Přejít na výpis diskuzí

Hayden Christensen

OSOBNOST 31.12.2006 
173 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejkrasnejsi na svete

anaky anakyn anakyn, padme si ho nezaslouzi, a divejte se jak se krasne kouka!!!!
  • to zamilovaný

Někde jsem četla,že je gay,takže máš možná šanci.:-)
  • je krááááááááááááásnej! škoda jen že nemá ve Star Wars zrovna kladnou roli, hl v epizodě III. ale v epizodě II. je fakt fakt k sežrání.
  • On je tak úžasný

Anakin je tak neuvěřitelně sexy, je úplně k sežrání, kdybych ho někde potkal asi bych se neudržel. Nevíte někdo jestli je taky na kluky?????? Doufám, že JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
  • 2. prispevek

Jako Anakin je sexy, ale kdybych si mela vybrat charakterove, tak volim Deartha Vadera, Anakin je moc jednotvarny. Nezabijte me, ale tohle je muj nazor a vy mi ho nevezmete... PS: mi se libil i ten jeho maly spleteny pramen vlasu v E.II.
  • Jako Anakin je sexy

Anakin je fajn a sexy, ale v osobnim zivote, co ja vim tak -0
  • hayden

Hayden je přímo k sežrání!!!! Kdyby nebyl až za oceanem asi bych si ho našla a padla bych mu do náruče. Já ho tak miluju!!!
  • milášek

Je moooooooooc hezkej a úúúúúúúžasnej!!!!Hrozně mu to sluší v 1,2 ale ve 3 jsem ho málem nepoznala,protože ta vypadá jinak a starší.Je prostě k zulíbání:)
  • Je to hajzl

Presel na temnou stranu...
  • konečně dospěl

Teda s těma krátkejma vlasam vypadal jako kuře (mno asi měl tak vypadat když byl mladej Skywalker) a moc se mi nelíbil. Ale ted jak má ty delší vlasy v Epizodě III. tak je z něj vopravdickej kořen. Skoro jsem ho nepoznala a děsně mu to tak sluší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit