Přejít na výpis diskuzí

Harry Styles

OSOBNOST 10.8.2011 
1549 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Narry
    Jo ještě k tomu odcházení,Niall už podle tisku odcházel asi tak dvakrát!!No a pořád naštěstí neodešel. *3*
  • a v jaké minutě to tam říká?? já anglicky moc neumím..
  • Narry
    To je blbost ,Harry jasně řekl při rozhovoru že to není pravda.Naopak říkal, že je ve skupině rád jako nikdy.Ty časáky píšou taky samou kravinu.
  • Narry
    http://www.youtube.com/watch?v=cfZD_IRIjyA
    One Direction - Harry Styles amp Niall Horan - This is Us interview
    One Direction members Harry Styles and Niall Horan have denied recording solo material
  • co všichni mají s tím, že Harry odchází ze skupiny?? každý časák o tom píše!!
  • Narry
    Ne!!Je single! *3*
  • Ldi chodí harry stou Victorií ? *4*
  • aha :D hej tady na tom vebu si lidi píšou co chtějí, už nevím čemu věřit a co je stará kravina
  • Narry
    Ne. Zase vytáhli starou věc . *3*
  • VennHoran
    Jak tam někdo mohl dát Louise..? Nemám nic proti LS ale tohle mi FAKT VADÍ...! *16*
  • a není to zas nějaká nová modelka??
  • Narry
    Ten vztah s Louisem nejde pořád smazat(sakra),tet zase napsali že chodí s tou modelkou.To je zase blbost!Stará jednorázovka.
  • jo, přesně!! takovu kravinu!! beztak z nás má teď srandu
  • Nějakej blázen mu do vztahu dal Louise a tet to nejde smazat ,panebože lidi neblázněte !!Ten kdo to tam dal at to smaže!!!!
  • lepší?? s louim by se třeba rozešli a co pak.. znova kamarádi?? tak to asi ne!! podobné jak se Zayn bude ženit, taky je tu riziko !!
  • hej přesně LS vidí co si vysnili!!!! a vymýšlejí kraviny na téma, Eleanor má smlouvu atd.. a na každém kontinetnu asi klone, ne??
  • Kouknite na toto video a uvidíte kdo jezdí s Harrym v autě!! Meeting Harry and Niall at Starbucks in Los Angeles 8/9
  • Tak konečně!!Taky mám tento názor.Úplně s tebou souhlasím a ta videa jsou fakt super *3*
  • Narry
    Já nechápu co máte pořát s Louisem ,asi vážně nevíte, že Harry tráví nejvíce času s Niallem ,GOLF ,koncerty(Rolling Stones, Eagles,John Mayer atd.),večeře,jsou sami v hotelu(Kluci jsou jinde),instagram,jezdí spolu autem-autobusem,, Miami bazén,zadejte si na YouTube Harry vines videa a je tam Niall!!(Stojí za podívání)takhle mužu pokračovat dál.Nikdo neříká že spolu chodí,ale jsou pořád spolu. Už mě to kolem Larryho štve!! Lou má Eleanor!!,Poslední rozhovory co dělali rozděleně kluci k filmu ,všechny dělal Harry a Niall spolu,je jich plno na YouTube!!už jsem to musela napsat♥Kdo skupinu sleduje a má rád tak souhlasí se mnou! A ještě ty jejich společný tanečky super!! Ahoj všem
  • ahoj lidi hele nemyslíte že by bylo lepší kdyby byl gay jako aby byli s louisem spolu?vemte si že na každou holku budete žárlit která s nima bude chodit,ale kdyby byli spolu tak.... *14* *14* vím jsem blbá ale pro opravdový fanynky to bude něco znamenat...¨
    *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit