-
????
-
Páči sa vám Nadine Leopold ak áno dajte páči ak nie nepáči
-
Mhla bych se vás zeptat proč se tu hádate jako (hhjkihef a bubla) tady ste na stránce Zayna Malika
-
Děte do prde**
-
Zales asi ti dostaneš tu chorobu
-
ty P... pip *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
-
za prvi škola me nezajima !!!! a nejsem ště..a :-* jsem jen s jednim tak čus bus napi kuekova
-
Holčičko,ty tvé facebookové vztahy znám ;) Týden s jedním po maxi.týdnu rozejdeš a jdeš se vyplakat na ramenu své kamarádky ;) a taky moc chybiš ve škole ;)
-
ano bubko *1* *15* že vipadas jak to pasatko *12* *12* *12* *12* *12* *12* schovej se davidek je muj !!!! ty si vem toho arleta *1*
-
Hej,já jsme Bubka!Bavítě to za někoho se vydávat?!Já jsem hrdá Bubla aslias Miška!!!!! Kapustu hnusná!!!!!! Dyk more jsi monstrum!A Codynek je můj!!A neštvi bublu jinak za tebou příletí a zničí ten tvuj ixchtík *16* *16* *16* *12* *12* *12* *12* *12* *16* *16* *16* *16* *16*
-
TI BUBLO ja jsem bubla jo !!!! *16*
-
ty bla bla nebo kdi jsi *16* se do mě netrefuj holka :-*
-
Ty bla bla ty jenomk zavidíš,že mám Davídka Arlethka aty nikoho nemáš *16* *16*
-
Dávajte hlavne pozor aby Harry nedostal tú chorobu AIDS pozrite si to a uvidíte čo to je za chorobu keď má niekto veľa pohlavného styku. No dúcham že to nedostane je to nákazlivé *8*
-
a chceš se vedle něj probouzet že ? *1*
-
ale do mě je bouchlej *8*
-
a ty máš Harryho nej
-
Harry je boží mam ho ráda je krásny *14* *14*
-
Komu to cpeš tvého Dauidka ,? *3* *3* *3*
-
Ehm..Ano,já trpím samo mluvou..A Miluwuju Codyho a Davdiak Arlethka..Ale pššš jinak Daidek bude naštvaný až to zjistí :( Já ho fakt m iluju!Ajjjjjj ifjaklsdfa