Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eve-lyn

Re: Heathy je můj dar...

jak já vám závidím .. kalendář nemám a ani nic jiného s Heathym .. *9* *9*
  • heatcliff

Heathy je můj dar...

Kalendář na příští rok už mám také, dostal jsem ho samozřejmě jako dáreček *4*
    Pak i další dva dárky s Heathym *4*
    Jinak mají snad všichni zde pěkné svátky *4*
  • l.enik

Kalendář

Minulý týden jsem s mamkou chodila po Brně a sháněla vánoční dárky, když v tom náhle ukazuje na výlohu, kterou jsme právě přešly-Levné knihy a za výlohou kalendář Heatha. Já byla štěstím bez sebe. Ani jsem nevěděla, že vyšel. Samo sebou jsme hned vletěly do obchodu a v našem košíku skončily hned dva kalendáře :-) Druhý den už neměli ani jeden...
    Jinak všem přeji do nového roku jen a jen to nejlepší. Mějte se krásně.
  • emo-anne

hvězda....

Asi to bude znít divně, ale je to tak ...Mamka mi koupila hvězdu ...Pravou hvězdu ..co se v dnešním životě už nemůže... Ale hlavní věc proč to sem píšu ..Pojmenovala jsem ji Heath Andrew Ledger a chtěla bych se o ni s vámi podělit...Takže nám každou noc bude svítit hvězdička jménem Heath .. :)
  • eve-lyn

Šťastné a veseléé

Chtěla bych všem popřát krásné Vánoce a ještě lepší Nový rok s číslem 2011.Doufám,že se nikomu v krku nezapíchne kost,nebo že chytne stromeček a podobné krize *1* . Tak přežijte v klidu a rodinné pohodě dnešní den a za nedlouho se sejdem u obrazovek - Ned Kelly *4*
  • heatcliff

Krásné Vánoce!...

Všem fanouškům na diskuzi přejí Krásné Vánoce, pod stromečkem splněná přání, klid, smích a hlavně vážit si každé chvíle strávené se svou rodinou, či blízkými, protože každý okamžik je cenný. A nesmíme zapomenout, že žijeme jen jednou
    *4*
    A Heath nám bude o nejkrásnějších svátcích v roce žářící hvězdičkou na zimním nebi. Tak na něj občas myslete *4*
  • Re: Veselé Vánoce

Já také přeji všem krásné vánoce a splnění všech přání v roce 2011. Heath bude určitě s námi a my s ním. Budu si pouštět jeho filmy a myslet na něj. Tak se mějte všichni moc hezky!!!
  • stankova.lidka

Veselé Vánoce

Štědrý den klepe na dveře a já bych vám chtěla popřát.
    Krásné prožití Vánočních svátků, pohodu, bohatého Ježíška a všechno nejlepší v novém roce. Ať vám Heath dělá samou radost jako dosud. Je tu s námi pořád a navždy zůstane. Šťastné a veselé *4*
  • stankova.lidka

Re: Re: kalendář

Já sem ještě neměla možnost jet do Plzně. Ale o Vánocích se tam chystáme, tak se půjdu kouknout, jestli nemají *4*
  • eve-lyn

Re: kalendář

Já taky bohužel ne :(
  • kalendář

Tak co, sehnal jste někdo ten kalendář? Já tedy ne.
  • Re: Re: kalendář

Jeětě to zkusím jinde, ale moc nadějí si nedělám. Moc mě to mrzí.
  • stankova.lidka

A co knihkupectví na náměstí kousek vedle od Levných knih? Já sem měla v plánu tam jet zítra, ale kvůli nemoci z toho sešlo. *9*
  • kalendář

Dneska jsem byla v Plzni v Levných knihách, měli tam různé kalendáře celebrit za 39 Kč (právě prý je dostali), ale Heathův tam nebyl. Byla jsem moc zklamaná. Není ani v jejich nabídce.
  • heatcliff

Heathy

Tak to jsem zvědav, zda ho najdu *4*
    Ale jsem rád, že se to trochu rozjelo.
    Jinak za měsíc a něco to bude rok od premiéry Imaginária v českých kinech, to tak utíká *9* Příjde mi to jako včera, když jsem na něm 21.1. v kině byl a byl to jedinečný zážitek *4*
    Nezapomenu na ten okamžik, kdy Heath vylezl zas z toho zrcadla a já měl v tu chvíli pocit, jakoby znovu žil, byl to krásný moment!
  • emo-anne

kalendáář

To je super :) hned jak pujdu ze skoly do města tak se tam podíváám ....těším se :))):-***
  • Re: Re: kalendář

Super, super zpráva. Hned zítra si ho poběžím koupit. Doufám, že ho dostanu. Už se nemůžu dočkat. Zase celý rok Heathovy fotky na zdi. Mám strašnou radost. Už mám kalendář Jakea, a hned vedle bude Heath (zatím je tam ten letošní). Jsou to moji největší oblíbenci. Heath ještě o trochu větší. Je to prostě můj miláček.
  • stankova.lidka

Skvělé. O víkendu se chystám do Plzně, tak se určitě hned musím jít podívat. Ale koukám, fotky jsou hodně stejné. A myslím, že kalendáře vyšli zase dva ne? Předtím měl jinou fotku a i samolepky tam u toho byly (nevím jistě). Ale určitě vezmu hned první, který uvidím *4* Děkuju za informaci
  • Re: kalendář

a tady ho máte i s fotky které v něm najdete

http://www.amazon.co.uk/ gp/product/images/B003ZGUXE4/ref=dp _otherviews_z_1?ie=UTF8&s=kitchen&i mg=1
  • kalendář

je to tento kalendář

http://cgi.ebay.com/H EATH-LEDGER-DR-2011-Oversized-CALEN DAR-plus-stickers-/370457519939?pt= LH_DefaultDomain_0&hash=item5640fd2 743

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit