Přejít na výpis diskuzí

Harry Styles

OSOBNOST 10.8.2011 
1549 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Narry
    http://www.youtube.com/watch?v=sWGx9XsPhSk
    To namá chybu je toho víc,kdo viděl 1dday tak musí Narry milovat.(Nikdo neříká ,že jsou spolu)ale já je spolu prostě miluju. *14*
  • Narry
    Fascinuje mně, že je někdo při předsavě, že je někdo s1D gay tak rozhořčenej.Když někoho milujem tak to neřešíme ,to jen snad v ČR jsou děvčata při té představě tak vedle. Spíš je mate podporovat !!(I když někdo třeba bude nakonec Gay)Děvčata stejnak nemáte šanci. *3* A že je někdo gay není žádná nemoc nebo urážka je to životní realita,někdo to má kvůli takovím lidem pak hodně těžký.Zamyslete se!!Musíme je vždy podporovat♥
  • to je pravda nikdo z one direction není gay *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • Mám 1D moc ráda, ale nepřijde Vám, že na to jak jsou slavní a úspěšní, nosí dokola to samé oblečení? :) Jsou svý, to se mi líbí, ale co fotka to buď černý nebo bílý oblečení a furt to stejné. Holky budeme si muset obléknout ;).
  • to není on!! 1) nemá ani jedno tetování 2) jak neměl tetování tak neměl takové tělo ( google obrazky ) a 3) a kde ma ty 4 ,,bradavky" ????
  • Narry
    Není!!!!!!!!!!
  • terisek84
    No to teda je jeho tělo...
  • Narry
    Lidi kdo tam dal tu děsnou profilovou fotku??To ani není Harryho tělo *10*
  • jo no :D :D
  • ,,holčičko" samolepka není tetování :P
  • Narry
    Přesně to tetování je falešný,to je sranda jak mu ho tam nalepí!!Niall pak říkal ,že to nemohl sundat *4*
  • nevím, jak vám, mě se sice moc nelíbil ani předtím, ale teď už teda vůbec, on není vzhledově nějak (přeháním) hnusný, ale prostě byl hezčí...
  • a tys ho jako viděla?? :P jo v jedné show mu lepili tetovačku na zadek, ale to není tetování :P
  • Narry
    Harry se na Helloween převlékl za Miley C.vypadal fakt dobře,ale bohužel mě nejdou přidávat fotky.Něco s tím tady mají že to nejde!!? *3* *9*
  • ne ted uz ne ale pradtim byl predtim davno byl muj idol *9* *7*
  • holcicko ma na zadku
  • Narry
    Tak mu už dávno neříkají
  • takže je boží hezkej to neříkám že ne ale uznejme že je děvkař a malilinko přihřátej jen malinko *14* *14* *14* ......Ale google je fotomontáž ale na koncertě spadl na NIALLA a vypadalo to divně *4* *7* *6*
  • jak se vyslovuje to HAZZA ???
  • Já souhlasím ani si ho nevyděla tak zavři klapačku a radši se uklidni!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit