Přejít na výpis diskuzí

Hazal Kaya

OSOBNOST 20.8.2014 
154 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja suhlasim teresko feriha je pekna a nezalezi na vyske
  • hahahahaah trapne to bolo ved wi tej ferihe normalne zawidite ci sa nehambite fujjjjj...
  • terezka ma ma prawduu.... do som ja tina :-* noačo že ma len 158 cm a niejake herečki maju aj 130 a čo ale naňu nemate na hazal kaya
  • A mne sa napriklad pacia aj niske aj velke hahahaha*** ci sa nehambyte ze urazate feryhuuuu boze chote do pičiiiiiiiiii. Hejjj len takto vam powiemm. Pozrite bvi ju leen vidite v televizii ale ja som ju videla na zivuvu. A nieje as taka mala. ????ako vyyy syyy mislite stetkiii jedneee ak chcete mozem vam poslat fotku coja som tam s ferihow sfotena a j s emirommm. Ked chcete tak piste ja vam ????poslem?? Jooo!!
  • Ja viemm ??? Ze ma iba???? 158cmm noaaa ze pouzila podpetki toje jej vec natoje predsa herecka nie??!!
  • Feriha umre ale emir syyy. Najde inuuu bude sa podobat na ferrihuuu
  • To se myy paci holka dievca. Syy moja. Lava noha. Ako nic ale ver newer ze mojee najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj kamoski somnow aj steboww suhlasiaaa marketa!!!!
  • To sa mne paci holka kto súhlasy somnoe nech ppise kto suhlasi ze feribha je peekna a nezalezi ci je mala alebo velka a kto potporuje ze feriha je mala aze je trupka tak je na omile lebo vi vsetci ktory nesuhlasite s ferihowww tak vsetci ste opice okrem tych co somnow suhlasia a dediriguju s ferihoww
  • hazal kaya je pekna
  • hazal kaya je pekna a vo ferihi semirom
  • za roven hazal kaya je prkna akrasna
  • hazal kaya veľmi sa mi páčiš si krasna azaroven ti to sekne s cagatayom ulusoyom
  • Konecne tuuu asspon howori jednu svetu prawduuu konecne dievca suhalasim stebow aj mne sa paci nanej vsetko a nic minanej nechiba
  • Preco vam ide o wisku jezisku maria boze vsak to nieje jedno jujjssss… hhahaha hambite sa vitahujete sa. A ja mam 15 a mam 158cm a nic mam sa rosplakat
  • Nie ona umrie aaa emir sy najde inuu
  • Caaje bude sa volat feriha!!!! Chapesss boze cowwi ste za lidi hahhahaha ze vraj chuderyyyy???? Lebo nic newiete ani jak sa sprawne vola ???? Hazal kaya sa vola a emir cagatay ulusoy a korayy. A hande sa volaju'''''''???musite uhadnut. Lebo hande mala vcera narotki14. 10 hejjjj
  • Wies ze tysy trupka nielen trupka ale strasidlo anielen strasidlo ale aj kunde sak prestante us do. Pi** jak male ste nechapete ze vas tam nedali ale ferrihu tak ona je strasidlo tak keby teba dali na hlavnu rolu notak vies jak keby si vizerala jak opica!!!! Hahhahha zabila
  • Caje feriha umre ale emir bude smutit ale potom syy najde inu bude blondina a bude sa podobat na ferihu noaco ze je hlavnow rolov feriha ale to dievca co sy nasiel emir bude sa podobat. Na ferihu notak takk hee
  • Joj boze noa a ja. Mam ties taku visku ako feriha158cm ties taku mam wisku??? 10 oktobra mala narotki a mala 24 rokii. Heee dajte jej vsetki pokoj hejjj ja akoze sa volam maite vam howorím aby ste ju neurazali hejjj je pekna to zeje malicka to newadi ale toje dar jeziska ta krasa coje v ferihi-hazal kaya todal jezis darrr
  • Caje vsak jeto iba serial sy sibnuta cico feriha fakt neumrela ty sy dilino cico a mimochodom feriha sa newola feriha ale hazal kaya. He a emir sa vola cagatay. ullusoy ja sa newiem dockat21:3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit