-
feriha je trupka ... ale Emir je fest fajnovyy skoda ze mu dali taku strašiacku do serialu... :)
-
-
hahaha čaje sak sa pozri na seba ako ti vizeraš hoci som ta newodela a ani bi som nechcela ale dajjj jej pokoj hej alebo mam ti povedat po anglicki tak (yes) ????
-
Wies ze tysy trupka nielen trupka ale strasidlo anielen strasidlo ale aj kunde sak prestante us do. Pi** jak male ste nechapete ze vas tam nedali ale ferrihu tak ona je strasidlo tak keby teba dali na hlavnu rolu notak vies jak keby si vizerala jak opica!!!! Hahhahha zabila
-
-
ste moc pekna ale emir te srafolu je ovela krajsi aj vi hazal kaya cagate ulsoy najdete ma na facebok maria marienka lenova
-
maité čaje šak kebi ti si vedela jak toto diewčata jej ZAVIDIAAAAAAA PRE BOHAAAAA ... ,,,, :-P
-
-
Ja wiem ze jej zavidia jaj jak keby som newedela. Kika ze jej zawidia??? Hahahaha boze::: hahaa p** hmm;
-
-
hahahaha a kto bi nechcel zavidieť herečkee hmm.. a ti zavidiš maite a čo terazzz a sklapniii jo kamoško lebo feriha je owela ovela krajsia hehe... tak buť ticho joo kamosssko :-P :-D
-
-
-
Hazal je krásna a veľmi talentovaná mladá herečka.Tak ako ona stvárnila v ZL tú malú pubertiačku,to by asi nedokázal hocikto.Nech sa ti darí Hazal.
-
ahojki feriha ti si ne zomrela ti si odlisla a emira si nechal ahoj *15* *2*
-
Ona je akože modelka je škaradá ako pavian a nevie hrať ani postavu ferihi je to hrozna herečka a plače ako opica
-
-
uffff,závist je škaredá věc....
-
-
hazal kaya si veľmi pekna chcela by som byť taka pekna ako ty
a obdivujem ťa -
je to hezká herečka ale jak tu je ta váha že váží 37 kg mi přijde hloupost já mam taky 158 cm a vážím kolem 50kg a jsem drobná s váhou 37 kg bych byla jak anorektik:-)
-
ahoj feriha si moc pekna ale si moc mala na emira krasna pipna sexi mila dobra
-
-
hhahahha ti si sa uz pozrela na sebaaaa ???????? hoci somm ta newidela ale momochodom ani maite perrony sa na .
nu .neda a ani tyyy jooo????? :p
-
-
vsetko nailepsie feriha hazal kaya abi si yvladla to cukrovku ako vsetci vravia mamata rad a obdivujem tvoje herecto chcem abi si prisla do presova
cau rqatsislav ggodla
*13* *9* *3* *14* *14* *8* *7* -
-
Ale hazal asi amputuju nohu ****** jajajs alebo bude slepa wiete. Jasom onej citala casopis a bud jej amputuju nohu to. Znaamena ze jej. Otrhnu nohu alebo???"" Bude slepaaaaaaaa. Ale prajem jej abyyyy sa uzdravila hejjjjj bojujjjjj. Oto abyyyy. Syyy zvitazila nad. L. IečBOwWwW !!!! Ti praje???(maite perroniova! ) NEZABUDNYYYYYY
-
-
hejj a ja ti prajem vs naj naj naj a abi si prekonala tu cukrovku ..... A abi si prisla zos emirom do svidnikaaa
-
-