je hajzl."
    • Re: Házím další příspěvek

Který herec / herečka byste chtěl být?

,, Žádný. Je jich spousta, které obdivuji, ale rád přijmu výzvu sebe!"

Kdy to bylo naposledy, když jste při sledování filmu plakal?

,, Já neplakal dlouho, ale cítil jsem se hluboce rozrušený při sledování filmu Saving Private Ryan. Vím, že konec byl hrozný, ale vedlejší role byly dojemné."

Jak moc je důležitá vaše krása pro získání role?

,, Já cítím, že vzhled hraje velkou roli, protože kino je o obrazu a o fotografování. Lhal bych, kdybych mluvil jinak."

Jaké to bylo, jako povídání si s Haroldem Pinterem na vás v Mojo?

,, Hrůza. Použili první záběr, kde Harold měl většinu z jeho dialogů špatně. Scéna měla následkem toho skutečnou intenzitu, na kterou měli lidé navázat."

Četl jste od Victora Huga Les Miserables?

,, Pokusil jsem se o četbu, ale i přesto, že psaní je dobré, shledal jsem to nudným. Victor Hugo by mě chtěl za to pravděpodobně nakopnout."
  • Hans je dobrej, taky ho mám ráda. *5* *3*
    • Jako herce ho mám taktéž ráda, jinak nevím, jaký je to člověk v soukromém životě, ale z televizní obrazovky na mě působí dobrým dojmem po lidské stránce. *5* *4*
      • *14* na mě taky!!! *14* *5* *4*
    • *3* *4* tak to je nás víc!!! *14* *14* *14*
      • O tom není žádných pochyb! *3* *5*
        • jasan! *3*
  • Hans - Icons

Vysoká kvalita! *3*

http://palaeopirates.insanejour nal.com/68508.html#cutid1
    • Re: Hans - Icons

jedulinky, ten je roztomilej! *14* *14* *14* *14* moc kráásný a vypadá tam strašně mladej! *14* *14* *14*
      • Re: Re: Hans - Icons

Však on už dlouho nic nového nenatočil, je to ze všech jeho starších filmů. *3* *4*
        • Re: Re: Re: Hans - Icons

*9* no to je škoda že nic dlouho nenatočil s tím souhlasím.. *9* ale třeba už letos se pustí do nějakýho toho novýho filmečku.. *14* *3* *4* *14*
          • Re: Re: Re: Re: Hans - Icons

To doufám. *3* *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Hans - Icons

jsme dvě... *1* *3* *3*
  • Interview - prosinec 2000

Interview "Hans Matheson has 10 Minutes to Seduce Us" (COMPANY MAGAZINE; prosinec 2000);

Je rozkošný, je jeden z nejžhavějších nových herců a hraje s Umou Thurman. Ale nevrhejte se na Hanse Mathesona. On by se s tím prostě neuměl vyrovnat, jak zjišťuje Luise Christie.

Tak. Hansi, vy jste vpadl na velké plátno s filmem BODYWORK? Jaký je to pocit být v hlavní mužské roli?

,,Film Bodywork byl vyroben před značnou dobou, tak já jsem ho neviděl léta. Ačkoli je to dobrý film. Když vidím sám sebe hrát, jsem vždy rád, oh ne, já to neměl dělat? Ale můžete sami sebe kritizovat do okamžiku než budete modří ve tváři. Měli jsme spoustu legrace, když jsme to dělali, což je důležitá věc."

A váš milostný objekt ve filmu představuje Charlotte Coleman, je ona váš typ ženy?

,,No, to byla skvělá práce s ní. Ona je totálně šílená v geniálně špatné cestě. Ona nemá vůbec žádné zábrany!"
    • Re: Interview - prosinec 2000

Hlavně mě tu nekritizujte kvůli trochu divnému překladu... *13* *1* *5*
    • Re: Interview - prosinec 2000

Zní zajímavě? A pracoval jste s Claire Danes a Umou Thurman na verzi LES MISERABLES z roku 1998. Byl jste hvězda?

,,Byl jsem poprvé. Stala se věc, v úterý jsem měl telefonát, kdy mi bylo řečeno, že jsem dostal roli a ve čtvrtek jsem letěl letadlem do New Yorku kvůli zkouškám. Tak, byl jsem v místnosti s Umou Thurman, Claire Danes a Liamem Neesonem. Nemohl jsem tomu věřit, zejména proto, že jsem předtím nikdy nebyl mimo UK od té doby. Uklidnil jsem se, když jsem si uvědomil, že jsou prostě normální lidské bytosti jako vy a já."

Jestli tak tvrdíte. Tak, jak se vyrovnáte s tím, když se z vás stane začínající hvězda?

,,Doposud mě uznalo jen pár lidí z mé místní hospody v Chislehurstu v Kentu a upřímně, to je cesta, kterou mám rád. Opravdu si nemyslím, že jsem typ herce, který by si mohl poradit s houfy žen vrhajícími se k mým nohám."

Tak vy si nesbalíte kufry a nezamíříte pak do Hollywoodu?

,,Každý mi to říká, ale já opravdu nevím, co to znamená. Všechny tyto velké filmové společnosti si myslí, že oni řídí hraní, ale já miluji představu, že můžu dělat filmy, vídat mé přátele a zůstat v mém báječném bytě v Chislehurstu."

Awww! Milujeme muže, který je v kontaktu se svými kořeny. Tak co děláte večer v Chislehurstu?

,, Mám jen okruh přátel. Nenávidím televizi, takže místo toho mám kolem roztroušených spoustu hudebních nástrojů. Mám velký krb a obrovský stůl, tak já uvařím nějaké těstoviny a my posedáváme kolem hraje hudba a povídáme si."

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit