-
ste obydvaja pekny prevas som si nasiel frjeku lebo co sim videl ten serial a podlatoho som a ja tak robill ste pekny moja frajerka vizera tak skor sa podoba na hazal kaya *14* *7* *2*
-
feriha hzaL prajem ti vsetkeho dobre abis si bola zdrava a abi si sa viliecila labo ja som nevedel ze ti mas cukrovku *8* *7* *7* velmi velmi ma to mrzi feriha nic ne mozem urobit ale chcel bi som ta vidied
*6* *5* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *7* *7* *7* *7* *7* *6* *6* *6* *6* *13* *13* *13* *13* *13* -
very nice :D
*4* -
Hazal Kaya možem povedať si pekna a mala si velke štaste natačať serial feriha s takim nadhernim mužum çagatay ulusoy chcem biť ako ty a sisť do istambulu a spoznať vas všetkych
-
Hazal Kaya možem povedať si pekna a mala si velke štaste natačať serial feriha s takim nadhernim mužum çagatay ulusoy chcem biť ako ty a sisť do istambulu a spoznať vas všetkych a najdeš ma na faceboku mozeme biť kamoški ahoj
-
jaj skoro som plakala ked som počula že maš cukrovku :/ *9* *14* *1* *9* *9* *8*
-
-
A ja som ked pocula tak myyy bolo smutno???? Mozno bude slepa alebo jej ablusujú nohuuuu jajajaj
-
-
Co to taraš. Cukrovka není těžká nemoc. Když se bude řídit pokyny lékařů, tak se bez problémů může dožít třeba sto let. Musí dodržovat dietu a případně brát léky a inzulín. Já už jsem diabetik 23 roků.
-
-
-
chtela bych se zeptat jestli feriha zustala z emirem :D moc jim to spolu slusi
-
-
Nie ona umrie aaa emir sy najde inuu
-
Zostanú spolu ,ale tento serial nemá štasný koniec ...
-
-
Každý výška je 160 cm.
-
Uzdrav sa
-
feriha mooc pěkna telenovela ale emir ten nemá chybu ! *14* *14* *14* *14* *14*