Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co Ennis přísahá?

Čím opakovaně si film pouštím, tím u toho častěji brečím... I když jsem ho viděla několikrát, pořád nevím co Ennis Jackemu slibuje v závěrečné scéně s košilí než začnou běžet titulky. Ta dvě slova: " Jacku, přísáhám " Jak zapne knoflík a narovná fotku. Co mu přísahá?
  • Re: Brokeback Mountain Forever...

Čím opakovaně si film pouštím, tím u toho častěji brečím... I když jsem ho viděla několikrát, pořád nevím co Ennis Jackemu slibuje v závěrečné scéně s košilí než začnou běžet titulky. Ta dvě slova: " Jacku, přísáhám " Jak zapne knoflík a narovná fotku. Co mu přísahá?
  • majka21

Re: Brokeback Mountain Forever...

tento film mozem pozerat dookola...super tema, vynikajuce herecke vykony, niet viac co dodat, iba to, ze zachvilu tu mame opat ten hnusny datum, ktory nam Heatha zobral z tohto sveta :(((
  • Re: Brokeback Mountain Forever...

Napsal jsi to naprosto skvěle, přesně tak jsem to prožívala i já, opět mě tonto film dostal, byla jsem zase úplně zničená z toho strašného osudu, jak mohou být lidé k sobě tak strašně krutí. Nemohoa jsem v noci spát, pořád jsem na to myslela. Heath s Jakeem své role opravdu prožívali, Jake ještě teď říkal, jak strašně mu Heath pořád chybí. A není sám.
  • heatcliff

Brokeback Mountain Forever...

Tak a máme to za sebou *9*
    Ta konečná scéna je drásající. Husí kůži mám i po zaznění závěrečných titulků.
    Co na to říct...
    Tenhle příběh dokázal otřást mnoha osudy, včetně tím mým. Děkuji hercům a tvůrcům za to co dokázali, předvedli, že v sobě mají víc než herecký talent.
    Heathy byl a je navždy jedinečný, klanil bych se mu k zemi jen proto, jak svou roli vyjádřil jen v obyčejných gestech a pohybech, všechno to odžil do posledního puntíku. Jake, Michelle, Anne...I Oni byli dokonalí! Je mi líto i Jacka, protože je pravda, že chtěl obětovat vše ve prospěch Ennise, a nakonec za svou otevřenost zaplatil životem. A ta věta: Někdy mi chybíš tak, že se to nedá vydržet... Miluji i Michelle jako Almu, ten moment, kdy kdy sedí u stolu a čeká ne Ennise jí naprosto věřím. A Anne jako Loureen je taky přesvědčivá, ten závěrečný hovor s Ennisem je také bez komentáře. No a scéna s košilí...
    To nemluvím o hudbě, prostředí...Ve všem je to odzbrojující.
    BROKEBACK MOUNTAIN FOREVER!
    ...navždy v mých snech...
  • emo-anne

..

Tak jsem to zase neudržela...Navíc když si představím, že se v téhle situaci ocitl Jake je to mnohem horší ...bože ...Proč se to muselo stát...ten film je tak nádhernej :(
  • eve-lyn

Re: Re: Re: Brokeback Mountain...

Taky se nesmírně těším.Až uvidím jeho tvář na obrazovce...Jen mě mrzí,že je film tak krátký.. *9* dokázala bych se na něj dívat dny i noci,měsíce i roky a né jen 2 hodiny
  • Re: Re: Brokeback Mountain...

Já už se těším celý týden, už jsem viděla i krásnou upoutávku, rozbušilo se mi u ní srdce. Nemůžu se dočkat! Tak v noci se sejdem před obrazovkou!!!
  • emo-anne

Re: Brokeback Mountain...

jojo taky se těším ...:)
  • emo-anne

Re: Brokeback Mountain...

jojo taky se těším ...:)
  • heatcliff

Brokeback Mountain...

Už se také moc těším *4* I když zas budu asi v takové smutné euforii *9*
    Myslím, že až jí dnes po delší době uvidím, zítra si jí hned budu chtít pustit znovu *4*
    Takže všem přeji krásný zážitek a nával vlny emocí, to k tomu patří, snad mi rozumíte *3*
  • eve-lyn

Re: Zkrocená hora

Já se taky moc těšim.Aspoň nějaká radost před tím smutným datem,který se blíží ..
  • stankova.lidka

Zkrocená hora

Zítra Zkrocená hora a já jsem natěšená jak malé děcko. Vážně se strašně těším až si v noci sednu sama k televizi a budu si Ennise a Jacka vychutnávat plnými doušky. *14*
  • eve-lyn

Re: Re: Re: Re: Re: Kalendář

tak jsem ho bohužel nesehnala
  • emo-anne

Re: Re: Re: Re: Re: Kalendář

V Olomouci jsem ho sehnala take v levnych knihach:)
  • eve-lyn

Re: Re: Re: Re: Kalendář

Děkuju mockrát,do konce týdne se ho vypravím hledat.
  • heatcliff

Re: Re: Re: Kalendář

Je možný, že všude po ČR to tak není. Ale Levné knihy jsou jisté ve většině případů, a pokud ho nemají, zkusil bych jim napsat nebo osobně říct, ať ho objednají, když je v jiných prodejnách, v jiných městech.
  • Re: Re: Kalendář

Dnes mi přišla nabídka kalendářů z Levných knih, ale Heathův tam není, ani nikde na internetu. A v obchodě v Plzni ho také neměli. Moc mě to mrzí.
  • heatcliff

Re: Kalendář

V Levných knihách, pravděpodobně jediný obchod, kde ho momentálně koupit.
  • Re: Príhoda vo výťahu

Já mám Heatha také na tapetě mobilu jako Jockera, a tak každé ráno, když zazvoní budík ho vídím, a mám hned lepší náladu. (No, jak kdy).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit