-
Rozhodně souhlasím! Konečně se našel někdo, kdo nemá v hlavě prázdno. Good job, Katy! :)
-
Happy Merry Christmas ,Harry :)) *14* *14* *14*
-
Rozhodně to není gay, kdyby to byl gay tak by nerandil s tolika holkama :D A miluju ho ať je jakej chce a myslim ze se mnou souhlasite :D
-
dekuju holky co se mnou souhlasite a kdyby se našlo vas víc budu rada urcite taky napište svůj názor k mému názoru :D
Katy :)) -
No, i když souhlasím, tak jako zrovna od tebe to ''IG'' sedí. Píše se to IQ, ale jinak nic proti. :-)
Je mi 13 let a rozhodně nejsem LS. Takže je to spíš: holčičky od 9-12. A mimochodem já mám ve třídě taky kluky, kteří se chovají podobně jako Harry a Loui. A přitom určitě nejsou gayové. A další důkaz proč vím, že Harry (ani Loui nejsou gayové) je ten, že ten kdo se o ně trochu zajímá, tak ví, že Harry je známý jako sukničkář a Loui chodí hodně dlouho s El. A vaše ''ale to, že s někým chodí neznamená, že nejsou gayové'' a nebo ''ale já znám jednoho kluka, který byl ženatý a byl gay.'' A podobně. Toto si prosím ponechte pro sebe. A pokud se vám můj a Katy názor nelíbí, tak dejte palec dolů a dál to neřešte. A nebo pokud budete souhlasit, tak dejte palec nahoru. A pokud jste pravé directioners jako jsem já a Katy, tak by jste s námi měli souhlasit. Samozřejmě se vždy najdou ty, které budou jiného názoru, ale to patří k lidskosti, že každý máme jiné názory. Já to respektuji.
Jinak šťastné & veselé (blízké) Vánoce girls. :-) -
Já jsem ještě starší a souhlasím s tebou (skoro ve všem),je jedno jakou mají kluci sexualitu ,miluju je pro to jací jsou! A že Harry a Niall jsou tak spolu cute to je jen třešnička na dortu♥Jsou prostě best bro♥
-
Harry není gay ! Nevím proč nekdo marni svůj CAS takovýma vecma jako jsou falešné , vymyšlené iluze o tom jak je na kluky , hadam ze to se nemůže stát normálně starý holce s normálním IG protože všechny tzv Larry shippers podle mého názoru budou nějaký nedospělý 11-13 let starý holcicky co ani neumí napsat jejich jména a ani by jim to nedokázali v aj říct do oči v pripade ze by měli to štěstí je potkat ! A nebo ještě horší varianta - hateri , nevědí o nich nic ale jen protoze radši poslouchaj podle sebe "skvělou " hudbu je musí urážet atd a názory pravých fans jim jsou víte kde ? Ano ...u prd*** !!! Já jsem directionerka ! A to slusne dlouhou dobu ! A jestli myslíte ze svůj názor pise nějaká další 11 holčička tak vas asi zklamu je mi 16 !!!! :D hmm zamyslete se mate byt hromada lidi které spojuje práva láska k 1D ! A ne rozhadane holky co resi ne zpěv ale orientaci ! Můj názor kdo souhlasí a je fans at da lajk chci vědět kolik lidi ma jistou inteligenci a nebude se hádat ! :D
-
hmm.... :)) všichni jsou úžasná,jak vzhledem,tak i ve zpěvu:)),ale taky mám nejraději Harryho *14* *14* *14* *14*
-
mám ráda Harryho protože je nejlepší z one direction :D *1* *1*
-
https://www.youtube.com/watch?v=-L5zHeFK4zw#t=104
bože nádherný a ♥Niall♥ ten jeho hlas v této písni co složil Harry je naprosto nádhernej a tak moc sexy♥ -
-_- Tak jsem se přepsala -_- nepodělej se z toho no -_-
-
Mimišto pověs mi laskavě co je za slovo nepsolouchá? *1*
-
Moje kamarádka je Harrymu strašně podobná..Nejen vzhledem,stylem i chováním..Vím,že neznám Harryho osobně,ale podle videí musí být opravdu starostlivý,zábavný,super člověk a to je i moje kamarádka..Moc 1D nepsolouchá,ale což :D S tím to zdravím moji kamarádku Sabinu :D
-
harry styles je muj druhy nejoblibenejsi z one direction a prvni je niall horan
-
I love them so much♥♥
-
I love you Niall and Harry *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Yea!!! He is amazing ,beautifull ... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
I love you *14* *14* *14* *14*
-
Muj bacha na taky 60 kg.. Je mu 22 :D:D
-
Harry a kocourek mourek?!