-
feriha je pekna sekneni emirovi to s ferihou ale to nechapem že umrie
a emir sa bude trapiť na začiatku su spolu potom už ju nevipočuje
ked sa dozvie pravdu že je domovničkou ale mi to nechapeme lebo bez ferihi
to nebude ono ked odide pride už emir bude sasnubeni a potom sa na 67 dilom
vezmu -
Ne seriál se bude jmenovat Emirova Cesta nebo tak nějak
-
feriha je trupka ... ale Emir je fest fajnovyy skoda ze mu dali taku strašiacku do serialu... :)
-
já sem taky vešineš ona a jemi 13 let .ale já to nechapu jakto že umžela omu nezozumim .v 67 díli umže tak co bude stim filmem když umře feriha a emir zuztane sam tak tak se bude jmenovat ten film feiha kdyř umřela to mi mozek nebere
-
Zostanú spolu ,ale tento serial nemá štasný koniec ...
-
chtela bych se zeptat jestli feriha zustala z emirem :D moc jim to spolu slusi
-
Ano meria 158 cm.Pri natáčaní používa podpätky + ked stojí pri natáční pri niekom vyššom stojí na vyššom podstavci než ten dotiční.práve preto že je tká málá,,,,,,
-
Můžu se zeptat kolik teda Hazal Kaya měří ? To by bylo trošku divné kdyby měřila 158. Je mi 14 let a měřím víc než ona já mám 163. Ale ve filmu se mi zdá velká a moc teda nevypadá na 158 cm.
-
Veď Feriha má,len 158 cm a nie 170 ....
-
very nice :D
*4* -
pekna herecka je aj sa mi paci ako hra v ferihe ma peknu postavu aaje velmi pekna mne sa nanu vsetko paci *4* *4* *4* *4* *4*
-
Anonym, prečo ťa irituje tvoja výška? Veď 170 cm je tak akurát, ja mám 175 cm a prijala by som aj viac. Vysokí ľudia sú veľmi pekní, mne sa napríklad nepáčia nízki.
-
No ja by som brala tích 170 cm,mám len 160cm
-
Pekná herečka je ..... a aj samj páči ako hra vo fehire :-) len škoda že je maličká hrozne má to deprimuje bo ja mám az 170 cm a neznasam svoju výšku