Přejít na výpis diskuzí

Harry Styles

OSOBNOST 10.8.2011 
1549 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je nejhezčí mladík na světě
  • Rozhodně to není gay, kdyby to byl gay tak by nerandil s tolika holkama :D A miluju ho ať je jakej chce a myslim ze se mnou souhlasite :D
    • A ja som myslela že jeho mama hovorí anglicky ty Anne Styles *11*
    • A myslíš že ťa on miluje haha
  • Harry je nejkouzelnějším člověkem na světě.
  • čau proč tam koko píšeš že si měla sním s..! jeto trapné a není to pravda tak ho nech na pokoji ty prde!!!!!! *2*
  • Holky, naprosto vás chápu. Ale zas to nějak nepřehánějte s tím Harrym. Co tady vidím za ty komenty... :P vy ním úplně žijete!! :D netvrdím, že ho nemám ráda, ale fakt si dejte pohov!! :D
    • Narry
      Souhlasím!A hlavně at si dá pohov ta osoba co mu pořád dává do vztahů Louise ,je to už trapný a nikoho to nezajímá !!Nejsou ani nej kámoši. *3*
  • Miluju Harryho uz od zacatku kdy vznikla skupina <3 prijde mi ze posledni dobou dela samy prusvihy ale stejne ho miluju..jako druhy se mi libi nejvic Niall:-* vsechny jejich lisnicky mi prijdou boziiii a nikdy se jich nevzdam!
  • lidi tak tosem nepiste už to je asi 50 lidí co napsalo že je teplej jediná odpovět je není.Až ho uvidíš líbat se s klukem tak něco piš
  • zuzkako
    Hele co se to stalo? Proč zayn brečel? Já mam v tom bordel
    • Zayn brečel protože odchází z kapely
  • Narry
    Tak je to tu!Včera začalo v austrálii nové tour ♥
  • Harry gay nemi.Tak sklidni ty svoje poplašeny hormony.
    Co kdybich o tobě říkala že misto na kluky jsi na holky. Jaký to je? Když to o tobě někdo říká nebo někam napíše. Je to určitě hnusné.Tak to o nikom neříkej když to není pravda. Nikdo z One direction gay není.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit