-
Ona zomrie v seriali preto lebo ona je v sukromnom zivote chora a sa chce liecit ma cukrovku
-
Mě příjde Feriha zajímavější všechny serialy končí a žili spolu šťastně do smrt a tady je to naopak je to drama aspoň uvidíme jak se bude dařit Emirovi zda svoji pomstu dotahne do konce
-
hejj a ja ti prajem vs naj naj naj a abi si prekonala tu cukrovku ..... A abi si prisla zos emirom do svidnikaaa
-
no TO ma prawdu..., ze feriha (umrie) to je zleeeee :-* :-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P
-
Hahahah no to maš pravdu že režiser asi spadol na hlavu ked nechal hlavnu postavu zastrelit fujjj ale ne feriha (hazal kaya) a cagatay ulusoy pasujuuu a davajte si pokoj od ferihhi i od emira jooo :-P :-P
-
Hazal Kaya,,,, Tvoj serial je najlepšii aky som videla... Ale že na konci hlavna hrdinka zomrie.....toto som ešte nevidela,,,, režiser bol uplne na hlavu ked dal hlavnu hrdinku serialu zastrelit..... Hazal si velmi pekná....S Cagatayom ti to velmi pasovalo,,,, Nwm prečo si chcela takeho stareho partnera...ked mas aj na lebšieho..nie na takeho stareho ,,,,(nič vzlom)))) ked maš šancu aj u Cagataya,,,A tak Vamto svedčii,,,pasujee..boli bi ste dokonali pariikkkk,,,,,,
-
feriha proč nebudeš hrat v dalših diloh aket sa budeš ženit potom zomrieš tento film je ini jako ti pridošli
-
Ahoj Feriha Proc Nehraje tvuj serial na svatky ale si hodne pekna
-
Feriha seri her hayran *3*
-
A NEVEDELA SOM ZE SI AJ MODELKA *5* *5* *5* *8* *8*
-
ahoj feriho tvoj serial sa mi paci a kazdy vecer sa ho pozeram *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
ahoj feriho moc se mi libi vaš seriál maš narozky přimo na muj svatek
-
škoda že na konci seriálu Feriha umře *9*
-
Tyyyyy môžes. Lennn snivattt oto. Sarafoulova. Mozess. Syyyy tak iba pre seba povedatt zalubene dievcatko sarafouglu ale. Nigdyyyyyyy otom mozes len snivatttt bez uraskiiii. Ale sarafoulu mozee bit len len??? Jedna. Akoze nie fakt ale v serialiii moze. Bit len feriha
-
Ale hazal asi amputuju nohu ****** jajajs alebo bude slepa wiete. Jasom onej citala casopis a bud jej amputuju nohu to. Znaamena ze jej. Otrhnu nohu alebo???"" Bude slepaaaaaaaa. Ale prajem jej abyyyy sa uzdravila hejjjjj bojujjjjj. Oto abyyyy. Syyy zvitazila nad. L. IečBOwWwW !!!! Ti praje???(maite perroniova! ) NEZABUDNYYYYYY
-
feriha hzaL prajem ti vsetkeho dobre abis si bola zdrava a abi si sa viliecila labo ja som nevedel ze ti mas cukrovku *8* *7* *7* velmi velmi ma to mrzi feriha nic ne mozem urobit ale chcel bi som ta vidied
*6* *5* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *7* *7* *7* *7* *7* *6* *6* *6* *6* *13* *13* *13* *13* *13* -
vsetko nailepsie feriha hazal kaya abi si yvladla to cukrovku ako vsetci vravia mamata rad a obdivujem tvoje herecto chcem abi si prisla do presova
cau rqatsislav ggodla
*13* *9* *3* *14* *14* *8* *7* -
Počuwaj ti niesi SARAFULOVA ale ja lebo ja som feriha-hazal kaya a ja som sarafulova a-Ulusoyova tak okeyy daj si pohovv
-
AHOJKI hazal drzim ti palce abi si zviitazila nad cukrovko a to m velmi mrzi ,,,prajem ti svetko naj s emirom aby ste sa do seba zalubili ste pekny parrr,,,praje manka *14*
-
AHOJKI HAZAL KAYA prosim ta drs