-
Re: Příběh rytíře
Jé, to já nebudu doma. *9*
Ale nevadí, pustím si to potom večer *4*
Jsem rád, že zas dávaj něco v TV, myslím, že i o vánocích zas něco dají.
Jinak kdo má pak HBO, tak bude v pátek od 20 hodin dávat Temného rytíře. -
Re: Příběh rytíře
*Heathovy -
Příběh rytíře
11.12. v 15:55 na Nově Příběh rytíře. Trošku blbý čas, ale i tak jsem moc nadšená. Stejně jako loni, kdy kolem vánoc a Nového roku dávali Heathovi filmy... *4* -
Re: Re: Re: sníh
Také jsem si vzpomněla na Heatcliffa, když začal padat sníh, že to má spojené s Heathem. A mám velkou radost, že nejsem sama, a že tady zase tak hezky o něm píšete. Já na něj také myslím každý den, zvláště kolem vánoc. Snad zase budou dávat v TV jeho filmy. Včera jsem koukala na film Bouřlivé výšiny, který je natočený podle románu Na větrné hůrce.
Hetah má jméno podle hlavního hrdiny Heathclilffa, celý film jsem na to myslela. Je to moc silný příběh, zřejmě i na Heathovy rodiče hodně zapůsobil. -
Re: Re: sníh
to všichni..heath nás tady všechny chrání :) nikdy na něho nepřestanu myslet...uplně všechny věci mám s ním spojené a nechci to měnit ... -
Re: sníh
S tím sněhem jsem to tady psal já
*4*
Zima, a pak leden je pro mně takové Heathovo období, díky různým důvodům, které mám s ním spojeny.
*4* Leden pak i s tím smutným důvodem *9*
Ale on mi vždy dokáže zlepšit náladu, je to můj andílek. *4* Budu ho vždy zbožňovat
*4* -
sníh
Jednou jste sem někdo napsal,že vám sníh připomíná Heatha.Sněžíí.
Heath nám sem posílá kousky sebe,dobrou náladu a tu předvánoční pohodu.Protože sníh souvisí se zimou,napadlo mě,jesli nám ho neposílá proto,aby sme se všichni sešli u jednoho ohně,abysme všichni drželi pohromadě,abysme se měli ke komu přitulit,až nám bude zima,zkrátka,abysme udržovali všechny vztahy.Alespoň my,když už on se svou rodinou nemůže. -
Re: Re: Re: Re: Re: Casanova
to já ho taky miluju :) dívala jsem se s mamkou které se to moc lííbilo :D:) -
Re: Re: Re: Re: Casanova
Bohužel sem stihla jen konec, ale i tak. Miluju ten film a potěšilo mě, že kamarádka donutila bratra, aby se s ní na Casanovu díval =D -
Re: Re: Re: Casanova
Tak jsem to také myslela. Já vím, že jeho fanoušci na něj nikdy nezapomenou. -
Re: Re: Casanova
Já se taky bohužel nedívala,ale hned den na to,jsem si Casanovu pustila na pc.A nesouhlasím, s tím,že se na Heatha zapomíná jen to tady te´d nějak zamrzlo .. -
Re: Casanova
Nedivala protože jsem měla vystoupení ..Ale s našima jsme si to pak pustila na dvd a mamka byla nadšená :) a rozhodně se tady na něho nezapomíná...jen je teď méňe věcí o kterých se můžeme bavit...Ale byla bych ráda kdyby jsme něco zase začali probírat co vy na to ...témat o heathovi je hodně :)) -
Casanova
Tak jestlipak jste včera koukali na Casanovu? Já ano, i když to znám dokonale, byla jsem zase nadšená Heathem, jeho krásným úsměvem a obrovským charisma. Byl tak milý! Škoda, že i tady se na něj už nějak zapomíná. -
Re: Story
Jee, děkuju za info, hned zítra koupím *4* -
Kalendář
Lidi,ještě nevyšel kalendář?? -
Story
Kupte si dnešní Story-je tam Heathíček přes celou stránku jako Casanova.Náááádhera. -
Re: vražda?
On to myslel jinak, jako že amerika zabila Heatha. Né že byl zavražděn.
A k tomu kdo ví, odkud tohle tvrzení zas vane... -
vražda?
Četla jsem teď na internetu v rubrice Heath Ledger - novinky (mujZpravodaj.cz) článek, kde Randy Quaid (hrál také ve Zkrocené hoře) tvrdí, že Heath Ledger a David Carradin byli zavražděni a i on že se bojí o svůj život. Já tomu vůbec nevěřím, myslím si, že se chce jen zviditelnit. Jistě by se na něco tako
vého přišlo. -
Re: Zkrocená hora
Zkrocená hora je naprosto jedinečný a úžasný film. Když jsem ho viděla poprvé, úplně jsem byla rozhozená, pořád jsem na něj musela myslet, nikdy se mnou žádný film předtím takhle nezacloumal. Ale to už jsem sem psala několikrát, Heath i Jake zahráli své role naprosto skvěle, všechno jsem jim věřila. Můj zdaleka nejoblíbenější film. -
Zkrocená hora
Takže jsem měla konečně možnost shlídnout Zkrocenou horu. Jsem nadšená a unešená. Podle mě je to snad nejkrásnější film co sem viděla. Doma nebyl nikdo až na mou mladší sestru a tak jsem měla příležitost se ponořit do celého filmu. Předem sem si přinesla asi tři balíčky papírových kapesníčků, protože jsem předvídala jak to se mnou dopadne. Ano, brečela sem. Ale myslím, že jsem nebyla jediná, komu ukápla na konci slza. Trošku mě překvapilo, že po takové krátké chvilce se to takhle vybarví. Když jsem o tom přemýšlela, Ennis mi hodně připomínal Heatha. Uzavřený, měl rád své soukromí a miloval Matildu jako Ennis své dvě dcery. Už při té scéně jak je Ennis u Almy a jejího přítele na večeři, u stolu sedí i se svými dcerami a měl vyprávět ten příběh, jsem chtěla brečet. Jak hladil jednu dceru po tváři jsem si vzpomněla na Matildu a představila si, že jí takhle mohl za několik let hladit, kdyby se to nestalo..
A snad nejdojemnější bylo jak Ennis naposled říká: "Jacku, přísahám..."Film byl naprosto úžasný. Vážně jsem uchvácena a snad nic bych mu nevytknula.