Přejít na výpis diskuzí

Hazal Kaya

OSOBNOST 20.8.2014 
154 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hahaahhahaahhaha už sa prestanme hadatt ale priznajte sa ze feriha je krasna ,,,ze nezalezi na visškeee hej... :-P
  • Ahoj hazal kaya layla som velky tvoj fanusik a tuzim po jednom ze kebyze sa mozeme raz stretnut.to je moj sen ale bohutial ten sa nikdy nesplny :-(
  • ahoj feriho moc jseš pekna i emir jana *3*
  • čavki feriha mam ta rada aj emira jak sa ams aj emir uzdrav sa hej hahhhhhahahah *5*
  • feriha proč nebudeš hrat v dalših diloh aket sa budeš ženit potom zomrieš tento film je ini jako ti pridošli
  • ahojki feriha jak sa mas aj emir tak cav a mam vas radi aj emira cavki habahahhha *14*
    • Hhhahahahh ale ajtak ja som feriha takze BACHAA?? OKEY MILANKO
  • lenka.mitchel
    ahoj feriho moc ti to slušíí v tom serialu zakazana laska a feriha aj emirovi vam mooc slušelo škoda že to je na konec blby serial ale us mooc jak te zastřelil levent a pak to skončilo škoda No kdys bis eště pokračovala v na svadbě vždicki si přeju kdy bi sme bily aj kamaradky kdy bi ste zas mneli serial spolu eště novej 2015 možna že aj odepišeš Vím aj že jsi od fadmagul sestra merhaba Feriha serialu yasak aşk slušíí much'll ve Feriha ve Emir bu seri blby sonu olduğunu utanç yakışır mooc ancak te atış Levent ve sonra bis Este hiç diliyorum vždicki evlilik devam etmedi Eh ayıp sona erdi bize nasıl mooc Eğer tekrar birlikte seri Estee yeni 2015 Belki de odepišeš ben sen kardeşimi fadmagul olduğunu iyi biliyorum mněla olduğunuzda biz bi ve bi kamaradky yendi
  • cavki feriha mám ťa ráda aj emir ahojki
  • Ahoj feriha moc ti to slusi vtom seriali zakazana laska si moc cheska chcela bysom sa ta stretnut a povedat ti ze si krasna a uzasna si moja naj oblubeniejsa cherecka
  • Mě příjde Feriha zajímavější všechny serialy končí a žili spolu šťastně do smrt a tady je to naopak je to drama aspoň uvidíme jak se bude dařit Emirovi zda svoji pomstu dotahne do konce

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší