-
jak jsem cetla bylo by dobre to nak zahrat aby se o 5 vratila do filmu Feriha abych pravdu rekla pokracuji k divani se serialu ale reknu stoji to za prt vubec me to nebavi a kor co se tam deje nedavato hlavu ani patu
-
Ano to souhlasím je to skvělý seriál já jsem ho už viděla 3x a furt se nemůžu nabazit a mrzí mě ten konec.
-
Ano taky chci pokračování. Je to luxusní seriál. Pořád se na něj koukám a ten konec jak Feriha zemře se mi nelíbí! Chci Ferihu zpět prosím co nejdřív
-
To by bolo super. Chcela by som to zase vidieť na obrazovkách ale momentálne to pozerám cez internet ale nebaví ma to keď tam feriha nie je.
A skade máte to že sa bude liečiť v Amerike má byť pokračovanie filmu ? to by bolo super. -
Bylo by super kdyby po pauze začali vysílat seriál dál až dokončí ten seriál ke kterému se upsala a dali Ferihu zpátky, že se léčila v Americe a ztratila paměť. Hodně by to zamíchalo děj a třeba by se vrátila sledovanost. *4*
-
Je najlepšia
-
Feriha...
-
Som z toho strašne smútna ako sa skončil film Feriha :( pozeram ho stale dookola a nechape man v čom boo problem že sa tak hrozno strašne skončil :(((( čitala som na jednej stranke že to kvoli tomu sa skončil lebo v Turecko fanušikovia prestaly sledovat tak film skončil :/ môj oblubeny film sa stal a tak škaredo skončil :( . Ved to ani slovensky film som tak neobdivovala ako Ferihu film :/ a aj Emir strašne si ku sebe pasovaly ešte tie pohlady ako keby maly romanticky vztah už dlhé roky :/
-
Feriha si trapna vo filme vyzeraš v pohode ale v skutoçosti si nechala emira kvoli takemu staremu čo je od teba starši o 15 rokov kde si nechala oči emirovi nešaha ani pp päty si sprosta že si emira nechala emir je ten najkraši Ps: si trápna
-
Každý výška je 160 cm.
-
Hazal je krásna a veľmi talentovaná mladá herečka.Tak ako ona stvárnila v ZL tú malú pubertiačku,to by asi nedokázal hocikto.Nech sa ti darí Hazal.
-
Co to taraš. Cukrovka není těžká nemoc. Když se bude řídit pokyny lékařů, tak se bez problémů může dožít třeba sto let. Musí dodržovat dietu a případně brát léky a inzulín. Já už jsem diabetik 23 roků.
-
http://sk.hit.gemius.pl/lshitredir/id=0rtLa2NoWOfGnDWNI0dT1.WW.INphov1FdFzafBs9Pv.57/fastid=nvpdtinidxwqfncirjtxclgnczmh/stparam=lhdqnsfnbn/url=https://www.vub.sk/pozicka/?utm_source=201509_branding_markiza&utm_medium=branding&utm_content=sutaz_vernost&utm_campaign=Pozicka_vernost#hraj
-
hazal si uzasna herecka a modelka si moja najoblubenejsia herecka rad by som ta videla nazivo
*3* -
Pretože sa filmári rozhodli že natočia viac časti ako planovali. A Hazal Kaya prijala ponuku v inom seriáli takže nemohla ďalej natačať Ferihu a preto ju v serialy zastreli.
P.S. Keby si čitala članky o Hazal Kaya alebo o hocikom inom nemusela by si sa tak vypitavať. -
Ano ja viem prečo Ferihu nakonci zastrelili.
-
Hazal Kaya patriš medzi moje 2 najobľubenejšie herečky. Veľmi ti to pristane s Çagatayom Ulusoyom nielen v seriály Feriha ale aj v skutočnosti.
-
Chcem sa spýtať neviete prečo na konci zastrelili Ferihu ??? (Ďakujem) *4* *4* *4*
-
potkat tě někde tak tě nejspíš ojedu ...hihi :-DDDDDD *14* *14* *14* *14* *14*
-
ahoj feriho moc ti to slušíí v tom serialu zakazana laska a feriha aj emirovi vam mooc slušelo škoda že to je na konec blby serial ale us mooc jak te zastřelil levent a pak to skončilo škoda No kdys bis eště pokračovala v na svadbě vždicki si přeju kdy bi sme bily aj kamaradky kdy bi ste zas mneli serial spolu eště novej 2015 možna že aj odepišeš Vím aj že jsi od fadmagul sestra merhaba Feriha serialu yasak aşk slušíí much'll ve Feriha ve Emir bu seri blby sonu olduğunu utanç yakışır mooc ancak te atış Levent ve sonra bis Este hiç diliyorum vždicki evlilik devam etmedi Eh ayıp sona erdi bize nasıl mooc Eğer tekrar birlikte seri Estee yeni 2015 Belki de odepišeš ben sen kardeşimi fadmagul olduğunu iyi biliyorum mněla olduğunuzda biz bi ve bi kamaradky yendi