Přejít na výpis diskuzí

Harry Styles

OSOBNOST 10.8.2011 
1549 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • takže JOJO! 1:harry neni děvkař -_-.bože je mladej a hezkej tak at si užívá mi bychom měli být rádi že je štastný :).
    2: GAY nic jinýho nevymyslíš ?bože to neznamená že když to někdo řek že to musí být hned pravda takže napřed sklapni a až uvidíš ho se líbat s chlapem pak něco říkej *3* .
  • Já vím ale prostě i tak <3 *14* *14* *14*
  • no přesně :D
  • Neurážej Harryho nebo kluky z One Direction nikoho ty tvoje keci nezajímají a nikdo z One Direction gay není.
  • Harry je můj druhý nejoblíbenější člen skupiny.
    První je Louis.
    Harry není děvkař, je moc milý kluk, který je od přírody¨
    praštěný. Ale roztomile praštěný.
  • Je to GAY a děvkař nic jiného!! *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
  • Narry
    Jo asi to fakt přehání,ale je to jeho tělo .To je na Niallovi to krásný, že je bez tattoo♥ anděl♥
  • Jaké překvapení :(( no. ve 40 bude možná jak ten kandidát na prezidenta ► ani jedno místo na těle už nebude volné :/ už to přehání, ale jako fakt!! aji Zayn a už i Louis, Niall nemá ani jedno a taky žije
  • Narry
    Harry má zase nové tattoo,na levé paži nahoře ze zadu.
  • Narry
    Jo Jo máš pravdu. Já mám zase nejraději Nialla♥
  • Každé se ze skupiny líbí víc jiný ( mě třeba Louis), ale tak když se vám nelíbí tak to sem nepište, nechoďte tu a alespoň si pak nebudete muset číst, ostatní názory ;) jako mě se třeba taky Harry líbil víc, jak měl ty vlasy dřív a ne teď, ale tak co, jemu se to libí a nám může být ukradené co si udělá s vlasama.. jako ty tetování už trochu přeháni, ale i tak je to jeho věc..
  • doufám že Harry neodejde ze skupiny.
  • ale fakt zas tak pěknej není!!!
  • Neurážej Harryho nebo nikoho z One Direction mě by spíš zajímalo jaký ksicht máš ty jde vydět že klukům závidíš jak vypadají a co dokázali za ty tři roky tak sklidni ty svoje poplašeny hormony. Každý z nás ja takový jaky je a skoro pro všechny holky jsou kluci z One Direction dokonalí.
  • Ty asi budeš na holky! *10* Jsi nikdy neviděla kluka s dlouhýma vlasma? Tobě asi bude míň jak 10 let. Ksicht?! Pořád bude určitě lepší než ten tvůj.
  • Nechápu proč po něm holky tak šílej ... není vůbec hezkej , vypadá jak holka !!! A TO NEMLUVÍM O DLOUHÝ VLASECH ...! ten ksicht je děsnej !
  • I love you!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14*
  • Harry určite od skupiny neodejde!!!! *4* *3* a nejsou gayove!!!nikdo *2* *1*
  • no konečně tam nemá Louiho :D
  • Narry
    http://www.youtube.com/watchv=OFK4t8GklvA One Direction je Harry Styles popírá nahrávání sólové práce ! Tady o tom mluví hned na začátku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit