Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eve-lyn

Kalendář

Lidi,chci se zeptat jestli nevíte ,kde bych sehnala kalendář s Heathem
  • Príhoda vo výťahu

Konečne som sa osmelila pridať aj ja veľká Heatova fanúšička niečo do tejto skvelej diskusie. Heatha mám rada už od svojich 7 rokov a zatiaľ som nestretla v mojom okolí ľudí ktorý by ho mali radi. Dnes keď som sa vracala domov tak som sa vo výťahu viezla zo svojim susedom. Na mobile sa pozrel koľko je hodín a hádajte koho fotku mal na tapete? Asi ste si nijako domysleli že Heathovu. Čudne som sa naňho pozrela a potom sa on čudne pozrel na mňa. A tak sme na seba čudne pozerali až kým výťah neprišiel na moje poschodie. Bol to pre mňa fakt šok . . .
  • Príhoda vo výťahu

Konečne som sa osmelila pridať aj ja veľká Heatova fanúšička niečo do tejto skvelej diskusie. Heatha mám rada už od svojich 7 rokov a zatiaľ som nestretla v mojom okolí ľudí ktorý by ho mali radi. Dnes keď som sa vracala domov tak som sa vo výťahu viezla zo svojim susedom. Na mobile sa pozrel koľko je hodín a hádajte koho fotku mal na tapete? Asi ste si nijako domysleli že Heathovu. Čudne som sa naňho pozrela a potom sa on čudne pozrel na mňa. A tak sme na seba čudne pozerali až kým výťah neprišiel na moje poschodie. Bol to pre mňa fakt šok . . .
  • emo-anne

Re: Re: heathy

Já ho zas poznala jako takového andílka v Příběhu rytíře :))
  • Re: Zkrocená hora

Zrovna jsem to sem chtěla napsat *4* ze nám dávaji ZK.....taky ve mě hrklo,když jsem to četla,super,těším se...
  • eve-lyn

Re: Re: Zkrocená hora

Díky moc za info.Moc,moc se těšíím ! *15*
  • heatcliff

Re: Zkrocená hora

*14* Nádhera! To zas budu úplně v euforii,-)
  • Zkrocená hora

V sobotu 15.1. dávají na Nova Cinama Zkrocenou horu!!! Bohužel, pět minut po půlnoci. Ale rozhodně se budu dívat, úplně ve mně hrklo, když jsem to četla. Nemůžu se dočkat.
  • eve-lyn

Re: Re: Re: heathy

Já ho znám od roku 2001 .. Kdy sem poprví viděla Patriota .. je to už hezká řádka let ..Jako malá holka už sem si ho zamilovala a postupem času to sílilo a nepolevilo to ani po jeho smrti ba naopak *4*
  • stankova.lidka

Re: Re: heathy

Já ho miluji teprve rok. Ale prožívám to pořád stejně jako když jsem mu propadla. Neumím si bez něj svůj život představit. Stal se mou součástí a tak to i zůstane *4*
  • heatcliff

Re: heathy

Teda, tak to už je pár let... *4* Já jsem rád za to, kdy jsem ho poznal a že to byla právě Zkrocená hora *4*
  • emo-anne

heathy

Já se do Heatha zamilovala už v roce 2004...Ještě jako malá holka... :)))
  • heatcliff

Re: Re: Dva roky s Heathem

Zkrocená hora je prostě film filmů *3*
  • Re: Dva roky s Heathem

Také jsem si včera vzpomněla na druhé výročí, kdy jsem poprvé viděla Zkrocenou horu a proto jsem si ji pustila v tu samou dobu, jako ji dávali před dvěma roky. Také jsem byla z toho filmu úplně unešená a dlouho jsem se z toho vzpamatovávala. Ještě včera, a to jsem ji viděla už mockrát, jsem byla zase zasažena tím silným příběhem, krásnou přírodou, hudbou a hlavně úžasnými výkony. Od té doby je Heath můj nejoblíbenější herec a ještě mnohem víc.
  • heatcliff

Re: Dva roky s Heathem

Vlastně jsem chtěl ještě dodat, že jsem Heatha zbožňoval od první chvíle, s ním to nejde jinak,-)
  • heatcliff

Dva roky s Heathem

Je to neuvěřitelné, jak to utíká.
    Přesně dva roky zpátky v tuhle dobu jsem poznal Heatha a byl stržen Zkrocenou horou.
    Cítím to stále. Tehdy to byl pro mně jedinečný zážitek, bylo jasné, že to bude má srdcovka. *4*
  • Re: Vše nejlepší

Tak a máme tu nový rok,jsme teprve na začátku a já jsem zvědavá,co tento rok přinese....snad to budou jen dobré věci*4*.Zároven přeji Vám,co se tu scházíte-a prostě všem lidem-hlavně hodně zdraví a LáSKY *4* A at je tento rok lepší než ten předešlý. *3* Mějte se krásně.... *5*
  • emo-anne

Re: HAPPY NEW YEAR!...

Rozhodně nebudeš jediný :))) Také všem přeji Šťastný nový rok ...a doufám že to tu brzo zase rozjedeme :))
  • Vše nejlepší

Já také přeji všem tady krásný nový rok, ať se vám vše daří a mějte se moc fajn. A myslete na našeho Heatha!!!
  • eve-lyn

..

Já Vám všem také přeji všechno nejlepší do Nového roku,vykročme do něj společně pravou nohou pro štěstí,polibkem pro lásku a s teplným čajem v rukou pro zdraví.Doufám,že si dnešní poslední den v roce náležitě užijete ale hlavně přežijete!Já na Heatha NIKDY nezapomenu,je to přeci jen kus života,co ho znám a ty léta se nedají zapomenout.Takže ještě jednou : Vše nej do Nového roku 2011! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit