Přejít na výpis diskuzí

Harry Styles

OSOBNOST 10.8.2011 
1549 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Narry
    Lidi kdo tam dal tu děsnou profilovou fotku??To ani není Harryho tělo *10*
  • Vše nej nej nej k narozkám *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • ahoj jsem celkem ráda že jsem s ním mohla být aspoň
    na koncertě mám ho ráda!! držím mu palce ať to někam dotáhne :-D
  • Girls, listen. You love that boys you think you know. I mean..you don't really know them. I don't want to be the bad one or take your illusions away but... You know what I mean. Like Niall he can't always think abou food like "Where's my food?!" Or "I need to eat" and Harry can't always think about sex. Do you understand? Open yout eyes before it will be too late……
    • Proč sakra píšeš Anglicky na ČESKÉ stránky? Jo, fakt tím jazykem umíš, ale to není důvod sem takhle psát. Anglicky si vypadni psát na cizojazyčný stránky, kde ti Česky/Slovensky většina nerozumí...
      • Arska-Inka
        No a? Někdo taky napsal miluju Emppua ve finštině a nikdo jí to nevyčítal
      • Sa z toho pojebte -,- máte to aj slovensky tak ? Pardón že písať slovensky mi ide ťažšie ako anglicky -,- .
      • Že jo, taky to nechápu. vždyť slovensky rozumíme..
    • Neumíš česky? -_-
      • Nie neviem česky -,- chceš to slovensky -,-
        • jo
  • Vy co jim nadáváte do teploušu ,tak se nejdřív podívej te na sebe ,až bude te tak slavní jako one direction ,tak pak nadávjte jste pěkní ko****. *16* *14* *16* *16*
  • tak to sem nepiš
  • harry je stejny typ jako muj bracha. dala jsem fotku harryho k brachovi a uplne jsem cumela jak sou si podobni *8* *4*
  • Ti lidi co o nich píšou buzny atd.. nechápu vás! Jim je teprve 18-20 let a už toho dokázali celkem hodně. A vy? Zatím jste v životě nic nedokázali a pičujete tady! Chce se mi z vás blejt! ste ubohý! PS: I LOVE ONE DIRECTION!
  • :-*:-*:-*:-*:-*:-*=-OHappy birthday, HARRY!!! <3<3<3<3<3<3<3
  • Ahoj, už jste slyšeli novou písničku Steal my girl?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit