-
kalendář
Tak kalendář Heatha na rok 2011 koupíte za 39kč v levných knihách,profilové fotky.Včera jsem na něj narazila na Palmovce,tak jsem si na vás zpoměla,že z toho budete mít radost,tak doufám že všichni kteří po něm toužíte ho seženete *4* -
Jake
Právě jsem si přečetla na hlavní Heathově stránce v rubrice napsali o mně článek, kde se Jake svěřuje s tím, jak strašně mu Heath chybí, protože si při natáčení Zkrocené hory vytvořili skutečně hodně intimní vztah. To si myslím bylo vidět i na jejich výkonech v tomto filmu. Proto byl film asi také tak strašně sugestivní. Úplně mi to vehnalo slzy do očí. Musím si zase pustit Zkrocenou horu, vždycky to bude můj nejoblíbenější film. -
Achjo
Achjo můj milášek umřel byl tak hezkej......je mi ho fkt líto...:((( *9* *9* -
Re: Příběh rytíře
Koukala jsem se i se ségrou. Obě ho tam milujeme a nejen tam *4* A spolužačka během filmu psala, že se taky kouká a líbí se jí to. Byla jsem zase ve svém živlu. *4* -
Příběh rytíře
Tak dívali jste se na Příběh rytíře? Já jo, a byla jsem zase nadšená, i když jsem ho viděla už mockrát. Heath je tam moc pěkný. Už když jsem ho viděla poprvé, se mi moc líbil, to byl ještě naživu. A pak přišla Zkrocená hora a rázem se z něj stal můj miláček č. 1. A tak je to pořád. -
...
jej to je doba co sem tu byla naposledy :D....tak co novyho? ja sem odkaz na Heathuv kalendar nasla jen na anglickych strankach...a asi si ho objednam. -
Re:
O Vánocích už jiný film s Heathem nebude *9* Díval jsem se na celý program, i když je možné, že bude na nějakém na hlavním kanále, ale jinak ne. -
Re: Ahoj všichni :)
Napsala jsi to moc hezky, také na Heatha okolo vánoc víc mylsím, pokud to vůbec jde, pouštím si jeho filmy a těším se, které z nich budou dávat v televizi. Ned Kelly mě také potěšil, i když to není zrovna můj nejoblíbenější. Doufám, že se dočkáme i Zkrocené hory. Pořád je to pro mě nejlepší film, jaký jsem kdy viděla. -
Re: kalendář..
To mě teda pěkně štve :/ .. -
kalendář..
Našla jsem nějaké odkazy na kalendáře s heathem akorát že na německých stránkách..škoda že to nevychází u náás :( -
Re: Re: Re: Heath v TV
Jojo dávali, vlastně to bylo stejné datum, jen to začínalo už okolo půl jedenáctý *4* -
Re: Re: Heath v TV
Taky se těším. *4* Nedávali ho náhodou touhle dobou minulý rok? -
Re: Heath v TV
Tak to je super!Další film s Heathym v tv! moc se těšim ! -
Heath v TV
Ned Kelly- 27.12. TV Prima- 0:05. *4* -
Ahoj všichni :)
Dlouho jsem nepsala a tak se trošku rozepíšu...
Čím rychleji se Vánoce blíží, tím víc myslím na Heatha. Mám ho s nimi spojené nejen proto, že jsou to svátky klidu a míru ale proto, že jsem ho před rokem o Vánocích poznala *4* Myslím na Maty, jak se asi má, jak to snáší a jak se těší na Vánoce. Docela by mě i zajímalo, jak to doma mají, když není se svým taťkou, ale doufám, že se má fajn a i tak si to užívá. Jsem ráda, že v sobotu budou dávat Příběh rytíře. Tady jsem mu úplně propadla už nazačátku a celý film znám skoro nazpaměť jak nadabovaný, tak originál v angličtině.
Tak jsem ve středu naposledy obrátila Heathův kalendář.. Nedávám tomu moc velké naděje, že vyjde nový. Ale možná někde ve skrytu duše doufám.. Ráda bych ho měla, každý měsíc otáčela na novou fotku a celý měsíc se na něj koukala.
Ve škole na angličtině jsme měli zadaný projekt FILM. Tak aby jeho originální verze mluvila anglicky. Zvolila jsem si 10 důvodů. Nepochybuji u Batmana, že by neměl úspěch hlavně u kluků, ale vybrala jsem si raději 10 důvodů, protože je to už starší komedie. A nechci aby se na něj zapomnělo. Takže mi teď u lavice visí můj referát o 10 důvodech a Patrick Verona se na mě celou hodinu usmívá *14* Ještě mě potěšilo, když mi angličtinářka řekla, že film viděla a pochválila dobrou srozumitelnou angličtinu *4* U mých projektech už nepochybuje koho se většinou týkají. Už jsem takhle psala dvě pololetní práce o Heathovi, týkající se popisu a životopisu. Takže by se spíš divila, kdybych další projekt neudělala o Heathovi. :D -
Re: Re: Re: Re: Re: sníh
jojo ...podle toho se heath i kate jmenují ;)) -
Re: Re: Re: Re: sníh
Maminka měla asi ráda román Na větrné hůrce. Myslím, že jsem někde četla, že i jeho sestra Kate dostala jméno podle tohoto románu. Mám ráda Bouřlivé výšiny, je to silný a smutný příběh o lásce.U nás uvedený pod tímto názvem. -
Re: Re: Re: Re: Příběh rytíře
¨jeee tk to odjíždím se zpěvem na soustředko ...:( ale určitě si to nahraju !! to si nemuzu nechat ujíít :)) -
Re: Re: Re: Příběh rytíře
Už se moc těším!!! Je to první film, který jsem s Heathem viděla, a při kterém se mi vlastně začal líbit. To byl ještě chudáček naživu. Proč to tak nemohlo zůstat? Kolik už by asi natočil nových krásných filmů. Musíme se aspoň radovat z toho, co nám tady po sobě zanechal. A není toho málo. Už se nebudu moct dočkat. -
Re: Re: Příběh rytíře
Tak to je skvělý!!!!I kdybych neměla čas,tak si ho udělám! *4* *4*