-
on je boží
je super,sexy JE PROSTĚ NEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!A KOMU SE NELÍBÍ MÁ ZVRHLEJ VKUS -
Jako Anakin a Darth Vader je skvělej!
-
moc hezkeeej =)
-
miluji ho
ja jsem -
ifrlfidrk8dthbyveronikahfhhhxhyshjhys
-
???
Nerada používám sprostý výrazy, ale teď se tomu asi nevyhnu...( právě se hodně překonávám, aby ze mě nevypadlo, co si o Haydenovi myslím )... Fajn...Zvládla jsem to. Neberu vám to, že ho máte rády, protože si myslím, že se mi zprotivil snad jen kvůli tomu, že hrál ve Star Wars. Můj Bože! To je trapný film! -
Mucínek!
-
jik
je bozskej -
my best
Hayden je muj nejoblibenejsi herec... takze by me docela zajimalo, kdy sem dodaji dalsi fotky=/ -
Bozicku ten je taaak nadhernej!!! Toho bych chtela domu!!!
-
pro: Veronika
ŠKODA ŽE NEMÁŠ MOZEK!!!A oprav si prosim tě ty chyby!!!Kdo to má po tobě číst?! -
Je fakt krásnej,ale Paul Walker je hezčí. Ehm...a mimochodem,jestli se kvůli němu nikdy nevdáte/podřežete si žíly/odletíte do Kanady,abyste záhy zjistily,že ho nepotkáte a kdyby jo,tak že se na vás vysere; Tak byste spíš než Kanadu měly navštívit cvokaře.Nic ve zlym.
-
hajdý
Vy píči jak můžete psát že ho milujete když ho vůbec neznáte!!!!!Jo přesně ste jak malý.Hayden je kráásnej ale tyhle věci si laskavě odpusťte... -
Hmmm, hezký je, šikovný taky, ale není to krasobruslař takže pořád je nejlepší Jevgenij Pljuščenko
-
Já
tady je fakt hnusnej,a nezabijte me díks -
KRASAVEC
Je vazne moc hezskej.Komu se nelibi,tak je asi na hlavu padlej.Skoda ze to neni cech:-( -
Hayden web
Zdravim chtěl bych vám představit web o Haydenovi: http://hayden-christensen.wz.cz a pokud by někdo chtěl spolupracovat při tvorbě můžete. -
Závidim všem herečkám, co s nim hrajou!
-
fakt uzasnej koren
Kdo by ho nezral ale ja sem znej hotova cela porat na nej mislim a ve skole kulik tomu dostavam poznamki a spatny znamki vic nez dobry ale bach nema rad zarlivky. (PS:nema rad zarlivky. Proc nejsem o 5 let starsi a neziju v americe)zdalec vsichi co ho milujou. -
To je fakt!!!
Holky musím s váma souhlasit!!! Je fakt hezkej!!! Ale takhle z něj šílet nemusíte. I když je krásnej!!! V CESTĚ VZHŮRU byl fakt hezkej-bylo by super kdyby to zase opakovali, ale ve STAR WARS byl taky...však vy víte!!! :-)