Přejít na výpis diskuzí

Harry Styles

OSOBNOST 10.8.2011 
1549 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hej ja jsem bubla jo *9* a ja miluji davidka !!!!! *14*
  • Miwuju ueho kudrlinky juuuuuuuj :* MucQ a Cody pro tebe taky MucQ
  • Tak jó když si myslite že harry není gay tak se podivejte na youtube a napiste harry styles a louis tomlinson pak uvidite ják budete sklamaný ;)
  • Napíšte mu správy na Twitter keď ich bude veľa tak si hádam jednu prečíta a keď v nej bude napr.že je sukničkár a tak možno sa spamätá a začne si ženy vážiť. A či vy chcete aby tiež aj s vami tak vybabral ako aj s ostatními Taylor Swift podviedol. Prosím aspoň jeden twett môže to zmeniť ďakujem *2*
  • Presne tak zneužíva ich iba že vy ste ..... on vás zneužíva tým že vie že každá ho chce tak robí blbosti raz Nadine Leopold ho omrzí tak hu vyhodí ako handru a ďalšia a tak s každou a všimliste si že ked boli mladší a rozumní boli viac slávnejší *5*
  • A ja som myslela že jeho mama hovorí anglicky ty Anne Styles *11*
  • A myslíš že ťa on miluje haha
  • Harry je ..... raz Kendall Jener, Taylor Swift, Cara Delevingne,Nadine Leopold a určite som ich všetkých nepovedala v jednom rozhovore povedal ža v živote nebol zaľúbený takže to znamená že má dievčatá len pre .......sex. Zneužíva ich
  • Hihi Harry :D MucQ
  • *14* *14* *14*
  • Miluju Harryho je boží a ten kdo si mysli že je GAY tak není!!!!!!!!!! Je mi 11 let :-) :-) :-) Ale každý kdo neví kolik mi je typuje 14-15:-)
  • I love you harry're my soul *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Niall je nej nej nej nej nej a lois je nej nej nej nej nej nej a yake harry je nej nej nej vlasna vsichni sou ne j ale tihle nejvice
  • Harry neni gay a kdo to rika tak ad de do do prde**
  • I think is repulsive *13*
  • Máš úplnú pravdu Harry je už úplne čudný ako keby už bol aj drogoval mohla by mu jeho mamina dohovoriť nech sa spamätá lebo inak to sním nezájde dobre a to si myslím že nechceme aký býval dobrý a pekný a už je ach nemám čo ktomu dodať a chodí s mastnými vlasmi a oblieka sa hrozne. Pamätáte si na to video keď Harry plakal že na twitter niektoré fanynky píšu že je zlý a tak tedy nabol ale teraz je spamätaj sa prosím Harry *4* *10*
  • I just adore Harry, what's that are different and those who give to the youtube video of Harry and Louise are so idiots because they say that if someone so humble that he envious *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ty umíš anglický jazyk skoro plynule, tak to se mi začínají třást kolena!
  • Dievčatá počúvjte. Zbožňujete chalanov, ktorých si myslíte, že poznáte. Chcela som tým povedať..v skutočnosti ich nepoznáte. Nechcem byť tá zlá, alebo Vám brať ilúzie ale… Dúfam, že viete čo tým myslím. Napríklad Niall nemôže stále myslieť na jedlo ako "Kde ne moje jedlo?!" Alebo "Potrebujem jesť", Harry tiež nemôže myslieť len na sex. Rozumiete?! Otvorte oči skôr ako bude neskoro.
  • No, proč asi? Vždyť většina světa moc neschvaluje homosexuály. A 11-13? Proto mi je 15 (skoro 16) a ostatní LS, s kterýma se bavím jsou mnohem starší :D A jestli je ti 16, tak by ses měla naučit správně vyjadřovat, protože píšeš jak 12-tiletá holčička. A ke zbytku tvého "úžasného" komentáři. Anglicky umím skoro plynule, takže bych jim to bez problému řekla. Spousta LS se dostává na jejich koncerty. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit