-
10 důvodů..zákulisí...
Nevím, zda z vás už někdy tohle krátký video viděl, ale já na něj ještě nenarazil.
Heath zde dává rozhovor během natáčení 10 důvodů, proč tě nenávidím, a je tu trochu poodhaleno i zákulisí...Konec je vtipnej *4*
http://www.youtube.com/watch?v=vb itSqhNHww&feature=related -
Re: Re: narozeniny
Také přeji Matildě vše nejlepší! *4*
Je zvláštní, že už to je pět let co se narodila, protože když si pouštím rozhovory s Heathem, třeba z roku 2005- 06, kde o ní mluví jako o malém miminku...
Je škoda, že to Heath nemůže prožívat...
No hlavně ať je Maty zdravá a má se dobře! *4* -
Re: narozeniny
Taky se přidávám :) hlavně to zdraví, štěstí a lásku
Táta by na tebe byl pyšný princezno :) -
narozeniny
Dnesk má malá maty narozeniny...všecko nejlepší krásko naše milovaná :))Krásná představa co prožíval asi Heath před 5 lety, když si ji poprvé pochoval :) -
Re: Re: Re: Casanova
Jee, to je skvělá zpráva. Určitě se budu koukat, jen doufám, že budu doma *4* -
Re: Re: Casanova
Také mám hroznou radost!!! Je to jeden z mých nejoblíbenějších Heathových filmů. Je tam moc krásný. Myslela jsem si to, že začnou teď na podzim zase dávat Heathovy filmy jako minulý rok. Moc a moc se těším! Je to pastva pro oči, pro uši a pro nás i pro srdce. -
Re: Casanova
Skvělý! Casanova je krásnej film! A Heath tam je jako vždy bůh! *4* -
Re: Re: Casanova
Já se taky mooooc těšíím !! Konečně zase něco, i když to znám nazpaměť:)) -
Re: Casanova
Ani nevíš,jakou mi tahle informace udělala radost!Už se tak moc těšim ! *14* *4* *4* -
Casanova
13.11. ve 20:00 budou dávat na Primě Casanovu *4* zase budu obíhat všechny trafiky a prohlížet televizní programy, jestli někde není nějaká fotka...už se na to těším *4* -
Re: Krásný...
Prosím nemáte někdo ten dokument nahraný? Nemůžu ho nikde sehnat a v tv jsem ho nestihla. -
Re: Re: Re: Pro Simču
Dobře tak v sobotu v15h u Koralu.Neboj najdem se.Než budu odcházet tak se sem podívám a kdybys nemohla tak to sem napiš.To samé udělám i já.ale doufám že do toho nic nevleze.tak zatím se měj a v sobotu čauky. -
Re: Re: Pro Simču
Od pátku do neděle budu na Proseku.Sestra bydlí 5minut od hotelu Koral.Tak u Koralu?Napiš v kolik a jak vypadáš.Těším se na pokec. -
Temný rytíř
22.10. 20.00h HBO -
Re: Pro Simču
Řekni kdy kde.já se přizpůsobím. -
Re: Re: Re: Re: dokument
Já se ptala jednou naší angličtino-češtinářky, jak se to vyslovuje správně. A řekla mi, že je to podle toho jak se to skluňuje. 1. pád Heath, 2. pád bez Heatha 'Hýta'/ Heathe 'Hýse'. Asi takhle, jestli sem dobře pochopila, ale je fakt, že když jsem koukala na nějaké předávání cen, tak tam říkali normálně 'Hýt' *4* -
Pro Simču
Simi mohly bychom se tedy nějak sejít?Čekám jestli se neozveš.Samozřejmě pokud tě to nebude nějak obtěžovat. -
Re: Re: Re: dokument
jj,děkuji ti *3* -
Re: Re: dokument
No mělo by to se to vyslovovat- Hýt.
Ale s tím Hýsem je pravda, že někteří to tak skloňují, ten dokument není první, který to tak vyslovoval. Podle mně je to tím, že američané a angličané mají to T trochu měkší, a češi to pořádně vyslovit neumí, takže říkají S... -
Re: dokument
já sem si taky řikala že je to hýs nějaký divný ale nejsem dobrá angličtinářka a tak nevím jak se to správně vyslovuje,jak to teda má být???pls *9*