Přejít na výpis diskuzí

Hazal Kaya

OSOBNOST 20.8.2014 
154 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hazal si pekna a chcela bi som aby ten serial pokracoval.Feriha je peknemeno nevizeras ze bi si bola turicanka lebo vizeras skor na slovenku si krasna nemam slow a s emirom ti lepsie pasuje lebo je krajsi ako behlul sice aj on ale ne tak akon EMIR *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
  • jak jsem cetla bylo by dobre to nak zahrat aby se o 5 vratila do filmu Feriha abych pravdu rekla pokracuji k divani se serialu ale reknu stoji to za prt vubec me to nebavi a kor co se tam deje nedavato hlavu ani patu
  • Ahoj Feriha alebo Emir ved to je jedno kto si cita chcem vam povedat ze vy dvaja sa k sebe hodite nechapem feriha ako ty mozes byt s takym starim ked take pekneho fajn chalana mas pri sebe naozaj ste prekrasny par keby vam to tak drzalo aj v skoutocnom zivote
  • hazal kaya veľmi sa mi páčiš si krasna azaroven ti to sekne s cagatayom ulusoyom
  • hazal kaya je pekna a vo ferihi semirom
    • ale asik newies pisattt
    • To se myy paci holka dievca. Syy moja. Lava noha. Ako nic ale ver newer ze mojee najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj kamoski somnow aj steboww suhlasiaaa marketa!!!!
    • To sa mne paci holka kto súhlasy somnoe nech ppise kto suhlasi ze feribha je peekna a nezalezi ci je mala alebo velka a kto potporuje ze feriha je mala aze je trupka tak je na omile lebo vi vsetci ktory nesuhlasite s ferihowww tak vsetci ste opice okrem tych co somnow suhlasia a dediriguju s ferihoww
      • ja suhlasim teresko feriha je pekna a nezalezi na vyske
  • Mila feriha tak ta mam rada ked som pocolu ze mas cukrovku chcelo sa mi plakat
  • AHOJKI HAZAL KAYA prosim ta drs
  • Hazal kaya alebo feriha si velmi pěkná z emirom ti to lepsie pristalo jako z behulom ví z emirom stě bolí velmi pekni parik
  • feriha je pekna sekneni emirovi to s ferihou ale to nechapem že umrie
    a emir sa bude trapiť na začiatku su spolu potom už ju nevipočuje
    ked sa dozvie pravdu že je domovničkou ale mi to nechapeme lebo bez ferihi
    to nebude ono ked odide pride už emir bude sasnubeni a potom sa na 67 dilom
    vezmu
    • Caje vsak jeto iba serial sy sibnuta cico feriha fakt neumrela ty sy dilino cico a mimochodom feriha sa newola feriha ale hazal kaya. He a emir sa vola cagatay. ullusoy ja sa newiem dockat21:3
  • pekna herecka je aj sa mi paci ako hra v ferihe ma peknu postavu aaje velmi pekna mne sa nanu vsetko paci *4* *4* *4* *4* *4*
    • Konecne tuuu asspon howori jednu svetu prawduuu konecne dievca suhalasim stebow aj mne sa paci nanej vsetko a nic minanej nechiba

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit