-
ste obydvaja pekny prevas som si nasiel frjeku lebo co sim videl ten serial a podlatoho som a ja tak robill ste pekny moja frajerka vizera tak skor sa podoba na hazal kaya *14* *7* *2*
-
hazal si pekna a chcela bi som aby ten serial pokracoval.Feriha je peknemeno nevizeras ze bi si bola turicanka lebo vizeras skor na slovenku si krasna nemam slow a s emirom ti lepsie pasuje lebo je krajsi ako behlul sice aj on ale ne tak akon EMIR *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
-
Hazal kaya alebo feriha si velmi pěkná z emirom ti to lepsie pristalo jako z behulom ví z emirom stě bolí velmi pekni parik
-
si velmi krasna chcela bi som sa stebou stretnut *5*
-
Hazal je prekrasna zena, ked ju vidim pripada mi ako madona z nejakeho renesancneho obrazu, ma jemne a velmi sumerne crty. A jej herecky prejav je velmi mily a prirodzeny. Sice na Turkynu velmi nevyzera, ale je fakt nadherna.
-
Ahoj feriha moc ti to slusi vtom seriali zakazana laska si moc cheska chcela bysom sa ta stretnut a povedat ti ze si krasna a uzasna si moja naj oblubeniejsa cherecka
-
Ahoj hazal kaya layla som velky tvoj fanusik a tuzim po jednom ze kebyze sa mozeme raz stretnut.to je moj sen ale bohutial ten sa nikdy nesplny :-(
-
Jaka si pekna A si si dala inú fotku je pekná a užasna
-
ahoj feriho si nejlepčii nasvete sii moc krasna ale jemi lito žesii tom serialu zemřela aten konec bil vak strašnej i nak ten serial bil najhesčii chcii aby ten serial pokračoval aby stam přišla aešte tam ukazal gdosiii *14*
-
milujem Emira a obdivujem Ferihu
-
Feriha nemali zomriet lebo ona bola v tom filme najlepsia a aj po nej sa film volal Feriha ale ked zomrela tak ten film uz nemal ziadny vyznam a aj konec bol o nicom *9*
-
*16* takto dopadnete a budete hovorit o Hazal zle
-
ahoj feriha som tvoja fanušicka ket budem mat 18 chcem byt taka aka si ty mam este len 13 ale ten čas richlo ubehne aspon pre mna pozeram tvoje filmi pozerala som feriha serial a teraz pozeram zakazana láska majsa a volam sa vanessa čerjaniková *4*
-
Emilie,dej sem fotku. Schválně,jak vypadáš ty ?
-
uffff,závist je škaredá věc....
-
Ona je akože modelka je škaradá ako pavian a nevie hrať ani postavu ferihi je to hrozna herečka a plače ako opica
-
Hhhahahahh ale ajtak ja som feriha takze BACHAA?? OKEY MILANKO
-
cavki feriha mám ťa ráda aj emir ahojki
-
čavki feriha mam ta rada aj emira jak sa ams aj emir uzdrav sa hej hahhhhhahahah *5*