-
TAK at nikdoho nemá rád každej má v oblibě nikoho jiného mi nikteří máme rádi harryho
-
-
no jasně určitě ho nikdo nemá rád :DD tak mi teda řekni proč má založenou tuhle stránku proč fanoušci zalkládají fake fb a proč má na tt 19,7mil. lidí :DD bože :DDD tedjsi mě rozesmála zajímalo by mě kolik ti je :) nemyslím tohle všechno ve zlym a asi ani ty ne nechci aby u byly zase hádky :)
-
-
Je celkem jedno s kým Harry chodí/nechodí, protože i kdyby chodil s klukem a byl by gay, tak by jsme ho měly pořád stejně rády, nemám pravdu? :)
-
-
To je jasný love forever♥
-
-
harrymu už není pět let a vám určitě taky není pět tak nevym proč setu hádáme jako malí blbečci každej má v oblibě nikoho jiného mi niktéří máme rádi harryho takže tak to neznamená že nikdo ho musí mít hned rad ale taky to hle je harry styles tak si pište na vaše slavný lidi
-
Happy Birthday, Harry.... ♥ ♥ ♥ ♥ :* *14*
-
Ehm..Ano,já trpím samo mluvou..A Miluwuju Codyho a Davdiak Arlethka..Ale pššš jinak Daidek bude naštvaný až to zjistí :( Já ho fakt m iluju!Ajjjjjj ifjaklsdfa
-
-
Komu to cpeš tvého Dauidka ,? *3* *3* *3*
-
-
Happy Birthday Harold :* :)....Baby, ” you are ” perfect for me :p :3
-
Viděla jsem jedno smutný video na kterym se ukázalo že má opravdu nějaký city.
-
-
Taky jsem to videla to smutne video a chtelo se mi brecet :) Fakt Nekecám :(
-
-
Vidiš já brečela :''(((... Myslíte to jak brečel kvůli tomu: proč ho lidé nenávidí?! :''((
-
-
-
*14* Harry *14*
Harry je mily chlapec a ja ho milujem ako ostatných clenov 1D *14* *14* *14*
PS sorry za Gramaticke chyby ak tam su *3* *2* *15* -
Harry je ten nejdokonalejší kluk na světě ♥ Milujůů :** :)) xxx ^^ :]
-
je sexy