Přejít na výpis diskuzí

Hazal Kaya

OSOBNOST 20.8.2014 
154 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tyyyyy môžes. Lennn snivattt oto. Sarafoulova. Mozess. Syyyy tak iba pre seba povedatt zalubene dievcatko sarafouglu ale. Nigdyyyyyyy otom mozes len snivatttt bez uraskiiii. Ale sarafoulu mozee bit len len??? Jedna. Akoze nie fakt ale v serialiii moze. Bit len feriha
  • feriha je najlepša herečka vo ferihi a nanu nikto nema
    • anoooo to mas prawdu ze feriha je peknaaa
    • hej to maš prawduuuu
  • feriha zomrela len ve filmu režiser to nedomislel turci jsou debilove jen na podvody to bi jim šlo ale filmi dotahnout do konce neumněj tak at nenatačej filmi napinavi ale blbi jako jsou oni
  • Hazal Kaya,,,, Tvoj serial je najlepšii aky som videla... Ale že na konci hlavna hrdinka zomrie.....toto som ešte nevidela,,,, režiser bol uplne na hlavu ked dal hlavnu hrdinku serialu zastrelit..... Hazal si velmi pekná....S Cagatayom ti to velmi pasovalo,,,, Nwm prečo si chcela takeho stareho partnera...ked mas aj na lebšieho..nie na takeho stareho ,,,,(nič vzlom)))) ked maš šancu aj u Cagataya,,,A tak Vamto svedčii,,,pasujee..boli bi ste dokonali pariikkkk,,,,,,
    • Ona zomrie v seriali preto lebo ona je v sukromnom zivote chora a sa chce liecit ma cukrovku
    • Hahahah no to maš pravdu že režiser asi spadol na hlavu ked nechal hlavnu postavu zastrelit fujjj ale ne feriha (hazal kaya) a cagatay ulusoy pasujuuu a davajte si pokoj od ferihhi i od emira jooo :-P :-P
  • jak sa mas feriha čo robí emir A uzdrav sa hej feriha A pozerám vás film A je úžasní hahahahja cavki feriha mám ťa rada aj emiráty tak čav
  • si velmi krasna chcela bi som sa stebou stretnut *5*
  • je krasny čo chcete? *14*
    • no a este jakiiii moj emirrrr
    • ano ale aj feriha je krasna ale emirr je krajsii *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *7* *7* *7* *7*
  • ÁNO????? Hazal syyyy našla starsieho ooo???15 rokov starsieho chalana: a voläá sa???? ALIM ATAY !!!!! Dajte syyy na obraski a pvecte kto je krajsiiii
  • *16* takto dopadnete a budete hovorit o Hazal zle

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší